הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אף אחד לא מדבר על GME?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
אני קניתי, ואתם?
למה לקנות אותה? כי המנהל ברדיט אמר לך?
אין סוף לטיפשות האנושית ומשום מה זה מפתיע אותי כל פעם מחדש..

אתה יודע שגיימסטופ בחובות של חצי מיליארד דולר?
אתה יודע שהמניה שלהם בירידה עקבית כבר חמש שנים?
אתה יודע שיום מסחר ממוצע שלהם שווה 7 מיליון החלפות ידיים(ז"א מניות שעוברות מיד ליד) ועכשיו זה הגיע ל200 מיליון?
אתה יודע שכל הסיפור הזה רצוף בעבירות פלילית?

המנייה הגיעה לסכום שהיא הגיעה אליו,לא בגלל חכמולוגים כמוך שרוצים להרוויח כסף(והולכים להפסיד המון) אלא בגלל קרנות גידור שנבעטו החוצה מפוזיציות שורט במה שנקרא margain call.
במילים אחרות הכסף נבלע בחברה,במילים עוד יותר אחרות,המניה לעולם לא תהיה שווה לאורך זמן את מה שהיא שווה עכשיו.

היה ריצה יפה,אבל קצצו להם את הכנפיים. שוב,כי העלייה המאסיבית נוצרה מתגובות שרשרת של בוטים ומקרנות שנבעטו מהשורט שלהם

נערך לאחרונה:

אתה יודע שיום מסחר ממוצע שלהם שווה 7 מיליון החלפות ידיים(ז"א מניות שעוברות מיד ליד) ועכשיו זה הגיע ל200 מיליון?

המנייה הגיע לסכום שהיא הגיעה אליו,לא בכלל חכמולוגים כמוך שרוצים להרוויח כסף(והולכים להפסיד המון) אלא בגלל קרנות גידור שנבעטו החוצה מפוזיציות שורט במה שנקרא margain call.
במילים אחרות הכסף נבלע בחברה,במילים עוד יותר אחרות,המניה לעולם לא תהיה שווה לאורך זמן את מה שהיא שווה עכשיו.

היה ריצה יפה,אבל קצצו להם את הכנפיים. שוב,כי העלייה המאסיבית נוצרה מתגובות שרשרת של בוטים ומקרנות שנבעטו מהשורט שלהם
עושים להם שורט סקויז זה לא כזה משנה הביצועים של החברה

• פותח/ת השרשור

המנייה הגיע לסכום שהיא הגיעה אליו,לא בכלל חכמולוגים כמוך שרוצים להרוויח כסף(והולכים להפסיד המון) אלא בגלל קרנות גידור שנבעטו החוצה מפוזיציות שורט במה שנקרא margain call.

גבר יש עדיין שורט של 140%, המניה הולכת לכיוון האלפי דולרים בקצב הזה
יש לי תיק סולידי שעשה אחלה רווחים השנה, רציתי להתפרע קצת

דרך איפה אתה סוחר?

זה קזינו מי שאוהב להמר זה בשבילו
איך אתה יכול לקרוא לזה הימורים ששוק ההון זה הפלטפורמה היחידה בהיסטוריה שמעולם לא הפסידה כסף?
עוד לא היה מקרה אחד בעולם של בן אדם שהשקיע כסף במדדים(עדיפות לאמריקאים) לאורך כמה שנים ויצא מופסד. מעולם.
מי שלא יודע מה הוא עושה,כן הוא מהמר,אבל מי שמבין את שוק ההון יכול לעשות מזה ארגזים.

אני מרוויח ביום רע 1,000.(כל יום) הקשר בין זה לבין הימורים מקרי בהחלט

איך אתה יכול לקרוא לזה הימורים ששוק ההון זה הפלטפורצףמה היחידה בהיסטוריה שמעולם לא הפסידה כסף?
עוד לא היה מקרה אחד בעולם של בן אדם שהשקיע כסף במדדים(עדיפות לאמריקאים) לאורך כמה שנים ויצא מופסד. מעולם.
מי שלא יודע מה הוא עושה,כן הוא מהמר,אבל מי שמבין את שוק ההון יכול לעשות מזה ארגזים.

אני מרוויח ביום רע 1,000. הקשר בין זה לבין הימורים מקרי בהחלט
אני לא קורא לשוק ההון הימורים, אני קורא למה שהולך כרגע עם GME הימור

איך אתה יכול לקרוא לזה הימורים ששוק ההון זה הפלטפורמה היחידה בהיסטוריה שמעולם לא הפסידה כסף?

אני מרוויח ביום רע 1,000.(כל יום) הקשר בין זה לבין הימורים מקרי בהחלט
משקיע במדדים ומרוויח אלף ביום? קשה לי להאמין

• פותח/ת השרשור
אפשר להעביר את האשכול לoff topic? נראה לי לא שמתי לב שפתחתי באימונים

מתי אמרתי שאני משקיע במדדים ומתי ביקשתי את האמון שלך?
אני עושה מסחר יומי,לא השקעות לטווח ארוך
צר לי שאני לא מתלהב ממשקיעים יומיים שאומרים שהם מרוויחים X כסף. בטווח הארוך הם מפסידים

צר לי שאני לא מתלהב ממשקיעים יומיים שאומרים שהם מרוויחים X כסף. בטווח הארוך הם מפסידים
אתה גם חושב שקריאטין גורם להקרחה,אז אתה לא בדיוק האדם הנורמלי לעשות איתו דו שיח.

מזל שאני לא חייב לך הסברים,
אבל רק תבין את ההבדלים בין מסחר להשקעה. אין דבר כזה "משקיעים יומיים".
זה מסחר שמבוסס על טרנדים

אתה גם חושב שקריאטין גורם להקרחה,אז אתה לא בדיוק האדם הנורמלי לעשות איתו דו שיח.

מזל שאני לא חייב לך הסברים,
אבל רק תבין את ההבדלים בין מסחר להשקעה. אין דבר כזה "משקיעים יומיים".
זה מסחר שמבוסס על טרנדים
טוב מיסטר "אני מרוויח אלף שקל ביום, אף אחד לא שאל אותי אבל הנה ההישג שלי, אני ההוכחה שלא מדובר בהימורים עחי"

בזמן שאתה ליטרלי מהמר. בהצלחה, רק שלא תפסיד את המכנסיים

אגב זה מצחיק שאתה מעלה את הנתונים שהמדדים תמיד בעלייה לטווח הארוך אבל לא מתייחס לעוד כמה נתונים מעניין. ש95% מהאנשים מפסידים בשוק ההון ושבממוצע אף אחד לא מצליח להכות את השוק

וזה די מביך שאתה נתפס על מילים כשאתה מבין את הכוונה, רק אומר.

בזמן שאתה ליטרלי מהמר. בהצלחה, רק שלא תפסיד את המכנסיים
כן,כל החבר'ה שלא יודעים להתנהל עם הכסף שלהם קוראים לנו מהמרים משום מה..
חבל שאין לך מושג כמה לימודים של סטטיסטיקה וכלכלה זה דורש בשביל להצליח בתחום. אבל אתה מוזמן להישאר בקוביה הקטנה שלך.

אגב זה מצחיק שאתה מעלה את הנתונים שהמדדים תמיד בעלייה לטווח הארוך
קח את s&p500.לדוגמה כבר 15 שנים לא איבד שווי באף שנה.
קח את דאקס 30, דאו ג'ונס 30, עלייה מתמדת מאז ההקמה שלהם.

אבל לא מתייחס לעוד כמה נתונים מעניין. ש95% מהאנשים מפסידים בשוק ההון ושבממוצע אף אחד לא מצליח להכות את השוק
לא יודע מאיפה הנתונים שלך,כי הכספים של כולנו מושקעים בשוק ההון דרך קרנות הפנסיה וההשתלמות.
אז כולנו מפסידים כסף לטענתך?

אסכים איתך על זה שמעל 90% מהסוחרי יום מפסידים כסף,זה כן.
אף אחד לא מצליח להכות את השוק
ברור שתפסיד כסף בגישה הזאת,זה לא מפתיע.
זה מצריך המון למידה ועבודה,זה לא "זבנג וגמרנו".
אתה לא יכול לשים את כל החסכונות שלך על גוגל ולקוות לטוב.
אין לך שמץ של מושג כמה מרוויחים אלו שמצליחים להתמודד נפשית עם הלחץ ועם הירידות.

גבר יש עדיין שורט של 140%, המניה הולכת לכיוון האלפי דולרים בקצב הזה
יש לי תיק סולידי שעשה אחלה רווחים השנה, רציתי להתפרע קצת
חחחח איך הגעת למסקנה שהיא הולכת לכיוון של אלפי דולרים על סמך מה בדיוק השורטיסטים כבר מזמן יצאו ואם לא הם לא ישארו שמה אם זה יגיע לאלפי דולרים מתישהו האנשים החכמים שהתחילו את השורט סקוויז (לא אתה (תקרא על הונאת פונזי אותו רעיון אתה בתחתית הפרמידה))
יצאו עם המיליונים ויותר שהם עשו ואתה תשאר עם מניות שאפשר לתרום לילדים עניים באפריקה

תוסיף רק TO THE MOON ואימוגי של חללית תפתח טיקטוק ואתה טמבל ממוצע
קח את s&p500.לדוגמה כבר 15 שנים לא איבד שווי באף שנה.
קח את דאקס 30, דאו ג'ונס 30, עלייה מתמדת מאז ההקמה שלהם.
צ'רי פיקינג חזק

בכל מקרה אני מסכים איתך (בגדול על הכל) אבל אתה מייפה טיפה את המציאות
שכבועת הדוט קום התפוצצה לקח לנאסק 14 שנים לחזור למה שהוא היה
ואין לך שום הבטחה שזה היה חוזר

קבצים מצורפים

• 1611939812742310757267420931459.jpg
    1611939812742310757267420931459.jpg
    KB 118.1 · צפיות: 63
כן,כל החבר'ה שלא יודעים להתנהל עם הכסף שלהם קוראים לנו מהמרים משום מה..
חבל שאין לך מושג כמה לימודים של סטטיסטיקה וכלכלה זה דורש בשביל להצליח בתחום. אבל אתה מוזמן להישאר בקוביה הקטנה שלך.

קח את s&p500.לדוגמה כבר 15 שנים לא איבד כסף.

לא יודע מאיפה הנתונים שלך,כי הכספים של כולנו מושקעים בשוק ההון דרך קרנות הפנסיה וההשתלמות.
אז כולנו מפסידים כסף לטענתך?

אסכים איתך על זה שמעל 90% מהסוחרי יום מפסידים כסף,זה כן.
אחדד כמה דברים שלא הבנת:
לכולם ידוע שבטווח הארוך המדדים תמיד בעלייה

מה שאני אומר זה שאם כבר העלת את הנתון הזה אז תעלה עוד כמה נתונים

בקשר למסחר יומי יש חברה אחת ידועה בעולם שמצליחה להרוויח ממסחר יומי באופן רציף . מעסיקים עשרות עם לא מאות מתמטיקאיים שסיימו במקומות הכי נחשבים בארצות הברית. הם משתמשים בעזרים לא אנושיים (בוטים) שעושים מיליוני טרנזקיות קטנות ובטווח הארוך זה מצליח להם. עושים איזה 40%-70% בשנה.

איזה סיכוי אתה חושב שיש לאדם פשוט מול מכונות במסחר יומי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית