הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי שרירים בארבע ראשי

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
הגיוני שאני עם כאבי שרירים בארבע ראשי בזמן התכופפות ביום יום ? מרגיש לי כאילו זה תמיד קיים מאז שאני מתאמן [ בערך 8 חודשים ]
לפעמים יותר לפעמים פחות. מרגיש כמו דומס תמידי

אני לא רופא
עם זאת נשמע לי לא הגיוני בעליל. אני לא מזלזל באימונים שלך, אבל לחוות כאבים על בסיס יום יומי בגלל סקוואט או לאנג׳ (לא מדבר בכלל על משקל גוף או משקולות) למשך זמן כל כך ארוך של אימונים נשמע הזוי. יתכן בהחלט שיש כאן בעיה כלשהי

• פותח/ת השרשור
אתה מצליח להתקדם במשקלים בתרגילי רגליים?

נראה לי שיש די התקדמות.

למשל בפיסטול סקוואט בהתחלה הייתי מחזיק טבעות לתמיכה, אחר כך הוספתי משקל לתיק ועכשיו כבר עושה את זה חופשי ללא עזרה ( אומנם לא ירידה עד הסוף אבל יחסית בסדר )

בבולגריאן סקוואט אני כבר תופס תיק עם משקל ומעלה כל פעם חזרות עד סביב 12 לסט ואז מעלה משקל
באיזה מקום בשריר?

האיזור התחתון יותר, שקרוב לברך

נראה לי שיש די התקדמות.

למשל בפיסטול סקוואט בהתחלה הייתי מחזיק טבעות לתמיכה, אחר כך הוספתי משקל לתיק ועכשיו כבר עושה את זה חופשי ללא עזרה ( אומנם לא ירידה עד הסוף אבל יחסית בסדר )

בבולגריאן סקוואט אני כבר תופס תיק עם משקל ומעלה כל פעם חזרות עד סביב 12 לסט ואז מעלה משקל

האיזור התחתון יותר, שקרוב לברך
הבנתי. אתה עושה לאיזור הזה במקרה כדור קשיח/פואם רוללינג או משהו כזה?

בכל מקרה לדעתי לאהרון מסקוואט יוניברסיטי יש כמה סרטונים על זה ביוטיוב ששווה לצפות

אין לי מושג אפילו מה זה...
אמרת שאתה עושה מתיחות. כשאתה עושה את המתיחות אבל במקרה מגלגל את הקוואדס על כדור קשיח/foam roller? בכל מקרה, אם אתה לא,

אז ממליץ לך לחפש סרטונים ביוטיוב של squat unicersity בנושא, אם אני זוכר נכון זה קשור לכך ששריר כלשהו אולי הtfl בקוואדס תפוס, ומשחררים אותו על ידי מסאז של כדור קשיח בגלוט הצידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית