נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי השאלה שלו שאם אנשים עושים את מה שהוא עושה, אני לא קרוב להיות מומחה בתרגילים האלו אבל הוא התכוון לקטע שהוא מושך את המוט לתוך המותן שלו.מה השאלה פה?
אני לא חושב שמשיכה כזאת היא חוקית כי הוא משעין את המוט על האגן. אבל אני לא מכיר מספיק את החוקים כדי לשפוטלדעתי השאלה שלו שאם אנשים עושים את מה שהוא עושה, אני לא קרוב להיות מומחה בתרגילים האלו אבל הוא התכוון לקטע שהוא מושך את המוט לתוך המותן שלו.
בגדול לא חושב שבמשקלים כבדים יותר זה אפשרי לעשות דבר כזה
אני בכלל לא מהתחום,מה השאלה פה?
זו בדיוק המטרה של האשכול. אולי זה משהו שמתאמנים ותיקים כאן בפורום ראו ויודעים מדוע.לך תדע...
נראה לי שיש חוק שאומר שמהרגע שעבר את הברך, אסור למוט לרדת חזרה.אני לא חושב שמשיכה כזאת היא חוקית כי הוא משעין את המוט על האגן. אבל אני לא מכיר מספיק את החוקים כדי לשפוט
בגדול, יש מספר מצומצם של אסכולות מעט שונות לגבי: "איך צריך לעשות את זה", ומספר לא-מצומצם של דרכים איך לאמן מישהו לעשות את זה. (מאמן אחד יגיד לך לקפוץ - מאמר אחר יגיד לך להתמקד בירידה למטה; מאמן אחד יחפש לגרום לך איך להיות הכי אגרסיבי ומהיר, ולמשוך הכי חזק שלך; מאמן אחר ינסה לפקס אותך על תנועה, שאם תחזיק גב ותעשה אותה - ההרמה שלך).אני בכלל לא מהתחום,
ובתכלס קשה לי לנתח תרגיל שאני לא למדתי,
אבל כן ראיתי סרטונים לאורך השנים ואני לא זוכר שראיתי מישהו שמחלק ככה את התרגיל,
שמקפיץ את המוט על האגן ומשם מקפיץ,
שעושה את התרגיל לא כתנועה "חלקה".
רציתי להבין האם יש סיבה שבגינה עושים את זה(סיבה יחסית נפוצה),
האם זה חוקי לעשות את זה,
והאם זה יעיל.
זו בדיוק המטרה של האשכול. אולי זה משהו שמתאמנים ותיקים כאן בפורום ראו ויודעים מדוע.
חוקי כן אבל גם מכוער מאוד
אמרו שלא חוקי. מה נסגר?חוקי כן אבל גם מכוער מאוד
קצת יותר יפה ובאותו סגנון-
https://www.instagram.com/p/CIfGqPJA7Wj/?igshid=1adnk4zww9fbs
אמיר אמר שזה פסול. (אני מניח שזה כי המוט מאבד גובה בדרך).חוקי כן אבל גם מכוער מאוד
קצת יותר יפה ובאותו סגנון-
https://www.instagram.com/p/CIfGqPJA7Wj/?igshid=1adnk4zww9fbs