עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יותר בריא מטיארטי השגת של המערכת לכל החיים לא צריך לחשוב רק על להעלות מסת שריר הבריאות חשובה בין היתר עדיף לעשות את זה חכם יותר ולדעתי טוב לעשות 2 סייקלים קצרים מאשר השבתה של המערכת לטווח ארוך לשים רגל תותבת לכל החיים זה טימטום!עדיין זה חצי שנה אם חצי שנה בלי. הגוף משתגע ממעברים כאלו , מה אתה חושב שמסייקל לסייקל הכל חוזר כאלו לא היה כלום
אפשר לשלב פרגניל במהלך הסייקל התמידי לשמר מסת אשכים?
חייב לציין שאני שמח שיש אנשים כמוך מלאי ידע בפורום.אף אחד לא יהיה עקר כי הוא מזריק קצת שמן ענבים.. בלי פאניקה חבר'ה.
99% מתאוששים גם מהסייקלים הכי כבדים שיש ורוב האנשים ממשיכים להשריץ ילדים גם תוך כדי טרן
תודה אחי, אבל פיספסת את @Tom בימים הטובים שלו.חייב לציין שאני שמח שיש אנשים כמוך מלאי ידע בפורום.
יכול להיות שאני זוכר אותו.. הצטרפתי ב2014 ומבאס שהרבה עזבו את הפורום. היו מלא עם ידע עצום חוץ מכל החברים שפרסמו ללא הפסקה את הדרך של ריפט1 לגבי תזונה ואימונים(א1רא1, חלב, מסה מלוכלכת וSS. אני לא נגד SS, ההפך - אחלה תוכנית!)תודה אחי, אבל פיספסת את @Tom בימים הטובים שלו.
אנחנו לא מכירים אבל הוא גרם לי ממש ללמוד ולהתעמק בדברים האלה
אפשר לראות על האשכים שמתרחש ניוון אשכיםאפשר לראות בבדיקות דם שמתרחש ניוון אשכים?
האמת שזה מלחיץ,אני לא מגזים שזה הגיע לגודל של גרגיר חומוס.אפשר לראות על האשכים שמתרחש ניוון אשכים
אח שלי,אתה עוד נשוי..הכל טוב.האמת שזה מלחיץ,אני לא מגזים שזה הגיע לגודל של גרגיר חומוס.
אח שלי,אתה עוד נשוי..הכל טוב.
אני בן 23 רווק,זה או להסביר לה מה קורה או להזדיין בחושך
הווו פינקת אותי אחינואיך הזין שלך גדול מאוד
מאחורי כל זין של סוס עומדות שתי ביצות קינדרהווו פינקת אותי אחינו
"-איך הביצים כלכך קטנות?"
אני : זה ביצי הפתעה
זאת המשוואה בדר"כשתי ביצות (יוצרות) קינדר
דווקא בז'אנר שאני חובב , מאחורי כל זין של סוס יש בחורה צעירה שמרוויחה לא רע בכללמאחורי כל זין של סוס עומדות שתי ביצות קינדר
האמת שזה מלחיץ,אני לא מגזים שזה הגיע לגודל של גרגיר חומוס.
אח שלי,אתה עוד נשוי..הכל טוב.
אני בן 23 רווק,זה או להסביר לה מה קורה או להזדיין בחושך
אני לא רוצה שהן ייראו את ההיקי שקיבלתי יום לפנימי מזדיין בחושך ? מה אתה ילד בן 17?
אני לא רוצה שהן ייראו את ההיקי שקיבלתי יום לפני
אני גם בוכה בשירים של רותם כהן, זה קשור נראה לך?היקי??! 🤦♂️
באמת רואים שאתה כבר חצי שנה בלי חומרים...
מהר לך תבדוק אסטרוגן שלא יצמחו לך שחלות!
אתה גם מתלבט בין אבקות כביסה?אני גם בוכה בשירים של רותם כהן, זה קשור נראה לך?