הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים לטיפול בדלקת ?

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
שלום לכולם,

מקווה שמפרסם במקום הנכון, יש לי דלקת בגיד (גולף אלבו) כך איבחן האורטופד ספורט שהייתי אצלו. אמר שיש 2 אפשרויות

1. לנוח ולא להתאמן לא לאמץ את היד 3 חודשים (בעייתי מאוד עבורי)

2. לקבל זריקת סטרואידים ותוך יום יומיים הדלקת עוברת ואין כאבים שמתאמנים.

מצ"ב צילום של המרשם לסטרואידים שרשם לי
מה דעת המומחים?

קבצים מצורפים

• 20210117_191922.jpg
    20210117_191922.jpg
    KB 106.3 · צפיות: 115
לגביי הלידוקאין זה חומר מאלחש די חזק, משתמשים בו ברפואת שיניים וגם וטרינרים נוטים לעשות בו שימוש בטיפול בחיות גדולות כגון סוסים, לגביי החומר השני אין לי שמץ. בכל מקרה מה הרופא אמר? נראה לי שהוא יודע יותר טוב מכולנו.

• פותח/ת השרשור
לגביי הלידוקאין זה חומר מאלחש די חזק, משתמשים בו ברפואת שיניים וגם וטרינרים נוטים לעשות בו שימוש בטיפול בחיות גדולות כגון סוסים, לגביי החומר השני אין לי שמץ. בכל מקרה מה הרופא אמר? נראה לי שהוא יודע יותר טוב מכולנו.
אחד זה החומר עצמו והשני זה חומר מרדים כדי שהזריקה לא תכאב..נשמע to good to be true שדלקת עוברת תוך יום יומיים מזריקה...

אחד זה החומר עצמו והשני זה חומר מרדים כדי שהזריקה לא תכאב..נשמע to good to be true שדלקת עוברת תוך יום יומיים מזריקה...

כן החומר המרדים זה לידוקאין (חומר מאלחש). לגביי החומר השני לצערי אין לי מושג.

תקשיב לרופא הוא מכיר את המצב, ואישית הייתי ממליץ לנוח לפחות שבוע גם אחרי הזריקות דלקת זו דלקת

וואו מה שאני הולך להגיד יזעזע את עולמך !
1. הרופאים לא ממש מבינים את נושא הפציעות גוף. הם יודעים לתת פלסטר ולא לטפל בשורש הבעיה.
2. אולי אני טועה והרופא כן צודק - ממליץ בחום לקבל חוות דעת נוספת ולהתייעץ אם פיזיאוטרפיסת מומחה
3. עדיף לתקן את שורש הבעיה ולהבין מה גורם לדלקת ולטפל בנושא שגורם לדלקת מבלי להזריק כל מיני חרטות - כי מה יקרה כשהחומר יצא מהגוף ? ולא טיפלת בשורש הבעיה - הדלקת תחזור

• פותח/ת השרשור
וואו מה שאני הולך להגיד יזעזע את עולמך !
1. הרופאים לא ממש מבינים את נושא הפציעות גוף. הם יודעים לתת פלסטר ולא לטפל בשורש הבעיה.
2. אולי אני טועה והרופא כן צודק - ממליץ בחום לקבל חוות דעת נוספת ולהתייעץ אם פיזיאוטרפיסת מומחה
3. עדיף לתקן את שורש הבעיה ולהבין מה גורם לדלקת ולטפל בנושא שגורם לדלקת מבלי להזריק כל מיני חרטות - כי מה יקרה כשהחומר יצא מהגוף ? ולא טיפלת בשורש הבעיה - הדלקת תחזור
ראשית תודה ! אבל לא הופתעתי מהתשובה והיא ידועה (בכל זאת בן 45 עם נסיון חיים ולא בן 20) שנית, הבנתי איזה תרגיל גרם לי לבעיה והפסקתי לעשות אותו....ותחושת אי הנוחות קצת ירדה, האופציה להפסיק להתאמן 3 חודשים לא רלוונטית ולכן ניסיתי פיתרון אחר..

ראשית תודה ! אבל לא הופתעתי מהתשובה והיא ידועה (בכל זאת בן 45 עם נסיון חיים ולא בן 20) שנית, הבנתי איזה תרגיל גרם לי לבעיה והפסקתי לעשות אותו....ותחושת אי הנוחות קצת ירדה, האופציה להפסיק להתאמן 3 חודשים לא רלוונטית ולכן ניסיתי פיתרון אחר..
זה לא התרגיל גורם לבעיה , זה תפוס בגוף שלך שגורם לבעיה. תרגילים לא עושים בעיות אלא ביצוע לקוי, לפעמים יש תופסים בגוף שצריך לתקן לווא דווקא תוך כדי אימון. אולי השינה שלך לא נכונה , לדוגמה אתה ישן על היד ולכן יש שריר אחד שכל החיים שלך במתח והוא מקרין למפרקים.
בכל מקרה זה נושא ארוך מאוד.
ממליץ לפנות לפיזיאוטפיס מומחה
לא אחד שעובד בכללית בחינם אלא תשלם כסף , בערך 500 600 לטיפול- כי זה מה ששוה מומחה

• פותח/ת השרשור
זה לא התרגיל גורם לבעיה , זה תפוס בגוף שלך שגורם לבעיה. תרגילים לא עושים בעיות אלא ביצוע לקוי, לפעמים יש תופסים בגוף שצריך לתקן לווא דווקא תוך כדי אימון. אולי השינה שלך לא נכונה , לדוגמה אתה ישן על היד ולכן יש שריר אחד שכל החיים שלך במתח והוא מקרין למפרקים.
בכל מקרה זה נושא ארוך מאוד.
ממליץ לפנות לפיזיאוטפיס מומחה
לא אחד שעובד בכללית בחינם אלא תשלם כסף , בערך 500 600 לטיפול- כי זה מה ששוה מומחה
ישן על הבטן עם זרועות לצדדים במיטה כפולה לבד (+2 כדורי בונדרומין), האישה ישנה בחדר למעלה 😃 עם הילדים.... לגופו , יש תרגילים שמשפיעים ולוחצים יותר על המפרקים כגון מקבלים (שזה לדעתי מה שגרם לבעייה)
ניסתי טיפולים פיזוטרפיה (לא 500 אלא ב 300) אקדח מסאג, קרח כימי ואפילו השאלתי משכן את הבי קיו לייזר...הכל הקל אבל לא פתר

שלום לכולם,

מקווה שמפרסם במקום הנכון, יש לי דלקת בגיד (גולף אלבו) כך איבחן האורטופד ספורט שהייתי אצלו. אמר שיש 2 אפשרויות

1. לנוח ולא להתאמן לא לאמץ את היד 3 חודשים (בעייתי מאוד עבורי)

2. לקבל זריקת סטרואידים ותוך יום יומיים הדלקת עוברת ואין כאבים שמתאמנים.

מצ"ב צילום של המרשם לסטרואידים שרשם לי
מה דעת המומחים?
קצת סדר...
  1. לידוקאין זה לא סטרואיד זה חומר מרדים
  2. בטאמתאזון זו התרופה עליה אתה מדבר...
טיפול בסטרואידים חיוני ידוע ויעיל ולא רק במקרים של פציעות ספורט.
יש הרבה תרופות סטרואידיות וזה שאתה מטופל בתרופה מסוג זה לא אומר שאתה מדכא ציר או מנהל סוג של סייקל...(אם כיוונת למקומות האלה) ממש לא!

לגבי ההתנהלות בזמן פציעות מסוג זה...אני לא רופא אבל אני באופן אישי בוחר בדרך של להמשיך להתאמן במצבים כאלה ..רק בעצימות נמוכה ובמשקלים מינימליים כדי להזרים דם למקום.

• פותח/ת השרשור
קצת סדר...
  1. לידוקאין זה לא סטרואיד זה חומר מרדים
  2. בטאמתאזון זו התרופה עליה אתה מדבר...
טיפול בסטרואידים חיוני ידוע ויעיל ולא רק במקרים של פציעות ספורט.
יש הרבה תרופות סטרואידיות וזה שאתה מטופל בתרופה מסוג זה לא אומר שאתה מדכא ציר או מנהל סוג של סייקל...(אם כיוונת למקומות האלה) ממש לא!

לגבי ההתנהלות בזמן פציעות מסוג זה...אני לא רופא אבל אני באופן אישי בוחר בדרך של להמשיך להתאמן במצבים כאלה ..רק בעצימות נמוכה ובמשקלים מינימליים כדי להזרים דם למקום.
ראשית תודה ! מהתשובות שלך לאורך זמן אני לומד המון,

שנית , האם התרופה הנ"ל רק מונעת כאב ולא מטפלת בדלקת ? כלומר מצד אחד לא ארגיש כאב ואוכל להתאמן בעצימות גבוהה יותר? אולם מצד שני הדלקת תחריף ושהשפעת החומר תפוג שוב יחזרו הכאבים ואצטרך שוב זריקה ? כלומר התרופה לטווח קצר ולא מטפלת בבעיה עצמה (הדלקת)?

באמת תהיתי מדוע אמי אינה jacked.😉😆

ראשית תודה ! מהתשובות שלך לאורך זמן אני לומד המון,

שנית , האם התרופה הנ"ל רק מונעת כאב ולא מטפלת בדלקת ? כלומר מצד אחד לא ארגיש כאב ואוכל להתאמן בעצימות גבוהה יותר? אולם מצד שני הדלקת תחריף ושהשפעת החומר תפוג שוב יחזרו הכאבים ואצטרך שוב זריקה ? כלומר התרופה לטווח קצר ולא מטפלת בבעיה עצמה (הדלקת)?
הלידוקאין זה סתם חומר הרדמה
הבטאמתאזון זו תרופה סטרואידית שבהחלט יכולה להאיץ משמעותית את ההחלמה.
אני גם במצבים של דלקות קשות ממשיך להתאמן אם כי בעצימות מאוד נמוכה כדי להזרים דם למקום

ישן על הבטן עם זרועות לצדדים
בעיה מספר 1
אין קשר עם זה על מיטה זוגית או יחיד
בעיה מס 2
פיזואטרפסיט שמתמכר את עצמו ב300 כולל המעמ , מה שמשאיר אותו עם 200 ביד זה מסאגיסט לא יוצלח במקרה הטוב
לך למומחה יא קמצן !

המפרקים כגון מקבלים

3. תבין את הגוף - כשאתה עושה מקבילים כואב לך הכתף ואתה בטח חושב שזה תרגיל שמכאיב...
אבל בעצם הבעיה היא ככל הנראה בשרירי השכמות (אלא שקרובים לטרפז) לרוב הם תפוסים ומכווצים במשך שנים , לא פועלים כראוי גם אם אתה מתאמן - דבר שיוצר עומס על הכתף בזמן התרגיל ואתה מרגיש כאב - מה עושים ? לוקים כדורים ומתפללים או עושים עיסויים לשכמות.
בד"כ עם כואב במקום × זה לא מגיע מנקודה × זה כאב שמגיע מנקודה y .
צריך למצוא את נקונה y ולטפל בה.
אח"כ לפנות לתרופות וכו
אבל ראשית צריך למצוא ולטפל בנקודה y

עדיף בכלל להעביר את האשכול לפציועת ספורט - שם זה הכתובת הנכונה.
כי אין שום קשר בינו לבין נושא הקבוצה.

• פותח/ת השרשור
בעיה מספר 1
אין קשר עם זה על מיטה זוגית או יחיד

בעיה מס 2
פיזואטרפסיט שמתמכר את עצמו ב300 כולל המעמ , מה שמשאיר אותו עם 200 ביד זה מסאגיסט לא יוצלח במקרה הטוב
לך למומחה יא קמצן !

3. תבין את הגוף - כשאתה עושה מקבילים כואב לך הכתף ואתה בטח חושב שזה תרגיל שמכאיב...
אבל בעצם הבעיה היא ככל הנראה בשרירי השכמות (אלא שקרובים לטרפז) לרוב הם תפוסים ומכווצים במשך שנים , לא פועלים כראוי גם אם אתה מתאמן - דבר שיוצר עומס על הכתף בזמן התרגיל ואתה מרגיש כאב - מה עושים ? לוקים כדורים ומתפללים או עושים עיסויים לשכמות.
בד"כ עם כואב במקום × זה לא מגיע מנקודה × זה כאב שמגיע מנקודה y .
צריך למצוא את נקונה y ולטפל בה.
אח"כ לפנות לתרופות וכו
אבל ראשית צריך למצוא ולטפל בנקודה y
ראשית אני לא קמצן קניתי לאשתי בית ברמת השרון המערבית ב 15 מיליון
שנית שלמתי 300 שחור וויתרתי על החשבונית כדי שהיא תרוויח יותר...(ואני עוד רו"ח)
לבסוף, לא עשיתי מקבילית , עשיתי דמוי קרי הורדתי מתח מפולי עליון מאחורי הגב בעמידה שהגב מול המתח אם ירדת לסוף דעתי

ראשית אני לא קמצן קניתי לאשתי בית ברמת השרון המערבית ב 15 מיליון
לא חשבתי שתיקח את זה אישי, ניסיתי להעביר מסר... וממש לא צריך לתת לי הצהרת הון 😃

שנית שלמתי 300 שחור וויתרתי על החשבונית כדי שהיא תרוויח יותר...(ואני עוד רו"ח)

כנ"ל
זה בינך לבין המטפל

פשוט אני אומר כשקונים בית רוצים הכי טוב. וכשאוכלים סטייק רוצים הכי טוב. וגם אם בחירת פיזואטרפסיט צריך ללכת להכי טוב ויקר !
לבסוף, לא עשיתי מקבילית , עשיתי דמוי קרי הורדתי מתח מפולי עליון מאחורי הגב בעמידה שהגב מול המתח אם ירדת לסוף דעתי
אותו עקרון חבר. כאב בכתף מעבודה על חזה זה הקרנה מהשכמות והגב העליון, כמו שכאב בברכיים נובע בעיקר הקרנה של נוקשות במשריר תאומים או שרירי הירך.

מומחה אמיתי יכול לתת הבחנה מה מקור לכאב, מאיפה זה מוקרן- לטפל בשורש הבעיה- לתת לך תרגילים לעיסויי ושחרור השריר הבעייתי וככה למנוע מכאב והתפתחות דלקתית.

הרי אם תיקח כדור אתה לא תרפא את מקור הבעיה אתה רק תחליש את הסימפטום של הכאב.

אני יודע שזה נשמע מופרך , ואנשים נוטים ללכת עם הזרם הרפואי של למדו בביתי הספר לרפואה בתקופה שהיו לאנשים בבית טלוויזיות 14" בשחור לבן בלבד.

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שתיקח את זה אישי, ניסיתי להעביר מסר... וממש לא צריך לתת לי הצהרת הון 😃

כנ"ל
זה בינך לבין המטפל

פשוט אני אומר כשקונים בית רוצים הכי טוב. וכשאוכלים סטייק רוצים הכי טוב. וגם אם בחירת פיזואטרפסיט צריך ללכת להכי טוב ויקר !

אותו עקרון חבר. כאב בכתף מעבודה על חזה זה הקרנה מהשכמות והגב העליון, כמו שכאב בברכיים נובע בעיקר הקרנה של נוקשות במשריר תאומים או שרירי הירך.

מומחה אמיתי יכול לתת הבחנה מה מקור לכאב, מאיפה זה מוקרן- לטפל בשורש הבעיה- לתת לך תרגילים לעיסויי ושחרור השריר הבעייתי וככה למנוע מכאב והתפתחות דלקתית.

הרי אם תיקח כדור אתה לא תרפא את מקור הבעיה אתה רק תחליש את הסימפטום של הכאב.

אני יודע שזה נשמע מופרך , ואנשים נוטים ללכת עם הזרם הרפואי של למדו בביתי הספר לרפואה בתקופה שהיו לאנשים בבית טלוויזיות 14" בשחור לבן בלבד.
הכל טוב וההצהרת הון בצחוק, גילוי נאות אני לא אוהב להוציא/לזרוק כסף על דברים שלא בטוח עוזרים ואתה קורא לזה קמצנות.... חפשתי בין הרבה פיזוטרפיסטים (ללא קשר למחיר)חלקם מפורסמים ומומחים לפציעות ספורט...הייתי בתחילה אצל אורטופדים של מכבי ש"זרקו" אותי באמירה "תנוח אין מה לעשות" ואז הלכתי להתייעצות לאורטופד ספורט פרטי (1400 שח, קמצן אהה 80% הביטוח מחזיר) שנתן את הפיתרון שיפשר לי להמשיך להתאמן ולא לפרוש... וזה אחרי סבב פיזוטרפסטים אורטופדים חצי שנה... עכשיו בדרך להזריק תחומר בתקווה שיעזור...עוד שעתיים נהיה יותר חכמים..לפחות לתק הקרובה ונידע אם מדובר בפיתרון זמני או קבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית