מולטי ויטמין מולטי פרו 2000 ProBody ב-139 ש"ח - ישראלבודי | Israel Body מעוניין לרכוש האם מומלץ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בעיות במוצרים שלהם?מישראל בודי לא הייתי קונה אפילו שייקר.
יש בעיות במוצרים שלהם?
והמתנה ארוכה זה לא ממש שווה וגם אני לא מבין גדול בויטמינים (חבר המליץ)תבדוק בiheb ובmyprotein תמצא מוצרים איכותיים יותר ובמחיר משתלם יותר.
והמתנה ארוכה זה לא ממש שווה וגם אני לא מבין גדול בויטמינים (חבר המליץ)
והמתנה ארוכה זה לא ממש שווה וגם אני לא מבין גדול בויטמינים (חבר המליץ)
עוד 40 שקל בערך כל כך משנה? וגם בנוסף אתה חייב לקנות מעל 180 או 230 שקל תלוי באתר ואם אין לך מה עוד להזמין -.-גם אם אני אצטרך לחכות חודש וחצי זה עדיין יותר משתלם מאשר לקנות בכל חנות בארץ
וואי וואי מה תעשה בלי מולטי ל6-14 יוםוהמתנה ארוכה זה לא ממש שווה וגם אני לא מבין גדול בויטמינים (חבר המליץ)
עוד 40 שקל בערך כל כך משנה? וגם בנוסף אתה חייב לקנות מעל 180 או 230 שקל תלוי באתר ואם אין לך מה עוד להזמין -.-
וואי וואי מה תעשה בלי מולטי ל6-14 יום
אבל אם אין לי מה לקנות אז למהוואי וואי מה תעשה בלי מולטי ל6-14 יום
בדיוק זה מה שאני מנסה להגיד לא מזמן קניתי אבקת חלבון ועוד כמה דברים ממיי פרוטאין אז אין לי עוד מה להזמין משם. כרגע אז רק וויטמינים משם זה כל כך מיותרלגבי המולטי זה אולי באמת 40 (עדיין *יחסי* לא שווה, כפול כמעט ממיפרוטאין)
לגבי חלבון זה סיפור אחר- בארץ בכל חנות אתה מביא 2.5 קילו ב 200 שקל לפחות, אין פחות מזה במייפרוטאין אתה מביא 5 קילו ב 250 שקל (ועוד יש 80 אחוז מהשנה מבצעים שאתה מביא יותר ..)
שלא נדבר על זה שעושים קומבינות ויש קרדיטים שאתה מקבל (כסף בחזרה)
אבל העיקר משלוח
בקיצור אם אתה רוצה רק מולטי תזמין מהארץ , חלבון , מולטי ועוד כמה דברים- רק מחול
חבר המליץ לו!!!
הוא יכול להיות בסכנה עוד 14 יום
יש לך המלצה לוויטמינים דומה לזה?אין nutrition facts כמקובל בכל מוצר ולא כתוב מינונים, זה לא רציני.
יש לך המלצה לוויטמינים דומה לזה?
לא אוהב ירקות לכן רוצה ויטמינים אני באמת לא אוהב אני אוכל בכוח..מה זה אומר 'דומה לזה'? אי-אפשר לדעת מה המינונים שם, זה לקנות חתול בשק, לא הייתי לוקח את זה גם בחינם.
תתחיל לאכול ירקות, להכין סלט בארוחות או סתם ירק כלשהו כתוספת. זה שווה הרבה יותר ממולטי
מה זאת אומרת שווה הרבה יותר?זה שווה הרבה יותר ממולטי
מה זאת אומרת שווה הרבה יותר?
יש הרבה סיבות למה כדאי לצרוך מולטי.
אם לא רשום אילו ויטמינים ואילו מינרלים אז בסדר, מקובל עליי.
חוץ מזה... לא.
לא אוהב ירקות לכן רוצה ויטמינים אני באמת לא אוהב אני אוכל בכוח..
הגיוני לגמרי.פספסת את הנקודה
אתה בעתמך אמרת שאתה רוצה לקנות מולטי אתה מטריל אותי?אבל אם אין לי מה לקנות אז למה
בדיוק זה מה שאני מנסה להגיד לא מזמן קניתי אבקת חלבון ועוד כמה דברים ממיי פרוטאין אז אין לי עוד מה להזמין משם. כרגע אז רק וויטמינים משם זה כל כך מיותר
לא מטריל אתם דוחפים לקנות מחול אני שלחתי םה מוצר ובקשתי חוות דעת עליו אם כדי לקנות ואם לא אז תמליצו על אחד אחר 😃 זה הכלאתה בעתמך אמרת שאתה רוצה לקנות מולטי אתה מטריל אותי?