הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Cumback season

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/2/22
נותנים חיסון שני למחלימים?
כן
רק אחרי 3 חודשים מהיום האחרון שהחלמתי
כמה זמן אחרי ההחלמה עשית את החיסון הראשון , 3 חודשים או חצי שנה ?
עשיתי את הראשון ואז שבוע לאחר מכן חליתי
אוקיי אז הרופאה הטיפשה לא הייתה 100 אחוז איתי. הכניסה את המחט בלי חומר לכתף הוציאה ו"אוי סליחה"
בסה"כ סבבה, נתפלל לאללה שיהיה בסדר

עבר לי 3 חודשים אמרו לי שאפשר לחכות עד חצי שנה , עשית בדיקת נוגדנים לפני החיסון ?

אז אני מבין שעוד 3 חודשים אם אני ניגש לעשות אני פוגש אותך שם שוב : P תרגיש טוב אחינו היקר אל תשכח , אתה בדרך להיות חזק : )

שלילי
הבנץ' שלי חלש מאוד, חתכתי חצי מהמשקל לנסות לראות אם אוכל להתקדם יותר מ102.5 לחזרה:cray:
אם אתה לא מרגיש שאתה לקראת הסוף בבנץ כרגע של ב82.5 ל5*5 - עושה רושם שאתה בהחלט בדרך הנכונה , שאפו !

אם אתה לא מרגיש שאתה לקראת הסוף בבנץ כרגע של ב82.5 ל5*5 - עושה רושם שאתה בהחלט בדרך הנכונה , שאפו !
חביבי זה 82.5 לחמישייה אחת
אבל כבר עשיתי 80 לחמש חמישיות
לא יודע למה או איך כבר מ95 התחיל להיות ממש קשה
נקווה לטובה הפעם

חביבי זה 82.5 לחמישייה אחת
אבל כבר עשיתי 80 לחמש חמישיות
לא יודע למה או איך כבר מ95 התחיל להיות ממש קשה
נקווה לטובה הפעם
טעות שלי בילבל אותי ה5*82.5 .

בכל מיקרה אם תגיע ל95 ל-5 חזרות*1 , אני מאמין שגם תעבור את ה102.5 לחזרה אחת (לא בהרבה).
אם לא תצליח הפעם אולי פעם הבאה שתחתוך משקל יהיה כדאי לנסות לעבוד בשיטת 3*3 . נחכה לעידכונים הבאים שלך ולראות איך אתה מתקדם.

טעות שלי בילבל אותי ה5*82.5 .

בכל מיקרה אם תגיע ל95 ל-5 חזרות*1 , אני מאמין שגם תעבור את ה102.5 לחזרה אחת (לא בהרבה).
אם לא תצליח הפעם אולי פעם הבאה שתחתוך משקל יהיה כדאי לנסות לעבוד בשיטת 3*3 . נחכה לעידכונים הבאים שלך ולראות איך אתה מתקדם.
בול

שלילי
הבנץ' שלי חלש מאוד, חתכתי חצי מהמשקל לנסות לראות אם אוכל להתקדם יותר מ102.5 לחזרה
הבנתי פשוט זכרתי שראיתי אצלך בנץ הרבה יותר כבד כנראה התבלבלתי
יהיה בסדר מותק אני באותו הסיפור בסקוואט (רק לא מכוון לחזרה) תחשוב איזה כיף יהיה לנצח את ה"בלתי אפשרי"

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית