עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתלבט בשמפו.. אבוקדו או קוקוס?😭אתה גם מתלבט בין אבקות כביסה?
פתרתי לך את הענייןקוקוס
תכין לי ממחטות למשחק,אני לא אשלוט בדמעות אם הוא לוקח עוד טבעתפתרתי לך את העניין
בוא מותק,יש נייר 3 שכבות שמחכה לך.על כל מקרה.תכין לי ממחטות למשחק,אני לא אשלוט בדמעות אם הוא לוקח עוד טבעת
נייר גלגול?יש נייר
🤩נייר גלגול?
אתה בחור גדולאתה גם מתלבט בין אבקות כביסה?
ניסיתי פעם לראות גבר וסוסה? כדאי לך...דווקא בז'אנר שאני חובב , מאחורי כל זין של סוס יש בחורה צעירה שמרוויחה לא רע בכלל
זה לא נוסחה מדעית כמו 2+2=4אם מישהו יכול לענות. אני 3 שנים על חומרים לאחרונה על קרוז 200 אנטט בשבוע.. אם אני אקח כל 3 חודשים למשך חודש שלם 500iu פרגניל בשבוע מסת האשכים יכולה להישמר? איך אפשר לראות בבדיקות דם מהבחינה הזאת שהכל תקין? למישהו יש המלצה אחרת?
אם מישהו יכול לענות. אני 3 שנים על חומרים לאחרונה על קרוז 200 אנטט בשבוע.. אם אני אקח כל 3 חודשים למשך חודש שלם 500iu פרגניל בשבוע מסת האשכים יכולה להישמר? איך אפשר לראות בבדיקות דם מהבחינה הזאת שהכל תקין? למישהו יש המלצה אחרת?
להמשיך חומרים ולהשתמש בפרגניל כדי למנוע ניווןאתה רוצה לרדת מהחומרים או להמשיך על חומרים ולנסות להשתמש בפרגניל כדי למנוע ניוון?
לדעתי עדיף לך להקפיא זרע במידה והוא עדיין תקין,להמשיך חומרים ולהשתמש בפרגניל כדי למנוע ניוון
לדעתי עדיף לך להקפיא זרע במידה והוא עדיין תקין,
אתה רוצה להמשיך להיות על חומרים לכל החיים? אתה מתחרה מקצועי ?
מי שהתרגל לנסוע במרצדס, לא ירד לטויוטה
נכון מאוד... אנשים מפחדים ממה שהם לא יודעים יותר מידי.חברים שכל אחד יעשה את הבחירות והשיקולים שלו!
סייקלים זה כיף וממכר ברמה לא נתפסת,
לא מכיר הרבה אנשים שהצליחו להיגמל מסיגריות (חוץ ממני, ואותם אף אחד לא שופט כי החברה התרגלה לזה) לדוגמא ולכן אני מבין כמה זה קשה לרדת מחומרים אחרי תקופה של 3 שנים. גם אחרי סייקל אחד זו משימה לא פשוטה שצריך בה הכנה מנטלית וכח רצון רציני.
אם הבחור החליט שהוא רץ על טסט עד סוף ימי חייו שיהנה, מי אנחנו שנשפוט אותו...
כנ"ל לגביך.ואם כל חודש שאתה ממשיך עם המרצדס פוגע בך כלכלית? תמשיך להחזיק בה ״רק כי התרגלת״? אותו דבר לגביי b&c, אם זה יכול לגרום לנזק מתמשך למה בכוח? שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו ויקח את הסיכונים שלו, אבל אם קיבלת החלטה להמשיך עם חומרים כל החיים רק בשביל ״להרגיש טוב״ (כשאתה בחור בריא מההתחלה) זה טיפשי לחלוטין, אם מדובר בטיפול הורמנאלי עם מעקב רופא עקב מחלה או בעיה כזו או אחרת אז מילא.
תעלה תמונה , נראה עם שווה לחיות על טסטלהמשיך חומרים ולהשתמש בפרגניל כדי למנוע ניוון
אתה רושם פה כל מיני "מנטרות" אחרי שעשית חצי סייקל
10 שנים אם תקרא שורות אלו שרשמת תגיד "בואנה היום אני על טסט כבר שלוש שנים , נראה פגז טוב לי, עושה בדיקות הכל בסדר אז למה פחדתי"
תעלה תמונה , נראה עם שווה לחיות על טסט
לא היתה כוונה לפגוע.ניסית להעליב אותי? בוגר מאוד 🙁.
אז לפי מה בודקים כדאיות בלקחת סטרואידים??? למה אתה עושה סייקל ???באמת. ככה אתה מחליט האם לחיות על טסט׳ או לא? לפי גודל היד הקדמית?
. אתה לאורך כל השאלות שלך בפורום רק מחפש הצדקה למה שאתה רוצה לעשות, ראיתי את השאלות שלך לגביי הורמון גדילה ובלאסט אנד קרוז