הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי סייקל

• פותח/ת השרשור Assass
  • פורסם בתאריך

Assass

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום
לבן אדם שכל החיים שלו לוקח טסטוסטרון 2 סיסי בשבוע
הבנתי שלאורך השנים יכול להיווצר מצב של ניוון אשכים וחוסר יכולת התאוששות בעתיד
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?

• פותח/ת השרשור
אם מישהו יכול לענות. אני 3 שנים על חומרים לאחרונה על קרוז 200 אנטט בשבוע.. אם אני אקח כל 3 חודשים למשך חודש שלם 500iu פרגניל בשבוע מסת האשכים יכולה להישמר? איך אפשר לראות בבדיקות דם מהבחינה הזאת שהכל תקין? למישהו יש המלצה אחרת?

אם מישהו יכול לענות. אני 3 שנים על חומרים לאחרונה על קרוז 200 אנטט בשבוע.. אם אני אקח כל 3 חודשים למשך חודש שלם 500iu פרגניל בשבוע מסת האשכים יכולה להישמר? איך אפשר לראות בבדיקות דם מהבחינה הזאת שהכל תקין? למישהו יש המלצה אחרת?
זה לא נוסחה מדעית כמו 2+2=4
תהיה רגע רציני , נכון אתה במשבר כלשהו אבל באמת.... תבין את עצמך:
אתה שואל שאלה תאורטית דמויות וירטואליות .
מה אתה מצפה לקבל הבחנה רפואית מעמיקה ללא בדיקות רפואית.
וממי אתה מבקש ? מחברי פורום lbs ?
עצם השאלה היא הזוייה - מחילה מכבודך.

לא תמצא לשאלתך תשובה מדוייקת כאן.
פה יש קווים מנחים - זהו.

מקווה עבורך שלפחות אתה נראה כמו מפלצת אם אתה על חומרים 3 שנים רצוף, אם לא אז חבל על המאמץ...
מהרגע שאני החלטתי לא לרדת מטסט - יענו לצאת לקרוז בין הסייקלים קיבלתי החלטה שאם כבר אז לפחות להיות מפלצת

אתה רוצה לרדת מהחומרים או להמשיך על חומרים ולנסות להשתמש בפרגניל כדי למנוע ניוון?

מי שהתרגל לנסוע במרצדס, לא ירד לטויוטה

ואם כל חודש שאתה ממשיך עם המרצדס פוגע בך כלכלית? תמשיך להחזיק בה ״רק כי התרגלת״? אותו דבר לגביי b&c, אם זה יכול לגרום לנזק מתמשך למה בכוח? שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו ויקח את הסיכונים שלו, אבל אם קיבלת החלטה להמשיך עם חומרים כל החיים רק בשביל ״להרגיש טוב״ (כשאתה בחור בריא מההתחלה) זה טיפשי לחלוטין, אם מדובר בטיפול הורמנאלי עם מעקב רופא עקב מחלה או בעיה כזו או אחרת אז מילא.

חברים שכל אחד יעשה את הבחירות והשיקולים שלו!
סייקלים זה כיף וממכר ברמה לא נתפסת,
לא מכיר הרבה אנשים שהצליחו להיגמל מסיגריות (חוץ ממני, ואותם אף אחד לא שופט כי החברה התרגלה לזה) לדוגמא ולכן אני מבין כמה זה קשה לרדת מחומרים אחרי תקופה של 3 שנים. גם אחרי סייקל אחד זו משימה לא פשוטה שצריך בה הכנה מנטלית וכח רצון רציני.
אם הבחור החליט שהוא רץ על טסט עד סוף ימי חייו שיהנה, מי אנחנו שנשפוט אותו...

חברים שכל אחד יעשה את הבחירות והשיקולים שלו!
סייקלים זה כיף וממכר ברמה לא נתפסת,
לא מכיר הרבה אנשים שהצליחו להיגמל מסיגריות (חוץ ממני, ואותם אף אחד לא שופט כי החברה התרגלה לזה) לדוגמא ולכן אני מבין כמה זה קשה לרדת מחומרים אחרי תקופה של 3 שנים. גם אחרי סייקל אחד זו משימה לא פשוטה שצריך בה הכנה מנטלית וכח רצון רציני.
אם הבחור החליט שהוא רץ על טסט עד סוף ימי חייו שיהנה, מי אנחנו שנשפוט אותו...
נכון מאוד... אנשים מפחדים ממה שהם לא יודעים יותר מידי.
בא נגיד ככה שבודי בילדרים / לרוב לא מפגרים ולא אוטיסטים - מודעים להשלכות וכנראה שזה לא כזה נוראה והם פשוט חיים עם זה
ואם כל חודש שאתה ממשיך עם המרצדס פוגע בך כלכלית? תמשיך להחזיק בה ״רק כי התרגלת״? אותו דבר לגביי b&c, אם זה יכול לגרום לנזק מתמשך למה בכוח? שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו ויקח את הסיכונים שלו, אבל אם קיבלת החלטה להמשיך עם חומרים כל החיים רק בשביל ״להרגיש טוב״ (כשאתה בחור בריא מההתחלה) זה טיפשי לחלוטין, אם מדובר בטיפול הורמנאלי עם מעקב רופא עקב מחלה או בעיה כזו או אחרת אז מילא.
כנ"ל לגביך.
אתה רושם פה כל מיני "מנטרות" אחרי שעשית חצי סייקל בחיים כי היום אתה עדיין נמצא בשלב "אבולוציוני" מסוים... יכול להיות שבעוד
10 שנים אם תקרא שורות אלו שרשמת תגיד "בואנה היום אני על טסט כבר שלוש שנים , נראה פגז טוב לי, עושה בדיקות הכל בסדר אז למה פחדתי"

לא מעודד לצרוך סטרואידים אבל גם לא מועדד להפחיד אנשים
להמשיך חומרים ולהשתמש בפרגניל כדי למנוע ניוון
תעלה תמונה , נראה עם שווה לחיות על טסט

אתה רושם פה כל מיני "מנטרות" אחרי שעשית חצי סייקל

ניסית להעליב אותי? בוגר מאוד 🙁.
זו דעתי והיא לא תלויה בכמות הסייקלים שעשיתי או עוד לא עשיתי. לא צריך הרבה שכל בשביל להבין שיש סיכונים בבלאסט אנד קרוז שלא יהיו בסייקל עם פיסיטי (וההפך). אתה לאורך כל השאלות שלך בפורום רק מחפש הצדקה למה שאתה רוצה לעשות, ראיתי את השאלות שלך לגביי הורמון גדילה ובלאסט אנד קרוז.

10 שנים אם תקרא שורות אלו שרשמת תגיד "בואנה היום אני על טסט כבר שלוש שנים , נראה פגז טוב לי, עושה בדיקות הכל בסדר אז למה פחדתי"

בוא לא תחליט בשבילי או בשביל מישהו אחר מה יקרה בעוד 10 שנים. כתבתי באופן מפורש, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, לדעתי לקבל החלטה לעלות על חומרים כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך (כשאתה בריא ומרגיש טוב גם ככה) זה סתם לחפש בעיות בשביל להיות חזק יותר / גדול יותר / חטוב יותר. לדעתך זו החלטה הגיונית ולדעתי היא טיפשית.

ואיפה לכל הרוחות ראית שאני מנסה להפחיד אותו? או שסתם כתבת את זה על הדרך?
תעלה תמונה , נראה עם שווה לחיות על טסט

נו באמת. ככה אתה מחליט האם לחיות על טסט׳ או לא? לפי גודל היד הקדמית?

פָּגַשְׁתִּי אֶת עַצְמִי/ נֹעַם חוֹרֵב

פָּגַשְׁתִּי אֶת עַצְמִי בְּעוֹד עֶשֶׂר שָׁנִים
עָצַרְנוּ וְדִיבַּרְנוּ בְּאֶּמְצַע הָרְחוֹב
שָׁאַלְתִּי אֵיךְ הוֹלֵךְ וּמָה הָעִנְיָינִים
חִיַּיכְתָּ וְעָנִיתָ לִי שֶׁטּוֹב לְךָ, שֶׁטּוֹב
שָׁאַלְתִּי מָה עָבַר עָלֶיִךָ אוֹ עָלַיי
נִיסִּיתִי לְנָּחֵשׁ, חִיכִּיתִי לִתְּשׁוּבָה
עָנִיתָּ לִי שֶׁיֵּש לְךָ קְצָת שֶׁקֶט, וְאוּלַי
בְּקָּרוֹב גַּם אֵיזֶה יֶלֶד, וְיֵשׁ גַּם אָהֲבָה
עוֹד תַּגְשִׁים חֲלוֹמוֹת שֶׁלֹּא הֵעַזְתָּ לַחֲלוֹם
עוֹד תִּשְׂרּוֹד מִלְחָמָה וְתִחְיֶה בְּשָׁלוֹם -
עִם עַצְמְךָ
תִּמְצָא מְנוּחָה
וְתַגִּיעַ אֵלָיי עוֹד בַּדֶּרֶךְ שֶׁלְּךָ
הִמְשַׁכְנוּ לְדַבֵּר, לְרֶגַע הִתְקָרַבְתָּ
לָחַשְׁתָּ לִי: תִּשְׁאַל אוֹתִי הַכּוֹל, אַל תְּהַסֵּס
וְנִרְאֵיתָ לִי לֹא רַע, כְּאִלּוּ שֶׁמָּצָאתָ
אֶת כָּל מָה שֶׁאֲנִי עֲדַיִין מְחַפֵּשׂ
רַק אַל תַּמְשִׁיךְ לִרְדוֹף, אַחֶרֶת תִּשְׁתַּגֵּע
אָמַרְתָּ וְנִפְרַדְנוּ, הָרְחוֹב הָיָה כְּבָר רֵיק
וְאָז פִּתְאוֹם זָרַקְתָּ כְּמוֹ מִישֶׁהוּ שֶׁיּוֹדֵעַ:
הַכּוֹל יִהְיֶה בְּסֵדֶר, מָה אַתָּה דּוֹאֵג?
................................................................................
@דןDAN
@VI

ניסית להעליב אותי? בוגר מאוד 🙁.
לא היתה כוונה לפגוע.
אם נפגעת - מחילה !
אמרתי את דעתי םדוט
באמת. ככה אתה מחליט האם לחיות על טסט׳ או לא? לפי גודל היד הקדמית?
אז לפי מה בודקים כדאיות בלקחת סטרואידים??? למה אתה עושה סייקל ???
כדי להראות הכי טוב שאתה יכול

או שיש סיבה אחרת לעלות על חומרים ואני לא יודע ???

סליחה כן.... בנאדם שלוקח סטרואידים כסייקלים בודדים או b&c במשך תקופה ארוכה ונראה כמו זין - דרשני ! יש פה בעיה וצריך לשקול את המשך הדרך...

תבין חמוד מחיר כל אחד משלם על מעשיו בסופו של דבר כך או אחרת
השאלה זה האם הרווחת משהו/נהנת בדרך.
ז"א אם אתה עושה סייקל אחד בשנה במשך עשור- אתה עדיין תשלם על זה בריאותית - כמו גדול !!!!
השאלה זה האם לפחות אתה נראה טוב מול המראה או נראה כמו זין , אם אתה נראה כמו זין חבל שלקחת מלתחילה!!
. אתה לאורך כל השאלות שלך בפורום רק מחפש הצדקה למה שאתה רוצה לעשות, ראיתי את השאלות שלך לגביי הורמון גדילה ובלאסט אנד קרוז

יפה שאתה עוקב אחרי השאלות שלי. לצערי הרב השאלות שלי לא מתאימות לפורום ...
אני אתן לך משל:
זה כמו לשאול אנשים רווקים "איך למצוא אשה ,איך להתחתן ואיך לגדל ילדים " אתה מבין לאן אני חותר
מקסימום שמקסים אוכל לקבל כמה מנטרות שהם קראו באיזה ספר או שמעו מההורים.

עדיף להתייעץ לגבי נישואין וגידול ילדים עם אנשים שנמצאים במקום הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית