הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה לתוכנית

ofir135

משתמש פעיל
728
371
נק' מוניטין:
661
728
371
אהלן, אני קרוב לסיום של משהו דומה לss ואני מחפש כבר תוכנית להמשך.
כתבתי דומה לss כי החדכ זמין לי רק 3 פעמים בשבוע ו2 מהם ימים עוקבים... אז עשיתי פעם בשבוע פול באדי ואז בימים הבאים פיצול.
עכשיו בss זה עוד איכשהו עובד כי כל האימונים על אותו קונספט, אבל ראיתי תוכניות כמו טקסס שבהם כל אימון הוא עם אופי משלו...
בקיצור, למישהו יש המלצה בשבילי מה לעשות?
מחפש תוכנית פאוורליפטינג**

אתה מחפש תוכניות כוח אתה מתכוון.
ומה זאת אומרת תוכנית דומה לSS ? תפרט קצת יותר, למשל ביום X עשית סקוואט חזרותXסטים, בנץ' חזרותXסטים וכו'.
לאיזה משקלי עבודה הגעת ?
אני לא יודע מה להמליץ לך עדיין כי אם המשקלי עבודה שלך עדיין נמוכים אז אין סיבה לעזוב את SS.

• פותח/ת השרשור
אתה מחפש תוכניות כוח אתה מתכוון.
ומה זאת אומרת תוכנית דומה לSS ? תפרט קצת יותר, למשל ביום X עשית סקוואט חזרותXסטים, בנץ' חזרותXסטים וכו'.
לאיזה משקלי עבודה הגעת ?
אני לא יודע מה להמליץ לך עדיין כי אם המשקלי עבודה שלך עדיין נמוכים אז אין סיבה לעזוב את SS.

בבנץ' הגעתי ל70 קילו, והתקדמתי בסגר במקבילים מאמין שאצליח כבר 75.
בדדליפט עשיתי 100 קילו, והיה כוח לעוד.
בסקוואט הייתה לי קצת זמן שלא יכולתי לעשות ואני לא יודע כמה אני עושה, אבל עכשיו בבית אני עושה סקוואט בולגרי
פרס הגעתי ל40 ואני יכול עכשיו יותר
חתירה כמו בסקוואט אני לא יודע כרגע כמה אבל עשיתי מתח עם 20 קילו
הסטים*חזרות 3*5 כמו בss
משקל גוף 70 קילו ואני יודע שעוד יש לי להתקדם קצת בסקוואט ודדליפט אבל אני חושב שאני לקראת סיום.
וכן, התכוונתי לתוכנית כוח
והפיצול היה יום אחד פול באדי רגיל, יום אחד משיכות ורגליים, ויום אחד לחיצות (במשיכות הוספתי קצת עבודה על הטרפזים כי היה לי מקום לעוד נפח)

בבנץ' הגעתי ל70 קילו, והתקדמתי בסגר במקבילים מאמין שאצליח כבר 75.
בדדליפט עשיתי 100 קילו, והיה כוח לעוד.
בסקוואט הייתה לי קצת זמן שלא יכולתי לעשות ואני לא יודע כמה אני עושה, אבל עכשיו בבית אני עושה סקוואט בולגרי
פרס הגעתי ל40 ואני יכול עכשיו יותר
חתירה כמו בסקוואט אני לא יודע כרגע כמה אבל עשיתי מתח עם 20 קילו
הסטים*חזרות 3*5 כמו בss
משקל גוף 70 קילו ואני יודע שעוד יש לי להתקדם קצת בסקוואט ודדליפט אבל אני חושב שאני לקראת סיום.
וכן, התכוונתי לתוכנית כוח
והפיצול היה יום אחד פול באדי רגיל, יום אחד משיכות ורגליים, ויום אחד לחיצות (במשיכות הוספתי קצת עבודה על הטרפזים כי היה לי מקום לעוד נפח)
אתה לא מיצית עדיין את SS..

• פותח/ת השרשור
אתה לא מיצית עדיין את SS..

לא אמרתי שסיימתי, רק אמרתי שאני רוצה להיות עם תוכנית ביד כשאסיים כי לא פשוט לי למצוא תוכנית שמתאימה לימים שאני יכול להתאמן ואני לא רוצה להגיע למצב שאין לי מה לעשות כשאסיים.

לא אמרתי שסיימתי, רק אמרתי שאני רוצה להיות עם תוכנית ביד כשאסיים כי לא פשוט לי למצוא תוכנית שמתאימה לימים שאני יכול להתאמן ואני לא רוצה להגיע למצב שאין לי מה לעשות כשאסיים.
אה אוקיי סליחה.
טקסס זה אחלה בגדול אני כרגע בתוכנית ואני מבסוט ממש אבל זה לא משהו מקובע זה תבנית בגדול. אתה יכול להסתכל באחד הפוסטים שפתחתי, מישהו המליץ לי על תבנית ממש טובה.

• פותח/ת השרשור
אה אוקיי סליחה.
טקסס זה אחלה בגדול אני כרגע בתוכנית ואני מבסוט ממש אבל זה לא משהו מקובע זה תבנית בגדול. אתה יכול להסתכל באחד הפוסטים שפתחתי, מישהו המליץ לי על תבנית ממש טובה.
תודה, אסתכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית