שאלה לגבי סייקל

• פותח/ת השרשור Assass
  • פורסם בתאריך

Assass

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום
לבן אדם שכל החיים שלו לוקח טסטוסטרון 2 סיסי בשבוע
הבנתי שלאורך השנים יכול להיווצר מצב של ניוון אשכים וחוסר יכולת התאוששות בעתיד
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?

השאלה זה האם לפחות אתה נראה טוב מול המראה או נראה כמו זין , אם אתה נראה כמו זין חבל שלקחת מלתחילה!!

מה זה נראה כמו זין? נראה זין כן או לא זה יחסי
תוצאה של סייקלים כמו תוצאה של אימונים טבעיים תלויים בגנטיקה (בהנחה ואתה עושה הכל נכון)
ככל השהגנטיקה שלך תיהיה טובה יותר כך גם סייקל יתן לך תוצאות טובות יותר במראה. זה כמו שתגיד למישהו עם גנטיקה גרועה לצבירת מסת שריר תפרוש אתה נראה לא מספיק שרירי רק כי הגוף שלך מגיב הרבה יותר טוב לאימונים ומסוגל לפתח יותר מסת שריר.

*הכותב לא יודע כלום על סטרואידים אנאבולים

מה זה נראה כמו זין? נראה זין כן או לא זה יחסי
תוצאה של סייקלים כמו תוצאה של אימונים טבעיים תלויים בגנטיקה
אמרת ואז ענית בעצמך
הכותב לא יודע כלום על סטרואידים

הבעיה זה שחדרי הכושר מפוצצים במתאמנים שלוקחים סטרואידים ולצערם הרב הם נראים ככאלו שלא לוקחים סטרואידים- זאת בעיה.
בלי קשר לגנטיקה וכו'
לא יודעים לקחת
לא יודעים להתאמן
לא יודעים
לא יודעים לשמור תוצאות
וחושבים שהם הכי חכמים .

ומכאן מגיע כל הדיסאינפורמציה על סטרואים והנזקים שהם גורמים אל מול תועלת

אמרת ואז ענית בעצמך
מספיק ידע כדי להבין ש2 אנשים יכולים לעשות אותו סייקל עם אותם האימונים ואותה התזונה
ולשניהם יהיו תוצאות שונות בגלל גנטיקה.
מישהו אחד יכול להשתמש במעט מאוד סטרואידים ולהראות הרבה יותר טוב ממישהו שמשתמש בהרבה מאוד סטרואידים לצורך העיניין.

מהידע המועט שיש לי אני יודע שזה נכון
הבעיה זה שחדרי הכושר מפוצצים במתאמנים שלוקחים סטרואידים ולצערם הרב הם נראים ככאלו שלא לוקחים סטרואידים- זאת בעיה.
בלי קשר לגנטיקה וכו'
לא יודעים לקחת
לא יודעים להתאמן
לא יודעים
לא יודעים לשמור תוצאות
וחושבים שהם הכי חכמים .

סבבה, בכונה כתבתי בסוגריים בהנחה ועושים הכל נכון.

מספיק ידע כדי להבין ש2 אנשים יכולים לעשות אותו סייקל עם אותם האימונים ואותה התזונה
ולשניהם יהיו תוצאות שונות בגלל גנטיקה.
מישהו אחד יכול להשתמש במעט מאוד סטרואידים ולהראות הרבה יותר טוב ממישהו שמשתמש בהרבה מאוד סטרואידים לצורך העיניין.

מהידע המועט שיש לי אני יודע שזה נכון
טעות בידך.
כשאתה מתחיל לשחק עם סטרואידים אז אתה משחק עם הגנטיקה וזה כבר לא משנה.
יש הבדל בין אדם עם ידע ומשמעת עצמית לבין אדם רופס וחלש מנטלית

נכון יש הבדל בין אלוף עולם לאדם אם חרא גנטיקה אבל בגדול סטרואידים זה מעל לגנטיקה

ואין סיבה שאדם בגובה 180 שעושה סייקלים במשך עשור לא ישקול כ100 קילו עם א"ש גבוה. אלא אם כן הוא מפגר בראש ולא בגנטיקה

טעות בידך.
כשאתה מתחיל לשחק עם סטרואידים אז אתה משחק עם הגנטיקה וזה כבר לא משנה.
יש הבדל בין אדם עם ידע ומשמעת עצמית לבין אדם רופס וחלש מנטלית

נכון יש הבדל בין אלוף עולם לאדם אם חרא גנטיקה אבל בגדול סטרואידים זה על לגנטיקה

ואין סיבה שאדם בגובה 180 שעושה סייקלים במשך עשור לא ישקול כ100 קילו עם א"ש גבוה. אלא אם כן הוא מפגר בראש ולא בגנטיקה

אתה רוצה להגיד לי שכל מי שיעשה את מה שעושה Chris Bumstead או שאר מתחרי אולימפיה יראו כמוהם?

תוצאות שונות בגלל גנטיקה
התוצאות יהיו בהחלט שונות כי כל אחד יגדל אחרת, לאחד יהיה רגליים גדולות יותר ולאחד יהיה חזה מנופח יוצר.
אבל במידה ושניהם יהיו באותו המשטר (תזונה אימונים ומינון חומר) ולשניהם יהיה נקודת פתחיה דומה - ההשגים יהיו דומים

כשאתה מתחיל עם גנטיקה מטורפת לבילדינג ומוסיף על זה סטרואידים אנאבוליים
או כשאתה מתחיל עם גנטיקה "גרועה" ומוסיף על זה סטרואידים אנאבוליים
ההבדל בתוצאה הוא הבדל ענק

אתה רוצה להגיד לי שכל מי שיעשה את מה שעושה Chris Bumstead או שאר מתחרי אולימפיה יראו כמוהם?
אם זה אחד לאחד, אורך חיים אימונים תזונה מדוד על הגרם, מינון ואיכות חומרים. ואותו התקופה אז כן כל אחד יכול להגיע לגודל מפלצתי - אומנם לא כולם יצמחו לאותו הכיוון חלק יהיו יותר חלק יהיו פחות - וכאן ההבדל חביבי - לך תראה את העולם - ע"ש עשרות אלפי "קרנפים" בגודל של מרי אולימפיה.
לא נכנס לקטנות למי יש ירך גדולה ולמי יש בייספס קטן

אם זה אחד לאחד, אורך חיים אימונים תזונה מדוד על הגרם, מינון ואיכות חומרים. ואותו התקופה אז כן כל אחד יכול להגיע לגודל מפלצתי - אומנם לא כולם יצמחו לאותו הכיוון חלק יהיו יותר חלק יהיו פחות - וכאן ההבדל חביבי - לך תראה את העולם - ע"ש עשרות אלפי "קרנפים" בגודל של מרי אולימפיה.
לא נכנס לקטנות למי יש ירך גדולה ולמי יש בייספס קטן

טוב אני לא מסכים איתך אחי
אין מה להמשיך זה לא כזה מעניין אותי ואין לי מספיק ידע בנושא. אבל שוב לדעתי אתה טועה מהידע שכן יש לי
זה שיש המון קרנפים בגודל של מרי אולמפיה לא אומר כלום, על כל קרנף כזה יש 1000 שגם עם כפול סטרואידים לא יראו כמוהם

ההבדל בתוצאה הוא הבדל ענק
רק השופטים בתחרות מבדילים בהבדל.
במראה הכללי - כן כולם די דומים וכולם באותו הדוגל ( יא מתחכם , זה בסדר מותר לך אתה עדיין ילד )...
אבל לא ניתן להוכיח את הטיעון שלי כי אתה לא יודע בדיוק מה היה הסדר יום של × ומה היה הסדר יום של y במשך השנים כל יום ביומו.

תראה לאם הגעת בהתחכמות שלך אם כל אחד יכול להיות מר אולימפיה-
עזוב אני מוותר
אתה צודק למרות שאתה מצהיר שאתה לא מבין
על כל קרנף כזה יש 1000 שגם עם כפול סטרואידים לא יראו כמוהם
הנה שוב - אצה לא מבין בזה אז אל תחפור

רק השופטים בתחרות מבדילים בהבדל.
במראה הכללי - כן כולם די דומים וכולם באותו הדוגל ( יא מתחכם , זה בסדר מותר לך אתה עדיין ילד )...
אבל לא ניתן להוכיח את הטיעון שלי כי אתה לא יודע בדיוק מה היה הסדר יום של × ומה היה הסדר יום של y במשך השנים כל יום ביומו.

תראה לאם הגעת בהתחכמות שלך אם כל אחד יכול להיות מר אולימפיה-
עזוב אני מוותר
אתה צודק למרות שאתה מצהיר שאתה לא מבין

הנה שוב - אצה לא מבין בזה אז אל תחפור

בסדר מר לא ילד שמתנסח ומתנהג כמו בן 15

אין לי ידע בנושא זה נכון, אבל יש לי ידע מינימאלי שמספיק כדי לדעת שאתה טועה. אתה טוען ש2+2=3. אני יודע שגנטיקה קובעת גם אם תעשה 50 אלף סייקלים. אתה אומר שלא, שסייקל מנצח גנטיקה וכל מי שיעשה סייקל בצורה חכמה יגיע לאותם התוצאות. בסדר.

לאותם התוצאות
פחות או יותר
בתנאי שיהיה גם משטר אימונים זהה , תזונה נכונה ומדודה על הגרם. מנוחה נאותה, המנעות מסטרס וכו'

מה זה גנטיקה, מה ??? כמות הטסט , וgh שיש לאדם בגוף - זה מה שמשפיע על הגדילה הרי !!!

בזמן סייקל את מכניס לגוף פי 10 חומר מאשר שיש לאדם ממוצע. אז הגנטיקה נהיתה די זניחה במקרה הזה...

אתה יודע מה .... ?
אני טועה - אתה רוצה להיות צודק - בבקשה :
בא תסביר לי בבקשה מה זה גנטיקה ומה בדיוק משפיע על הגדילה של מסת השיר בגוף האדם. איזה בדיוק פרמטרים ומה מאפיין אלוף?

פחות או יותר

תמצא מקורות ידע יותר טובים ממה שלמדת מהם ושרק תצליח. מה שאתה אומר זה non scene
בא תסביר לי בבקשה מה זה גנטיקה ומה בדיוק משפיע על הגדילה של מסת השיר בגוף האדם. איזה בדיוק פרמטרים ומה מאפיין אלוף?

תעשה את השיעורי בית שלך בעצמך
מה זה גנטיקה, מה ??? כמות הטסט , וgh שיש לאדם בגוף - זה מה שמשפיע על הגדילה הרי !!!

גם, לא רק
מבנה עצמות קובע מאוד מבחינת כמה מסת שריר הגוף שלך יוכל "לסחוב" עליו. ואת זה שום סייקל לא ישנה.

פחות או יותר
בתנאי שיהיה גם משטר אימונים זהה , תזונה נכונה ומדודה על הגרם. מנוחה נאותה, המנעות מסטרס וכו'

בזמן סייקל את מכניס לגוף פי 10 חומר מאשר שיש לאדם ממוצע. אז הגנטיקה נהיתה די זניחה במקרה הזה...

גיבוב של שטויות וזה עוד מפיו של אדם שטוען שהוא יודע, או לפחות טוען שכל השאר לא יודעים. מה הדבר הבא? כל בחור גבוה / גדול יכול להיות סטרונג מן ולמשוך 501 קילו דדליפט במידה והוא אוכל נכון ולוקח כמות חומרים מסויימת? 🤣🤣

גיבוב של שטויות וזה עוד מפיו של אדם שטוען שהוא יודע, או לפחות טוען שכל השאר לא יודעים. מה הדבר הבא? כל בחור גבוה / גדול יכול להיות סטרונג מן ולמשוך 501 קילו דדליפט במידה והוא אוכל נכון ולוקח כמות חומרים מסויימת? 🤣🤣
מת על אנשים כאלה
שנים בתחום, אפס ידע ועוד מדבר מעמדה של עלאק מחנך מתנשא
אגב הסיכוי שהוא יחזור בו\יגיד שאולי אולי הוא טועה הוא כמו הסיכוי של אדם ממוצע לעשות סייקל ולספור קלוריות ולהפוך למר אולימפיה.

אז לפי מה בודקים כדאיות בלקחת סטרואידים??? למה אתה עושה סייקל ???
כדי להראות הכי טוב שאתה יכול
לא רציתי להתערב בדיון הפורה אבל זה משפט מפגר לחלוטין.

כל מי שמעשן קנאביס זה בשביל להתמסטל?
מה עם מי שרוצה לישון יותר טוב,או מי שרוצה להירגע?
מי שזה סתם עוזר לו עם התאבון ומי שצריך את זה כתרופה?

מעולם לא ניסיתי להראות טוב יותר עם סטרואידים.
בשבילי זה אנרגיה,התאוששות,עירנות,מן תחושת alpha כזאת של טסט גבוה שאי אפשר להסביר וכמובן היכולת לתת עומס עבודה אינטנסיבי מאוד ולהתחזק.
לא חושב שהייתי על פחות מ15% שומן בשנתיים האחרונות וזה מעולם לא עניין אותי

מת על אנשים כאלה
שנים בתחום, אפס ידע ועוד מדבר מעמדה של עלאק מחנך מתנשא
אגב הסיכוי שהוא יחזור בו\יגיד שאולי אולי הוא טועה הוא כמו הסיכוי של אדם ממוצע לעשות סייקל ולספור קלוריות ולהפוך למר אולימפיה.
בעבר לא הייתי מבזבז שנייה על אדם שטוען שהסיבה היחידה לשימוש בסטרואידים זה על מנת להיראות טוב, אבל קרה ויש קורונה והעסק שלי סגור אז יש זמן פנוי. הוא אשכרה ביקש לראות תמונה של פותח האשכול ובהתאם לזה להגיד לו האם לעלות על טסט׳ למשך שארית חיו. ליצן גדול מאוד הבחור הזה 🤡.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית