הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי מגנזיום ממייפרוטאין

Bulking1

משתמש מתחיל
162
44
נק' מוניטין:
62
162
44
למה תמיד המגנזיום ביחד עם סידן או אבץ?
סתם דוגמה, כדי להגיע ל 300 מג מגנזיום ביום בעזרת כדורים שמכילים גם אבץ, זה יוצא בערך 40 מג אבץ.
זה לא יותר מידי אבץ (מקבל גם מהאוכל ) שיכול לגרום להרעלה?

מה בכלל כמות אבץ יומית מומלצת למתאמן?
ראיתי בכל מיני אתרים מספרים שונים מאוד

אני לוקח 50 ואוכל די הרבה בשר, חי ונושם. אין באמת מספר מומלץ, הכל ספקולציות.
- אגב, לא יודע על מה אתה מדבר. יש מספיק מגנזיום בנפרד בכל מיני צורות.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח 50 ואוכל די הרבה בשר, חי ונושם. אין באמת מספר מומלץ, הכל ספקולציות.
- אגב, לא יודע על מה אתה מדבר. יש מספיק מגנזיום בנפרד בכל מיני צורות.

במייפרוטאין אין מגנזיום נפרד
הבעיה שגם יש מגנזיום עם סידן, שסידן אני אוכל מעל ומעבר רק באמצעות התזונה לא כולל התוסף

במייפרוטאין אין מגנזיום נפרד
הבעיה שגם יש מגנזיום עם סידן, שסידן אני אוכל מעל ומעבר רק באמצעות התזונה לא כולל התוסף

אל תזמין מהם, תזמין מIHRB. משום מה כל חברות ה''חדרי כושר'' לא יודע איך לקרוא להן, אוהבות לעשות כל מיני קובינציות מיותרות.
קנה מגנזיום ציטראט (הטוב מביניהם) או לפחות טוב מספיק. כנראה גם יצא תמורה טובה הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
אל תזמין מהם, תזמין מIHRB. משום מה כל חברות ה''חדרי כושר'' לא יודע איך לקרוא להן, אוהבות לעשות כל מיני קובינציות מיותרות.
קנה מגנזיום ציטראט (הטוב מביניהם) או לפחות טוב מספיק. כנראה גם יצא תמורה טובה הרבה יותר.

הבעיה שזה לא משתלם לי אם אני רוצה להזמין גם חלבון
כי הייארב יקרים מאוד יחסית למייפרוטאין
מקסימום אני יזמין רק מולטי ומגנזיום ועוד משהו קטן מהייארב תלוי במשלוח

יש מצב אתה שולח לי קישור להייארב של המגנזיום שהזמנת?
יש פה מיליון סוגים

הבעיה שזה לא משתלם לי אם אני רוצה להזמין גם חלבון
כי הייארב יקרים מאוד יחסית למייפרוטאין
מקסימום אני יזמין רק מולטי ומגנזיום ועוד משהו קטן מהייארב תלוי במשלוח

יש מצב אתה שולח לי קישור להייארב של המגנזיום שהזמנת?
יש פה מיליון סוגים

אני קונה של סולגאר כי הוא היחיד שמתיישב לי בבטן, אני לא חושב שהוא הכי משתלם. חפש את המגנזיום הנמכרים ביותר (יש אופציה כזו לחיפוש אני די בטוח) ואז תראה מה הציטראט הנמכר ביותר. הוא כנראה יהיה הכי משתלם.

• פותח/ת השרשור
אני קונה של סולגאר כי הוא היחיד שמתיישב לי בבטן, אני לא חושב שהוא הכי משתלם. חפש את המגנזיום הנמכרים ביותר (יש אופציה כזו לחיפוש אני די בטוח) ואז תראה מה הציטראט הנמכר ביותר. הוא כנראה יהיה הכי משתלם.

מה זאת אומרת היחיד שמתיישב לך בבטן?

• פותח/ת השרשור
מגנזיום זה תוסף עם מחיר, זה לא אבץ או סידן. מגנזיום אוהב לעשות לאנשים שלשולים וכאבי בטן.

אה אז אני מבין שניסית כמה
אני עכשיו משתמש במגנזיום שקניתי בארץ של חברה ישראלית שיש בו גם סידן ויטמין B ואבץ ולא מרגיש כלום שקשור לכאב בטן
וגם לפעמים ״משלים״ עם מולטיויטמין ומינרלים שיש בו עוד 110 מגנזיום ושום דבר לא קרה לי

מה אתה אומר עליו?

Natural Factors, Magnesium Citrate, 150 mg, 180 Capsules

יחסית זול ל180 כדורים
אין סיכוי שזה משהו לא איכותי, נכון?

אה אז אני מבין שניסית כמה

אכן. עניין ההתנסות היה מזמן, לא זוכר מה קניתי בעבר.
אני עכשיו משתמש במגנזיום שקניתי בארץ של חברה ישראלית שיש בו גם סידן ויטמין B ואבץ ולא מרגיש כלום שקשור לכאב בטן
וגם לפעמים ״משלים״ עם מולטיויטמין ומינרלים שיש בו עוד 110 מגנזיום ושום דבר לא קרה לי

כנראה שאתה לא רגיש למגנזיום, אחלה.
יחסית זול ל180 כדורים
אין סיכוי שזה משהו לא איכותי, נכון?

נראה בסדר. פשוט שיהיה ציטראט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית