הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות עם ערך גליקמי גבוה אחרי אימון (חיטוב)

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
לפי מה שאני קורא ברוב המקומות, עדיף אחרי אימון כח לאכול ביחד עם החלבון גם פחמימה פשוטה שמתפרקת מהר בגוף, עד עכשיו הייתי במסה הייתי אוכל 4-5 תמרים או לחם לבן, מה הממלצות שלכם לאחרי אימון בחיטוב? זה קצת יוצר בעיה בגלל הקלוריות וכו'.. הכוונה כמובן בשביל לאבד כמה שפחות שריר, האם גם פחמימה מורכבת כמו שיבולת שועל, קינואה כוסמת וכו' טובות מיד אחרי אימון או שעדיף לחכות שעה שעתיים? והאם זה שאני אוכל מספיק חלבון, שומן והשאר פחמימות מספיקה כדי לאבד כמה שפחות שריר? או שגם אם אני עושה את כל זה אבל לא אוכל פחמימות כמו שצריך אחרי אימון אז הגוף מפרק יותר שריר?
תודה למי שעונה

קראת לא נכון, אין שום צורך לאכול פחמימה פשוטה אחרי אימון, זה בולשיט

גם לחם לבן זו לא פחמימה פשוטה אלא מורכבת כי זה עמילן, אתה צריך לדעת להבדיל בין פחמימה מורכבת לפחמימה מורכבת מלאה

אתה עושה סלט ומערבב בין מיתוסים, הערך הגליקמי של מוצר מסוים לא רלוונטי ל90 אחוז מאוכלוסייה, רלוונטי בעיקר בעיקר לחולי סכרת
ושוב כמו שאמרתי אין צורך לאכול פחמימה פשוטה אחרי אימון, זה מיתוס, Bro Science

לאבד כמה שפחות שריר אתה צריך לרדת ברמה סבירה במשקל הגוף בזמן החיטוב, ולשמור על משקלי עבודה עד כמה שניתן.

הבחור שמעליי ענה לך על השאר.

• פותח/ת השרשור
קראת לא נכון, אין שום צורך לאכול פחמימה פשוטה אחרי אימון, זה בולשיט

גם לחם לבן זו לא פחמימה פשוטה אלא מורכבת כי זה עמילן, אתה צריך לדעת להבדיל בין פחמימה מורכבת לפחמימה מורכבת מלאה

אתה עושה סלט ומערבב בין מיתוסים, הערך הגליקמי של מוצר מסוים לא רלוונטי ל90 אחוז מאוכלוסייה, רלוונטי בעיקר בעיקר לחולי סכרת
ושוב כמו שאמרתי אין צורך לאכול פחמימה פשוטה אחרי אימון, זה מיתוס, Bro Science
עוד יותר טוב לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית