הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההר הפך לתלולית

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לא ידעתי בכלל שהוא פרש מסטרונגמן

מה הוא עושה כיום חוץ מלהתאגרף?

138984594_2849599602027854_8545685254525593466_o.jpg

לא נראה לי שחסר לו כסף, לא בטוח שזה שווה את המחיר של הצעד הענק אחורה שהוא עשה בתחום הפאוורליפטינג בשביל גיג חד פעמי.
הnet worth שלו לפני הקרב הזה היה באזור ה2 מליון דולר והוא מקבל לפחות מליון עליו. נשמע מאד משתלם. חוץ מזה שהוא אמר שהמטרה העיקרית שלו עכשיו היא לספק יציבות כלכלית למשפחה שלו ולהיות בריא יותר. הוא עשה את שלו בסטרונגמן ורצה לפרוש כל עוד הוא עדיין בריא ומצא הזדמנות לסדר את עצמו לכל החיים. לצורך השוואה בWSM מקבלים 50 אלף דולר על מקום ראשון, בארנולד 70 אלף ובWUS 75. זה לא מתקרב לכמה שהוא מרוויח מהקרב הזה.

איך נפלו גיבורים. למה הוא עושה את זה לעצמו?
אין ענף ספורט יותר מיותר בעולם מאגרוף.
דווקא זה אחד הענפים המעניינים מה מיותר בזה, איגרוף קלאסי זה ממש מעניין במיוחד בתקופות של שנות ה 90 ותחילת ה 2000 התקופות של evander holyfield mike tyson lennux lewis וכל המפלצות היום ב top יש לך את tyson fury antony jeousha ועוד כמה.

הnet worth שלו לפני הקרב הזה היה באזור ה2 מליון דולר והוא מקבל לפחות מליון עליו. נשמע מאד משתלם. חוץ מזה שהוא אמר שהמטרה העיקרית שלו עכשיו היא לספק יציבות כלכלית למשפחה שלו ולהיות בריא יותר. הוא עשה את שלו בסטרונגמן ורצה לפרוש כל עוד הוא עדיין בריא ומצא הזדמנות לסדר את עצמו לכל החיים. לצורך השוואה בWSM מקבלים 50 אלף דולר על מקום ראשון, בארנולד 70 אלף ובWUS 75. זה לא מתקרב לכמה שהוא מרוויח מהקרב הזה.

לא ידעתי שהוא מתכוון לפרוש מהענף, אם ככה אז זה עוד הגיוני למרות שמצחיק שהוא פורש כל עוד הוא בריא כדי להיכנס לזירה עם אדי הול, מעניין באיזה מצב הוא ייצא משם.
המשיכה של ה501 בזמנו עפה למעלה כמו עלה ברוח, מרגיש פספוס בשבילו כי הוא יכל לרשום את השם שלו בהיסטוריה ולמשוך משקלים שאף בן אנוש לא יוכל בעשורים הקרובים.

דווקא זה אחד הענפים המעניינים מה מיותר בזה, איגרוף קלאסי זה ממש מעניין במיוחד בתקופות של שנות ה 90 ותחילת ה 2000 התקופות של evander holyfield mike tyson lennux lewis וכל המפלצות היום ב top יש לך את tyson fury antony jeousha ועוד כמה.

ענף ברוטלי ששייך לימים שבהם לא היה ערך לחיי אדם, האנשים האלה הורגים אחד את השני בשביל כסף כאילו הם כלבים בכלוב.

ענף ברוטלי ששייך לימים שבהם לא היה ערך לחיי אדם, האנשים האלה הורגים אחד את השני בשביל כסף כאילו הם כלבים בכלוב

מה? כמה מתאגרפים\לוחמי UFC שמעת לאחרונה שמתו כתוצאה מקרב?
זה ספורט כמו כל ספורט. בכל ספורט יש פציעות ונזקים
ברור שבשחמט תחרותי הסיכוי להפצע נמוך מאשר סקי אלפיני אבל בוא.... כל עוד יש פיקוח, שיפוט וזה בגדר תחרות הכל בסדר.
ואם תגיד שיש לזה נזק ארוך טווח (מה שנכון, לקבל אגרופים לראש במשך שנים לא מטיב למוח) אבל גם ללהרים 501 קילו דדליפט יש השלכות.

יש כל מיני bare knuckle מחתרתיים ביוטיוב בעיקר הרוסים אוהבים, בלי קטגוריות משקל ובלי כלום. על זה אפשר להתכווח ספורט או לא ספורט.

מה? כמה מתאגרפים\לוחמי UFC שמעת לאחרונה שמתו כתוצאה מקרב?
זה ספורט כמו כל ספורט. בכל ספורט יש פציעות ונזקים
ברור שבשחמט תחרותי הסיכוי להפצע נמוך מאשר סקי אלפיני אבל בוא.... כל עוד יש פיקוח, שיפוט וזה בגדר תחרות הכל בסדר.
ואם תגיד שיש לזה נזק ארוך טווח (מה שנכון, לקבל אגרופים לראש במשך שנים לא מטיב למוח) אבל גם ללהרים 501 קילו דדליפט יש השלכות.

יש כל מיני bare knuckle מחתרתיים ביוטיוב בעיקר הרוסים אוהבים, בלי קטגוריות משקל ובלי כלום. על זה אפשר להתכווח ספורט או לא ספורט.

מעבר לזה שיש לוחמים שאשכרה מתים במהלך הקרבות מדובר יותר על הפציעות השקטות, אתה רוצה לקרוא סיפורים על לוחמים שמתו באמצע החיים מפרקינסון או מדמנציה או שאפילו לקו בהזיות קשות ומחלות נוירולוגיות כתוצאה מהקריירה שלהם וחלקם אפילו טבחו בבני אדם אחרים כתוצאה מהטראומות המוחיות שעברו?
להשוות איגרוף לענפי ספורט אחרים זה פשוט מגוחך, פציעות יכולות להיגרם מכל דבר ולכל אחד אבל זאת בדיחה להשוות ענף ספורט כמו כדורגל או כדורסל לענף שבו סוגרים שני אנשים בכלוב והמטרה שלהם היא להזיק פיזית אחד לשני באופן מכוון בשביל הנאת הצופים, זה מחליא אותי באופן אישי, אנחנו לא ברומא העתיקה והדברים האלה חלפו כבר מן העולם.
אם יש מי שמתחבר לזה שיהיה בריא אני לא מבין מה גורם לבנאדם לשאוב הנאה מדבר כזה ועוד יותר לא מבין מה מניע בנאדם להשתתף בענף ספורט כזה חוץ מאגו וכסף שבעיניי לא שווים את הסבל הזה.

מעבר לזה שיש לוחמים שאשכרה מתים במהלך הקרבות מדובר יותר על הפציעות השקטות, אתה רוצה לקרוא סיפורים על לוחמים שמתו באמצע החיים מפרקינסון או מדמנציה או שאפילו לקו בהזיות קשות ומחלות נוירולוגיות כתוצאה מהקריירה שלהם וחלקם אפילו טבחו בבני אדם אחרים כתוצאה מהטראומות המוחיות שעברו?
להשוות איגרוף לענפי ספורט אחרים זה פשוט מגוחך, פציעות יכולות להיגרם מכל דבר ולכל אחד אבל זאת בדיחה להשוות ענף ספורט כמו כדורגל או כדורסל לענף שבו סוגרים שני אנשים בכלוב והמטרה שלהם היא להזיק פיזית אחד לשני באופן מכוון בשביל הנאת הצופים, זה מחליא אותי באופן אישי, אנחנו לא ברומא העתיקה והדברים האלה חלפו כבר מן העולם.
אם יש מי שמתחבר לזה שיהיה בריא אני לא מבין מה גורם לבנאדם לשאוב הנאה מדבר כזה ועוד יותר לא מבין מה מניע בנאדם להשתתף בענף ספורט כזה חוץ מאגו וכסף שבעיניי לא שווים את הסבל הזה.

תראה משחק פוטבול. ותקרא אח''כ על הנזקים

אני יכול להפנות אותך גם לסרטונים של גולשי סקי אולמפיים שמתים באמצע התחרות.
כנ''ל נהגי פורמולה 1.

קיצר אפשר לא לאהוב ספורט מסויים אבל ההגדרה שלך לספורט הזה היא לא נכונה, בכל מקרה נסכים שלא להסכים

לא נעים

תראה משחק פוטבול. ותקרא אח''כ על הנזקים

אני יכול להפנות אותך גם לסרטונים של גולשי סקי אולמפיים שמתים באמצע התחרות.
כנ''ל נהגי פורמולה 1.

קיצר אפשר לא לאהוב ספורט מסויים אבל ההגדרה שלך לספורט הזה היא לא נכונה, בכל מקרה נסכים שלא להסכים

לא נעים

אני אחזור על זה שוב למקרה שלא הייתי ברור, פציעות וסיכונים גופניים קיימים בכל ענף ספורט וגם בכל פעולה טריוויאלית שאנחנו עושים בחיינו, מי שבוחר להסתכן זה שיקול שלו איך כמה ולמה לקחת את הסיכון הזה. להימנע מפציעות וסיכונים גופניים זה בלתי אפשרי בכל ענף ספורט.
כשאתה משווה את ענפי הספורט האלה לענף שהמטרה בו היא להזיק לאדם אחר ולפצוע אותו בכוונה תחילה אתה או לא מבין את ההבדל בין ענפי הספורט שציינת לבין ענפי הלחימה השונים או שאתה גנב דעת.

שהמטרה בו היא להזיק לאדם אחר ולפצוע אותו בכוונה תחילה אתה
זו לא המטרה, זה האמצעי

בסדר הבנתי מה אתה אומר, לא מסכים איתך ואין לי כח להכנס לדיון הזה
אתה מבטל ענפי ספורט תחרותיים אולימפיים בני מאות שנים רק כי זה לא נראה לך.

זו לא המטרה, זה האמצעי

בסדר הבנתי מה אתה אומר, לא מסכים איתך ואין לי כח להכנס לדיון הזה
אתה מבטל ענפי ספורט תחרותיים אולימפיים בני מאות שנים רק כי זה לא נראה לך.

"זה לא המטרה זה האמצעי" זה משפט שהוא כולו גניבת דעת אחת גדולה, באיזה מענפי הספורט שהשווית לאגרוף האמצעי הוא לפצוע אדם אחר? אתה יכול לא להסכים עד מחר עם דעתי, עם העובדות שציינתי אתה לא צריך להסכים כדי שהן יהיו נכונות.
אה זה ענף אולימפי בן מאות שנים? אז בוא נעשה את ההומאז' עד הסוף וגם נכניס אריות לזירה כמו שהיה לפני מאות שנים, אם כבר מחזירים עטרה ליושנה אז עד הסוף לא ככה?
גם קרלינג ורכיבה על מזחלות והתעמלות אומנותית לא נראים לי ולא מעניינים אותי ולא ראיתי שביטלתי אותם, חלקם אפילו גם גורמים לפציעות אבל באף אחד מהם אחד לא ניזון מפגיעה פיזית קשה בשני.

"זה לא המטרה זה האמצעי" זה משפט שהוא כולו גניבת דעת אחת גדולה, באיזה מענפי הספורט שהשווית לאגרוף האמצעי הוא לפצוע אדם אחר? אתה יכול לא להסכים עד מחר עם דעתי, עם העובדות שציינתי אתה לא צריך להסכים כדי שהן יהיו נכונות.
אה זה ענף אולימפי בן מאות שנים? אז בוא נעשה את ההומאז' עד הסוף וגם נכניס אריות לזירה כמו שהיה לפני מאות שנים, אם כבר מחזירים עטרה ליושנה אז עד הסוף לא ככה?
גם קרלינג ורכיבה על מזחלות והתעמלות אומנותית לא נראים לי ולא מעניינים אותי ולא ראיתי שביטלתי אותם, חלקם אפילו גם גורמים לפציעות אבל באף אחד מהם אחד לא ניזון מפגיעה פיזית קשה בשני.

אתה אוהב את צירוף המילים גנב דעת?

לא ידעתי בכלל שהוא פרש מסטרונגמן

מה הוא עושה כיום חוץ מלהתאגרף?

138984594_2849599602027854_8545685254525593466_o.jpg
הוא הביע ביקורת לגבי ניהול הסטרונגן. הוא רצה לפרוש הרבה זמן, עכשיו הוא מצא תרוץ. וזה תרוץ לא רע, יש לו הרבה כסף מהקרב הזה, אני רק מקווה שהוא ואדי לא יצאו ליצנים מהקרב הזה.
איך נפלו גיבורים. למה הוא עושה את זה לעצמו?
אין ענף ספורט יותר מיותר בעולם מאגרוף.
אחי, אין ענף ספורט יותר מיותר מגולף. האנשים האלו אפילו לא הולכים לכדור, הם נוסעים אליו.
מבין שאותך לא מעניין אגרוף, אבל בעיניי זה חתיכת ספורט, גם המפסיד יוצא עם הרבה כסף. אני חושב שיש יותר צופים באגרוף מכל תחרות פאוורליפטינג, ווייטליפטינג, בודיבילדינג שאתה מכיר.

אגרוף זה עוד ספורט בטוח ביחס לשאר, אפילו WWE יותר מסוכן לדעתי. באגרוף יש כפפות מרופדות, אסור לתקוף מתחת לחגורה, או שום מכה שאינה אגרוף, סיבובים קצרים עם מנוחות כדי להתאושש, וים כסף לשני המתחרים.

קח את הWWE שאמנם התכנון מזויף, אבל המכות לא. הם באמת חוטפים. קח UFC הכפפות דקות יותר, ומותר להכות בכל הגוף, זה הרבה יותר מסוכן.

רוגבי אני חושב ספורט הרבה יותר מסוכן מאגרוף, אולי גם פוטבול.

אבל אתה זכאי לחשוב מה שאתה מרגיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית