עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לקנות אותה? כי המנהל ברדיט אמר לך?אני קניתי, ואתם?
עושים להם שורט סקויז זה לא כזה משנה הביצועים של החברהלמה לקנות אותה? כי המנהל ברדיט אמר לך?
אין סוף לטיפשות האנושית ומשום מה זה מפתיע אותי כל פעם מחדש..
אתה יודע שגיימסטופ בחובות של חצי מיליארד דולר?
אתה יודע שהמניה שלהם בירידה עקבית כבר חמש שנים?
אתה יודע שיום מסחר ממוצע שלהם שווה 7 מיליון החלפות ידיים(ז"א מניות שעוברות מיד ליד) ועכשיו זה הגיע ל200 מיליון?
אתה יודע שכל הסיפור הזה רצוף בעבירות פלילית?
המנייה הגיע לסכום שהיא הגיעה אליו,לא בכלל חכמולוגים כמוך שרוצים להרוויח כסף(והולכים להפסיד המון) אלא בגלל קרנות גידור שנבעטו החוצה מפוזיציות שורט במה שנקרא margain call.
במילים אחרות הכסף נבלע בחברה,במילים עוד יותר אחרות,המניה לעולם לא תהיה שווה לאורך זמן את מה שהיא שווה עכשיו.
היה ריצה יפה,אבל קצצו להם את הכנפיים. שוב,כי העלייה המאסיבית נוצרה מתגובות שרשרת של בוטים ומקרנות שנבעטו מהשורט שלהם
גבר יש עדיין שורט של 140%, המניה הולכת לכיוון האלפי דולרים בקצב הזהלמה לקנות אותה? כי המנהל ברדיט אמר לך?
אין סוף לטיפשות האנושית ומשום מה זה מפתיע אותי כל פעם מחדש..
אתה יודע שגיימסטופ בחובות של חצי מיליארד דולר?
אתה יודע שהמניה שלהם בירידה עקבית כבר חמש שנים?
אתה יודע שיום מסחר ממוצע שלהם שווה 7 מיליון החלפות ידיים(ז"א מניות שעוברות מיד ליד) ועכשיו זה הגיע ל200 מיליון?
אתה יודע שכל הסיפור הזה רצוף בעבירות פלילית?
המנייה הגיע לסכום שהיא הגיעה אליו,לא בכלל חכמולוגים כמוך שרוצים להרוויח כסף(והולכים להפסיד המון) אלא בגלל קרנות גידור שנבעטו החוצה מפוזיציות שורט במה שנקרא margain call.
במילים אחרות הכסף נבלע בחברה,במילים עוד יותר אחרות,המניה לעולם לא תהיה שווה לאורך זמן את מה שהיא שווה עכשיו.
היה ריצה יפה,אבל קצצו להם את הכנפיים. שוב,כי העלייה המאסיבית נוצרה מתגובות שרשרת של בוטים ומקרנות שנבעטו מהשורט שלהם
איך אתה יכול לקרוא לזה הימורים ששוק ההון זה הפלטפורמה היחידה בהיסטוריה שמעולם לא הפסידה כסף?דרך איפה אתה סוחר?
זה קזינו מי שאוהב להמר זה בשבילו
אני לא קורא לשוק ההון הימורים, אני קורא למה שהולך כרגע עם GME הימוראיך אתה יכול לקרוא לזה הימורים ששוק ההון זה הפלטפורצףמה היחידה בהיסטוריה שמעולם לא הפסידה כסף?
עוד לא היה מקרה אחד בעולם של בן אדם שהשקיע כסף במדדים(עדיפות לאמריקאים) לאורך כמה שנים ויצא מופסד. מעולם.
מי שלא יודע מה הוא עושה,כן הוא מהמר,אבל מי שמבין את שוק ההון יכול לעשות מזה ארגזים.
אני מרוויח ביום רע 1,000. הקשר בין זה לבין הימורים מקרי בהחלט
משקיע במדדים ומרוויח אלף ביום? קשה לי להאמיןאיך אתה יכול לקרוא לזה הימורים ששוק ההון זה הפלטפורמה היחידה בהיסטוריה שמעולם לא הפסידה כסף?
עוד לא היה מקרה אחד בעולם של בן אדם שהשקיע כסף במדדים(עדיפות לאמריקאים) לאורך כמה שנים ויצא מופסד. מעולם.
מי שלא יודע מה הוא עושה,כן הוא מהמר,אבל מי שמבין את שוק ההון יכול לעשות מזה ארגזים.
אני מרוויח ביום רע 1,000.(כל יום) הקשר בין זה לבין הימורים מקרי בהחלט
מתי אמרתי שאני משקיע במדדים ומתי ביקשתי את האמון שלך?משקיע במדדים ומרוויח אלף ביום? קשה לי להאמין
מה אני אגיד לך, מאחל לך שתדע לצאת בזמןהPUMP & DUMP הזה מתרחב, קניתי גם BB וNOK
צר לי שאני לא מתלהב ממשקיעים יומיים שאומרים שהם מרוויחים X כסף. בטווח הארוך הם מפסידיםמתי אמרתי שאני משקיע במדדים ומתי ביקשתי את האמון שלך?
אני עושה מסחר יומי,לא השקעות לטווח ארוך
אתה גם חושב שקריאטין גורם להקרחה,אז אתה לא בדיוק האדם הנורמלי לעשות איתו דו שיח.צר לי שאני לא מתלהב ממשקיעים יומיים שאומרים שהם מרוויחים X כסף. בטווח הארוך הם מפסידים
טוב מיסטר "אני מרוויח אלף שקל ביום, אף אחד לא שאל אותי אבל הנה ההישג שלי, אני ההוכחה שלא מדובר בהימורים עחי"אתה גם חושב שקריאטין גורם להקרחה,אז אתה לא בדיוק האדם הנורמלי לעשות איתו דו שיח.
מזל שאני לא חייב לך הסברים,
אבל רק תבין את ההבדלים בין מסחר להשקעה. אין דבר כזה "משקיעים יומיים".
זה מסחר שמבוסס על טרנדים
כן,כל החבר'ה שלא יודעים להתנהל עם הכסף שלהם קוראים לנו מהמרים משום מה..בזמן שאתה ליטרלי מהמר. בהצלחה, רק שלא תפסיד את המכנסיים
קח את s&p500.לדוגמה כבר 15 שנים לא איבד שווי באף שנה.אגב זה מצחיק שאתה מעלה את הנתונים שהמדדים תמיד בעלייה לטווח הארוך
לא יודע מאיפה הנתונים שלך,כי הכספים של כולנו מושקעים בשוק ההון דרך קרנות הפנסיה וההשתלמות.אבל לא מתייחס לעוד כמה נתונים מעניין. ש95% מהאנשים מפסידים בשוק ההון ושבממוצע אף אחד לא מצליח להכות את השוק
ברור שתפסיד כסף בגישה הזאת,זה לא מפתיע.אף אחד לא מצליח להכות את השוק
חחחח איך הגעת למסקנה שהיא הולכת לכיוון של אלפי דולרים על סמך מה בדיוק השורטיסטים כבר מזמן יצאו ואם לא הם לא ישארו שמה אם זה יגיע לאלפי דולרים מתישהו האנשים החכמים שהתחילו את השורט סקוויז (לא אתה (תקרא על הונאת פונזי אותו רעיון אתה בתחתית הפרמידה))גבר יש עדיין שורט של 140%, המניה הולכת לכיוון האלפי דולרים בקצב הזה
יש לי תיק סולידי שעשה אחלה רווחים השנה, רציתי להתפרע קצת
צ'רי פיקינג חזקקח את s&p500.לדוגמה כבר 15 שנים לא איבד שווי באף שנה.
קח את דאקס 30, דאו ג'ונס 30, עלייה מתמדת מאז ההקמה שלהם.
והוא כבר יותר מכפול ממה שהוא היה לפני הפיצוץשכבועת הדוט קום התפוצצה לקח לנאסק 14 שנים לחזור למה שהוא היה
אחדד כמה דברים שלא הבנת:כן,כל החבר'ה שלא יודעים להתנהל עם הכסף שלהם קוראים לנו מהמרים משום מה..
חבל שאין לך מושג כמה לימודים של סטטיסטיקה וכלכלה זה דורש בשביל להצליח בתחום. אבל אתה מוזמן להישאר בקוביה הקטנה שלך.
קח את s&p500.לדוגמה כבר 15 שנים לא איבד כסף.
לא יודע מאיפה הנתונים שלך,כי הכספים של כולנו מושקעים בשוק ההון דרך קרנות הפנסיה וההשתלמות.
אז כולנו מפסידים כסף לטענתך?
אסכים איתך על זה שמעל 90% מהסוחרי יום מפסידים כסף,זה כן.
לא כלכך:s85:צ'רי פיקינג חזק