הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש הנחה מטורפת במיי פרוטאין

SkubiDi

משתמש מתחיל
237
217
נק' מוניטין:
392
237
217
טוב, לא ידעתי איפה לפרסם. אבל בקיצור.
אם אתם רוצים חלבון במחיר מטורף לחלוטין, כולל משלוח חינם.

אז כנסו למיי פרוטאין עד מחר בשעה 7:00 בבוקר.
יש לכם כבר כהתחלה, יופי של הנחות.. 25% התחלתי. 30% מעל 250. ו-35% מעל 300.

אבל תזינו את הקוד BEAST ותקבל 52% הנחה. משהו מטורף. זה שילוב של ה-25% עם הקוד עצמוץ
הזמנתי 6 קילו חלבון (שק 5 + שק 1), + 2 סאמפלים של טעמים + פלאבודרופ
ב-237 שקל... במקום 500+ (כולל מעמ במחיר גבוה). ועוד נמנעתי ממכס כי זה מתחת ל-75 דולר. והמשלוח חינם.

קיצור מחירים מטורפים. תנצלו את זה!!

** לא יוצא לי כלום מהקוד הזה! אני גיליתי אותו בעצמי באינטרנט. 52% הנחה כולל ההנחה הקיימת. משהו מטורף. זה קוד של אדי הול. הוא פרסם באינסטגרם ובשילוב עם ההנחה הקיימת זה יוצא 52%**
*מוגש כשירות לציבור*

נערך לאחרונה:
אם אני לא טועה הם עשו את הקוד הזה לכבוד סגירת חוזה לספונסר עם Eddie Hall.

לגמרי יוצא ממש ממש ממש משתלם. רק שים לב שהם כותבים שהמשלוח עשוי לצאת מאנגליה מה שאומר שיכול להיות שזה ישלח עם שירות EMS ויגבו ממך עוד 39.1 ש"ח (או יותר אם המשלוח חייב במע"מ). כשאני הזמנתי שלחו את זה במשלוח רגיל ללא שום תוספות.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה הם עשו את הקוד הזה לכבוד סגירת חוזה לספונסר עם Eddie Hall.

לגמרי יוצא ממש ממש ממש משתלם. רק שים לב שהם כותבים שהמשלוח עשוי לצאת מאנגליה מה שאומר שיכול להיות שזה ישלח עם שירות EMS ויגבו ממך עוד 39.1 ש"ח (או יותר אם המשלוח חייב במע"מ). כשאני הזמנתי שלחו את זה במשלוח רגיל ללא שום תוספות.

לפי מה שקראתי בהזמנה זה נשלח עם שליחות רגילה לחלוטין (עם זמני הגעה של עד כמה עשרות ימי עסקים)...
בכל מקרה... גם אם יגבו פה עוד 39.1 שקל. זה ממש ממש ממש זול

הייתי בטוח משום מה שה-52% האלה זה שילוב של שתי ההנחות ביחד 😃 ולא רק של אדי

לפי מה שקראתי בהזמנה זה נשלח עם שליחות רגילה לחלוטין (עם זמני הגעה של עד כמה עשרות ימי עסקים)...
בכל מקרה... גם אם יגבו פה עוד 39.1 שקל. זה ממש ממש ממש זול

הייתי בטוח משום מה שה-52% האלה זה שילוב של שתי ההנחות ביחד 😃 ולא רק של אדי
כן, בסוף שלחו לי במשלוח רגיל אבל חשבתי שיש סיכוי שישלחו דרך הEMS כי זה מאנגליה. אבל אפילו אם הייתי צריך להוסיף 39 שקל זה היה מאוד משתלם.

הם הורגים אותי עם ההנחות המטורפות האלה.. יש לי 5 קילו בבית שעוד לא פתחתי בכלל, עוד 2 שקיות של קילו שגם לא פתחתי, עוד קילו של מיקס חלבון פנקייק, פחות מקילו של עוגת חלבון, נשאר לי לפחות קילו או פחות של ה5 קילו שעכשיו אני משתמש והזמנתי עוד 5 קילו, דוגמית חולצה ושייקר... אני כמעט פותח סניף כמו מנש1רי

צלם מה יש לך דרלינג
אני כרגע בעבודה אבל לפי מה שרשמתי
5קילו חלבון בטעם קרם עוגיות, קילו חלבון בטעם חמאת בוטנים, קילו חלבון בטעם קרם ברולה, קילו אבקת פנקייק חלבון בטעם שוקולד, פחות מקילו עוגת חלבון בספל בטעם קרמל מלוח, באיזור הקילו או פחות של חלבון בטעם מאפה קינמון ועוד שבועיים יגיע לי עוד 5 קילו של חלבון בטעם שוקולד ועוד 250 גרם חלבון של טעם כלשהו שאני לא זוכר 😁

מישהו יכול לתת לי קישור לwhey של 2 ק''ג+
אני לא מבין מה אני מפספס אני רואה רק 250 גרם וכאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית