הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת ההרשמה לתחרות של ILPowerlifting וטבלת שיאי ישראל המלאה והעדכנית

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
בשעה טובה מכריזים על פתיחת ההרשמה לתחרות שלנו ב2.12.2021 בקיסריה. כמו כן אחרי הטיזינג שכבר עשיתי על טבלת שיאי ישראל המלאה בפווארליפטינג גם היא עלתה לאוויר. מזמין את כולכם להירשם לתחרות ולראות מה מצבכם ביחס לשיאי ישראל.
נתראה בחנוכה. פרטים מלאים בפוסטים בפייסבוק ואינסטוש:
Aanmelden bij Facebook
Aanmelden bij Facebook

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי רק אם הסקוואט ללא רצועות זה כולל גם שרוולים
כן. אין הפרדה בין שיאים עם וללא שרוולי ברכיים. יש RAW with wraps שזה מאפשר רצועות ברכיים ויש RAW without wraps שמאפשר ברך חשופה או שרוולי ברכיים.

כן. אין הפרדה בין שיאים עם וללא שרוולי ברכיים. יש RAW with wraps שזה מאפשר רצועות ברכיים ויש RAW without wraps שמאפשר ברך חשופה או שרוולי ברכיים.
אז הסקוואט בטינס 75 ללא רצועות הוא 195? זה שיא ישראל כאילו?

• פותח/ת השרשור
ב SHW ב open כתוב ששיא סקוואט 525,מניח שטעות...
זאת לא טעות. זה ולאד אלחזוב, הוא מחזיק בסקוואט הכבד ביותר בכל הזמנים:

אז הסקוואט בטינס 75 ללא רצועות הוא 195? זה שיא ישראל כאילו?
אם זה מה שכתוב בטבלה זה השיא חח
יאללה מלא בהצלחה, מעריך מה שאתה וג'ניה מרימים פה.
אגיע לצפות ואשמח להצטרף בפעם הבאה
תבוא להגיד שלום. נהיה בעומס מטורף אבל בטוח יהיה לנו זמן עדיין להגיד שלום לכולם:37mv:

זאת לא טעות. זה ולאד אלחזוב, הוא מחזיק בסקוואט הכבד ביותר בכל הזמנים:

אם זה מה שכתוב בטבלה זה השיא חח

תבוא להגיד שלום. נהיה בעומס מטורף אבל בטוח יהיה לנו זמן עדיין להגיד שלום לכולם:37mv:

יניב אפשר לשאול כמה אנשים כבר נרשמו לתחרות? אני מתכוון להירשם בימים הקרובים ורציתי לשעת מה יקרה אם יהיו יחזית הרבה מתחרים.
תפתחו 2 מקצים במקום מקצה אחד עם הרבה מתחרים?

• פותח/ת השרשור
יניב אפשר לשאול כמה אנשים כבר נרשמו לתחרות? אני מתכוון להירשם בימים הקרובים ורציתי לשעת מה יקרה אם יהיו יחזית הרבה מתחרים.
תפתחו 2 מקצים במקום מקצה אחד עם הרבה מתחרים?
ג'ניה רואה את הנתונים העדכניים, אבל נכון להיום בבוקר היו 25 הרשמות. כמובן שהתכנית היא מקצים מרובים. כל מקצה יכיל 8-15 מתחרים, כאשר המטרה לשמור על זה באזור 10-12 מתחרים למקצה. במידה וכמות המתחרים תגדל לכמות שלא תאפשר לנו לעשות את התחרות במלואה ביום אחד, אנחנו נרחיב את התחרות ליום שישי ה3.12 כדי שלו"ז התחרות לא יפגע כמובן.
שורה תחתונה - אין לך מה לחשוש מהצפה של אנשים במקצה שלך שעלולה לפגוע בביצועים שלך. זמני המנוחה בין כניסות ובין מקצים יהיו תקינים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יוצא ביום חמישי אם זה מה שבדקתי לאחרונה.
יכול להיות.

@yanivgoft מה בדבר כניסה לאנשים שלא מתחרים?
עד כדי הגבלות קורונה הכניסה חופשית לצופים.
אני שוקל להירשם, ואפילו תחתון כבר יש. מקווה שהאקט שלי לא יגרום לבעיות. וגם אם כן, זה ויראלי
מה פספסתי?

נזכה לראות אותך בתחרות?
צריך לבדוק עם אישתי והכל, אבל נראה לי שכן.
יהיה ממש כיף להתחרות אצלך.
מה פספסתי?
בדיחה פנימית:s49:
אני שוקל להירשם, ואפילו תחתון כבר יש. מקווה שהאקט שלי לא יגרום לבעיות. וגם אם כן, זה ויראלי
יהיה בסדר, אני בטוח.
תכיר רק את תחנות השירותים השונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית