הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"suicide grip" chin up

הברווזון המכוער

משתמש משקיע
3,222
2,324
נק' מוניטין:
3,331
3,222
2,324
הכותרת רק בשביל שתבינו.
יותר נוח, לפחות לי, לעשות צ'ין אפס מבלי לתפוס את המוט עם האגודל מלמטה. כלומר, האגודל נמצא ליד שאר האצבעות.
מה הסיבה שבגינה עושים צ'ין אפס עם אחיזה "מלאה",
ומתי אפשר לוותר על כך?

הסיבה שעושים צ'ין אפס עם אחיזה "מלאה" כמו שאתה מתכוון היא שאם אתה עושה עם משקלים או פשוט מתח לכשל שפשוט היד לא תאבד את האחיזה ותפול ויקרה משהו חס וחלילה. כשאני עושה עם משקל קשה קורה לפעמים שאני כמעט מאבד אחיזה אבל עם כשאני אחוז רגיל ולא suicide grip הכל בסדר.

אין שום בעיה עם זה, אבל זה כן יכול לשים את מפרק כף היד יותר ברוטציה וזה כן יכול לגרום לכאבים או אי נוחות לאנשים מסויימים. אם אין לך בעיה עם זה אז סבבה

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם זה, אבל זה כן יכול לשים את מפרק כף היד יותר ברוטציה וזה כן יכול לגרום לכאבים או אי נוחות לאנשים מסויימים. אם אין לך בעיה עם זה אז סבבה
רק באמת כמו ששחר ציין מפחד להתרגל לאחיזה פחות רלוונטית/אופטימלית למתח עם משקל(מה שאני עושה).

יותר קל לי להיכנס לתרגיל כשהאגודל מעל המוט,
כשהאגודל מתחת אני חייב שרפרף וממש "להיכנס" מתחת בשביל להתחיל.

*תמיד עשיתי כשהאגודל מתחת, פשוט אם האפשרות השנייה שווה לראשונה, אולי כמעט, אז שווה לי לשקול להחליף.

ושאלה,
האם להיכנס ככה לתרגיל(פשוט לשים את כל היד מעל, ולא ממש ממש להרים מרפקים ולתפוס חזק עם כל כך היד) יכול להוביל לטכניקה שונה של התרגיל?
לפחות משקל?

רק באמת כמו ששחר ציין מפחד להתרגל לאחיזה פחות רלוונטית/אופטימלית למתח עם משקל(מה שאני עושה).

יותר קל לי להיכנס לתרגיל כשהאגודל מעל המוט,
כשהאגודל מתחת אני חייב שרפרף וממש "להיכנס" מתחת בשביל להתחיל.

*תמיד עשיתי כשהאגודל מתחת, פשוט אם האפשרות השנייה שווה לראשונה, אולי כמעט, אז שווה לי לשקול להחליף.

ושאלה,
האם להיכנס ככה לתרגיל(פשוט לשים את כל היד מעל, ולא ממש ממש להרים מרפקים ולתפוס חזק עם כל כך היד) יכול להוביל לטכניקה שונה של התרגיל?
לפחות משקל?
לא הבנתי מה אתה שואל פה

לא למדת ממני כלום?
ביום שלישי החזקתי סואסייד גריפ בכל החזרות שלי. במיוחד עם ה70 ק"ג.
גם בBJJ ידוע שזה אחיזה חזקה יותר למשיכה @nlr666 תספר לו.
הוא מקרה אבוד..

לקחתי אותו לMMAפעם אחת,חטף פחד במה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית