הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי סייקל

• פותח/ת השרשור Assass
  • פורסם בתאריך

Assass

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום
לבן אדם שכל החיים שלו לוקח טסטוסטרון 2 סיסי בשבוע
הבנתי שלאורך השנים יכול להיווצר מצב של ניוון אשכים וחוסר יכולת התאוששות בעתיד
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?

בעבר לא הייתי מבזבז שנייה על אדם שטוען שהסיבה היחידה לשימוש בסטרואידים זה על מנת להיראות טוב, אבל קרה ויש קורונה והעסק שלי סגור אז יש זמן פנוי. הוא אשכרה ביקש לראות תמונה של פותח האשכול ובהתאם לזה להגיד לו האם לעלות על טסט׳ למשך שארית חיו. ליצן גדול מאוד הבחור הזה 🤡.

מאחל לך פתיחה מהירה על אף המחלוקות הפוליטיות בנינו.

ולבחור VI אני נותן מרשם לראות את גרג דוסט פעמיים ביום אחריי האוכל.

@Biggg
@דןDAN
זה שיצרתם קואליציה זה לא עושה אתכם צודקים.... אתם עדיין לא מבינים כלום בתחום הסטרואידים.

עמתי ו דמתי

עמתי התחיל להתאמן לפני חצי שנה ולא יודע מה זה סטרואידים בכלל וככל הנראה לא יודע לבצע דיפ סקוואט עדיין... אבל אוהב להתווכח על דברים שהוא לא מבין בהם...
דמתי עשה חצי סייקל בכל חייו, נפגע מאיזה הערה שרשמתי והחליט להתנקם....
יצרו קואליציה ומרגישים בעננים 🤣
גם גנץ ולפיד יצרו קואליציה להזכירכם...

הכי מצחיק זה שבחדר כושר אתם לא מצליחים לדחוק בחזה יותר מ80 קילו ל10 חזרות ... ורוב הסיכויים שנראים בלי בגדים כמו סמרטוטים..

אבל זה לא בגלל שאתם חלילה טיפשים ולא מבינים כלום - זה בגלל הגנטיקה או שאתם בכלל לא רוצים לראות טוב. טוב להם כרס.

תתנחמו בכך שהטיפש הכי גדול פה זה בכלל אני - מה אני מנסה להתווכח עם שתי ליצנים מאחרי מקלדת - הרי בחיים האמיתים לא היתי מקדיש דקה לדבר אתכם על הנושא הזה.
חוזר בי.
אתם הצודקים הכי גדולים.
ולכם הגוף הכי שרירי ...

ואם כל חודש שאתה ממשיך עם המרצדס פוגע בך כלכלית? תמשיך להחזיק בה ״רק כי התרגלת״? אותו דבר לגביי b&c, אם זה יכול לגרום לנזק מתמשך למה בכוח? שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו ויקח את הסיכונים שלו, אבל אם קיבלת החלטה להמשיך עם חומרים כל החיים רק בשביל ״להרגיש טוב״ (כשאתה בחור בריא מההתחלה) זה טיפשי לחלוטין, אם מדובר בטיפול הורמנאלי עם מעקב רופא עקב מחלה או בעיה כזו או אחרת אז מילא.

מה אתה מזיין לי את השכל כאילו אני מעודד להיות ב trt?
התכוונתי שמי שמתחיל trt / בלאסט אנד קרוז אז סיכוי נמוך שירד מזה, שכולם שיקחו בחשבון

עמתי ו דמתי

ואתה רק ממשיך להחזק את הנקודה שלי.
אתה מדבר עליי כסתם אחד מאחורי המקלדת, אבל לא מפספס הזדמנות להעליב, לפגוע ולהגיד כמה אתה חזק ושרירי וסקסי.
אני חושב שזו הייתה אחת התגובות הכי מביכות בפורום. אשכרה פיארת את העוצמות שלך. תבדוק אולי אחריי ההודעה שלך החבר שם למטה גדל קצת. מאמין שהוא ממש קטן אם לשפוט לפי התגובות שלך והצורך להאדיר את עצמך. אתה גם בטח חתיך ועשיר וכל הבנות נופלות עלייך. פשוט משהו אתה, תגלה לי את הסוד שלך.

לשאלה שלך, הבנץ׳ שלי ל8 זה 100 קילו. היית קרוב. לא אוהב את הבנץ׳ פרס ועובד עם דמבלים בעיקר.
מה אתה מזיין לי את השכל כאילו אני מעודד להיות ב trt?
התכוונתי שמי שמתחיל trt / בלאסט אנד קרוז אז סיכוי נמוך שירד מזה, שכולם שיקחו בחשבון

אתה אידיוט או שאתה משחק את עצמך? איפה כתבתי שאתה מעודד או לא מעודד משהו. לפניי שאתה תוקף תלמד לקרוא עברית בבקשה. תקרא שוב ותראה שכתבתי שכל אחד יעשה מה שבא לו! ההסקת מסקנות שלך אחי דורשת שתעבוד עליה ומהר.

@Biggg
@דןDAN
זה שיצרתם קואליציה זה לא עושה אתכם צודקים.... אתם עדיין לא מבינים כלום בתחום הסטרואידים.

עמתי ו דמתי

עמתי התחיל להתאמן לפני חצי שנה ולא יודע מה זה סטרואידים בכלל וככל הנראה לא יודע לבצע דיפ סקוואט עדיין... אבל אוהב להתווכח על דברים שהוא לא מבין בהם...
דמתי עשה חצי סייקל בכל חייו, נפגע מאיזה הערה שרשמתי והחליט להתנקם....
יצרו קואליציה ומרגישים בעננים 🤣
גם גנץ ולפיד יצרו קואליציה להזכירכם...

הכי מצחיק זה שבחדר כושר אתם לא מצליחים לדחוק בחזה יותר מ80 קילו ל10 חזרות ... ורוב הסיכויים שנראים בלי בגדים כמו סמרטוטים..

אבל זה לא בגלל שאתם חלילה טיפשים ולא מבינים כלום - זה בגלל הגנטיקה או שאתם בכלל לא רוצים לראות טוב. טוב להם כרס.

תתנחמו בכך שהטיפש הכי גדול פה זה בכלל אני - מה אני מנסה להתווכח עם שתי ליצנים מאחרי מקלדת - הרי בחיים האמיתים לא היתי מקדיש דקה לדבר אתכם על הנושא הזה.
חוזר בי.
אתם הצודקים הכי גדולים.
ולכם הגוף הכי שרירי ...

מרחם עליך אם חצית את גיל 18
ודלביוב בלאט, זה האמפתי ודמפטי, עמתי ודמתי זה שמות משפחה של תימנים

ואתה רק ממשיך להחזק את הנקודה שלי.
אתה מדבר עליי כסתם אחד מאחורי המקלדת, אבל לא מפספס הזדמנות להעליב, לפגוע ולהגיד כמה אתה חזק ושרירי וסקסי.
אני חושב שזו הייתה אחת התגובות הכי מביכות בפורום. אשכרה פיארת את העוצמות שלך. תבדוק אולי אחריי ההודעה שלך החבר שם למטה גדל קצת. מאמין שהוא ממש קטן אם לשפוט לפי התגובות שלך והצורך להאדיר את עצמך. אתה גם בטח חתיך ועשיר וכל הבנות נופלות עלייך. פשוט משהו אתה, תגלה לי את הסוד שלך.

לשאלה שלך, הבנץ׳ שלי ל8 זה 100 קילו. היית קרוב. לא אוהב את הבנץ׳ פרס ועובד עם דמבלים בעיקר.

אתה אידיוט או שאתה משחק את עצמך? איפה כתבתי שאתה מעודד או לא מעודד משהו. לפניי שאתה תוקף תלמד לקרוא עברית בבקשה. תקרא שוב ותראה שכתבתי שכל אחד יעשה מה שבא לו! ההסקת מסקנות שלך אחי דורשת שתעבוד עליה ומהר.

בוא שחק לי בביצה השמאלית ואל תצטט אותי יותר

בוא שחק לי בביצה השמאלית ואל תצטט אותי יותר

איזה כיף זה להיות גבר מאחורי המקלדת.
אני אוותר על משחקים בביצים שלך, תלמד להתנהל כמו בנאדם ואל תשכח את הטיפ הקודם לגביי העברית שלך.

מה מצב הנחשים על הגוף שלך?

ניסיתי להעלות תמונה אקראית שצילמתי של הזרוע שלי, אבל הקובץ גדול מידי

בוא נגיד שגם אחרי שעליתי בינתיים 9 ק"ג - יש עדיין ורידים (תמיד היו לי) אפילו התווספו כמה.

לגבי הטורינבול - קצת מאוכזב ממנו, אתמול היה היום האחרון שלי איתו, אני ועוד חבר הזמנו ביחד (הילמה) לשנינו הוא גרם לסתימת תיאבון

אני אוותר על משחקים בביצים
חבל,אתה מפסיד

אבל הקובץ גדול מידי
זה גם מה שהיא אמרה

נהיה פה סרט מלחמה
@nlr666 תביא פופקורן
תראה מה זה,בן אדם עסוק קצת ומפספס קרב בפורום
לשנינו הוא גרם לסתימת תיאבון
על כמה מג היית?

על כמה מג היית?

התחלתי את הסייקל על 50 מ"ג, לפני שבועיים הורדתי ל 40 ומשם ל 30 מ"ג.

לא יודע, גרם לי לתחושת אי נוחות, מתנשף באימון יתר על המידה, תיאבון לא בשמיים.

עד היום בסייקלים השונים שלי ניסיתי ויני, טורינבול ואנאבר.

אנאבר היחיד שהרגשתי איתו טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית