הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Cumback season

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/2/22
Snorlax jr עדכן/ה את הלוג ״הדרך להיות חזק״:

עדכון לוג: 19/06/21

90.6 עלייה בעיקר של נוזלים. היום עדיין גירעון של 500, ממחר מתחיל לעלות כל יום 100 קל' עד ל2400 קל' (מוריד שומן, מעלה פחמימה כשאני ב2400 קל'). נשאר שבועיים על 2400 קל' ואחכ אתחיל ירידה שוב לגירעון של 500.
60 דק' אירובי בטן ריקה
אעשה בטן מאוחר יותר + ידיים + גריפרים ולסיום עוד 60 דק' אירובי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Snorlax jr עדכן/ה את הלוג ״הדרך להיות חזק״:

עדכון לוג: 25/06/21

90.6 אחרי רגע אחד שהופיע 87.7, הבנתי משהו לא בסדר אז נשקלתי עוד כמה פעמים לוודא
ניסיתי לעשות סקוואט עם האדי פאוור שלי, הרגיש ממש טוב
60x3x5
פרס 40x3x3
2 תרגילי בלנדינג לכתפיים 3x10 כל תרגיל
מתח בלי משקל 3x5
יד קדמית 3x10
אירובי 45 דק'

קרא את שאר עדכון הלוג...

המספר נע סביב ה90,זה בכוונה?
זה אומר שאתה עולה בשריר,תוך כדי הדיאטה?
אתה רואה שינויים ויזואליים?
המשקלים מטפסים בתרגילי היסוד?
כרגע, לפי שציינתי לפני כמה ימים אני על נייטרלי לשבועיים קצת לאפס את הכל ואז אחזור לגירעון 500 עד שאגיע לאחוז שומן שאני רוצה. לפי מה שזה נראה עד עכשיו, ירדתי מעט אבל בעיקר נשארתי סביבות ה90 והמשכתי להתחטב. יותר ויותר ורידים התחילו לצאת - בידיים, אגן טיפה, צלעות, בייספס, אמות וכתפיים מעט. נעזרתי בתמונות במשך ה3-4 חודשים האלה בחיטוב והיה שינוי בהחלט.
כרגע האימונים על סוג של פאוז מבחינת משקלים בגלל הקעקוע. אין לי אפשרות להתאמן בעקביות אז כרגע האימונים שלי בתבנית של טקסס אומנם עם טיפה שינויים. 3X3 פעמיים בשבוע עם אימון באמצע שאמור להיות התאוששות לסקוואט , 3X3 לפרס וקצת תרגילי בלנדרים.
כשאני יכול ומרגיש טוב מעלה משקל אבל כרגע בערך נשאר באיזור ה100-120 בסקוואט, 70~ בנץ ודד 120-140 תלוי איך מרגיש.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית