הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט קונבנציונלי 150KG

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי זה הדדליפט הקונבנציונלי שלי, עד עכשיו נעזרתי בחבר שהיה בפורום(אלעד מי שמכיר ומורן טיפה)אני ללא ספק בטוח שהטכניקה לא מספיק טובה בכל המובנים.
שני סטים של באק אוף דדליפט שעשיתי אחרי ה202.5. מקווה שהזוויות צילום מספיק טובות, אין לי מספיק מקום בחדר.

בחלק הראשון זה הסט השני שלי ואני חושב שהייתי קרוב מדיי למוט בגלל זה לא נראה טוב בכלל זה טעות שלי.
החלק השני זה היה סט הראשון שהוא נראה לדעתי יותר טוב

נערך לאחרונה:
החלק השני נראה דיי טוב (מהראשון קשה להבין משהו). דבר אחד שהייתי מתקן הוא שהמשקל שלך טיפה קדימה למרכז כף הרגל, ואם תשים לב בסרטון העקב שלך באוויר. התיקון הוא דיי פשוט, ברגע שאתה מוציא חזה ולפני שאתה מתחיל לדחוף את הרצפה, קח את משקל הגוף שלך טיפה אחורה, תרגיש שאתה מפעיל את הלחץ על מרכז כף הרגל שלך ולא על האצבעות.

אבל בסהכ זה בסדר גמור, והייתי מעלה משקל.

• פותח/ת השרשור
החלק השני נראה דיי טוב (מהראשון קשה להבין משהו). דבר אחד שהייתי מתקן הוא שהמשקל שלך טיפה קדימה למרכז כף הרגל, ואם תשים לב בסרטון העקב שלך באוויר. התיקון הוא דיי פשוט, ברגע שאתה מוציא חזה ולפני שאתה מתחיל לדחוף את הרצפה, קח את משקל הגוף שלך טיפה אחורה, תרגיש שאתה מפעיל את הלחץ על מרכז כף הרגל שלך ולא על האצבעות.

אבל בסהכ זה בסדר גמור, והייתי מעלה משקל.
כן מצטער על החלק הראשון אין לי ככ מקום לזווית יותר טובה.
ותודה רבה לך כרגיל על הביקורת ! שבוע הבא אני אתקן ואעלה סרטון שוב.
לגבי המשקל אני מעלה אחרי 3 שבועות כמו באימון נפח שלי כמו שהמלצת, שבוע הבא אני צריך לעלות כבר בעוד 2.5 קילו.

• פותח/ת השרשור
למה אתה עושה עם נעל עם עקב?
כשהתחלתי עם קונבנציונלי ניסיתי בהתחלה עם נעליים שטוחות והיה לי קצת קשה להגיע למנח גוף פחות או יותר יש מצב זה יישמע מפגר לגמרי אבל בגלל הקרסוליים, בגלל מלא פציעות חמורות בשני הרגליים אז יש דברים שאני לא מצליח לעשות כמו היי באר למשל ה mobility שלי מוגבל מאוד שזה נוגע לקרסוליים. אם זה סתם לא קשור אני בהחלט אצלם שבוע הבא אם צריך סט אחד עם השטוחות וסט אחד עם העקב.
גם אלעד ומורן ראו סרטון שאני עושה עם הנעליים עם העקב הטכניקה נראת יותר טובה אז המשכתי ככה

כשהתחלתי עם קונבנציונלי ניסיתי בהתחלה עם נעליים שטוחות והיה לי קצת קשה להגיע למנח גוף פחות או יותר יש מצב זה יישמע מפגר לגמרי אבל בגלל הקרסוליים, בגלל מלא פציעות חמורות בשני הרגליים אז יש דברים שאני לא מצליח לעשות כמו היי באר למשל ה mobility שלי מוגבל מאוד שזה נוגע לקרסוליים. אם זה סתם לא קשור אני בהחלט אצלם שבוע הבא אם צריך סט אחד עם השטוחות וסט אחד עם העקב.
גם אלעד ומורן ראו סרטון שאני עושה עם הנעליים עם העקב הטכניקה נראת יותר טובה אז המשכתי ככה
אני חושב שזה עניין של תרגול, כי הטכניקה שלך נראית בול כמו טכניקה שתהיה טובה בלי עקב

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר שאמרתי משהו על נעליים מוגבהות שחר..
אני מסכים עם יונתן בעניין, ההגבהה של הנעליים מקשה להיכנס לסט אפ טוב.
אבל לדעתי זה מורגש במשקלים גבוהים יחסית (יחסי כמובן, כל אחד ומה שגבוה אצלו).
אצלי למשל פעם כשהייתי מגיע ל 140 הייתי מרגיש שעם ה powerlift שלי, הייתי מוטה מידיי למטה וזה היה משבש לי את כל הטכניקה ומקשה.

יש שיפור מאז?

**
אני יודע שהקפצתי נושא קצת ישן 😁

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר שאמרתי משהו על נעליים מוגבהות שחר..
אני מסכים עם יונתן בעניין, ההגבהה של הנעליים מקשה להיכנס לסט אפ טוב.
אבל לדעתי זה מורגש במשקלים גבוהים יחסית (יחסי כמובן, כל אחד ומה שגבוה אצלו).
אצלי למשל פעם כשהייתי מגיע ל 140 הייתי מרגיש שעם ה powerlift שלי, הייתי מוטה מידיי למטה וזה היה משבש לי את כל הטכניקה ומקשה.

יש שיפור מאז?

**
אני יודע שהקפצתי נושא קצת ישן 😁
לא אמרת כלום לגבי הנעליים המוגבהות אבל באותו זמן צילמתי לך 2 סטים אחד עם נעליים רגילות ואחד עם מוגבהות אמרת שהסט עם הנעל עם העקב נראה יותר טוב.. אבל בכל מקרה הבנתי שאין טעם להשתמש בנעל עם עקב וכן יש שיפור 😁

לא אמרת כלום לגבי הנעליים המוגבהות אבל באותו זמן צילמתי לך 2 סטים אחד עם נעליים רגילות ואחד עם מוגבהות אמרת שהסט עם הנעל עם העקב נראה יותר טוב.. אבל בכל מקרה הבנתי שאין טעם להשתמש בנעל עם עקב וכן יש שיפור 😁
מעולה:Sync-0h5y1d7:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית