עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר בין מסה שפאוורליפטרים לכל האחרים, בסופו של דבר מסה מעל פלוס קלורי של 500 יוביל לעלייה יותר גדול בשומן מאשר מסת השריר.אני חושב שהם לא צריכים, באופן כללי כדי להעלות באופן איכותי במסה, כלומר לצמצם את העלייה בשומן מצד אחד, אבל לא למרוח את המסה לכמה שנים של עלייה איטית מדי, מומלץ מאזן קלורי חיובי של 10-15% מהניטרלי. קצב העלייה במשקל המומלץ הוא 0.5-1 אחוז ממש גוף בחודש.
כל אלו עצות למסה לפיתוח גוף.
פווליפטרים אולי יעשו מסה יותר ״אגרסיבית״ אבל כנראה שלא ירצו סתם להעלות בשומן בלי סיבה.
לכן אם לארי ווילס לא צורך 8000+ קלורית במאזן ניטרלי אין באמת סיבה עבורו לצרוך 1000 קל
אין קשר בין מסה שפאוורליפטרים לכל האחרים, בסופו של דבר מסה מעל פלוס קלורי של 500 יוביל לעלייה יותר גדול בשומן מאשר מסת השריר.
מה קשור משקל גוף גדול יותר מספק בסיס טוב להרים יותר משקל? לא חסר לך אנשים באיזור ה70-90 קילו שמרימים המוןלא רשמתי שפוורליפטרים יוכלו לבצע מסה איכותיות במאזן קלורי חיובי גדול משל בילדרים, אלא שאולי להם תהיה יותר תועלת בכך מאחר ומשקל גוף גדול יותר מספק בסיס טוב יותר ממנו להרים את המשקל, בנוסף , לפווליפטרים ייתכן ומשתלם לעשות מסה יותר אגרסיבית גם במחיר של עלייה בשומן.
בלי קשר, + של 500 קל׳ הוא בהחלט לא ה+ שזורקים לכל אחד, גם לרוב האנשים לא.
"משקל גוף גבוה יותר מספק בסיס טוב יותר להרים את המשקל" - מה? שומן לא עוזר לך להרים משקל, הוא לא יכול להפעיל כוח זה שומןלא רשמתי שפוורליפטרים יוכלו לבצע מסה איכותיות במאזן קלורי חיובי גדול משל בילדרים, אלא שאולי להם תהיה יותר תועלת בכך מאחר ומשקל גוף גדול יותר מספק בסיס טוב יותר ממנו להרים את המשקל, בנוסף , לפווליפטרים ייתכן ומשתלם לעשות מסה יותר אגרסיבית גם במחיר של עלייה בשומן.
בלי קשר, + של 500 קל׳ הוא בהחלט לא ה+ שזורקים לכל אחד, גם לרוב האנשים לא.
לא חסר לך אנשים באיזור ה70-90 קילו שמרימים המון
ולא משתלם לאף אחד לעשות מסה של פלוס קלורי של 1000 ומעלה כי אז יהפכו לobese מאוד מהר.
לא הבנתי גם את הסוף.
לכן אם לארי ווילס לא צורך 8000+ קלורית במאזן ניטרלי אין באמת סיבה עבורו לצרוך 1000 קל
לפווארליפטרים לא משתלם להיות באחוז שומן גבוה כי יש להם אינטרס להיות בקטגוריות משקל נמוכות בתחרות
מי אמר לך שלארי ווילס מעל 1000 ביום?
בלי פרינגלס במחצית?לפי חישוב זריז,הניטרלי שלו זה משהו כמו 4,100
ברינגלס **בלי פרינגלס במחצית?
המחשבונים האלה רחוקים מאד מלהיות מדוייקים. אני שוקל 45 קילו פחות מלארי והניטרלי שלי באזור ה3700-4000 ביוםמי אמר לך שלארי ווילס מעל 1000 ביום?
זה שהוא חד פעמי עשה יום של 10,000 קלוריות זה לא אומר כלום.
לארי אוכל בין 4500 ל5000 לפי מה שהוא פירסם על עצמו.
שביחס למשקל גוף ולאימונים שלו,זה בערך פלוס קלורי של 500-1000.
לפי חישוב זריז,הניטרלי שלו זה משהו כמו 4,100
חישבתי אותו לפי 110, עכשיו אני רואה שהוא 135-140המחשבונים האלה רחוקים מאד מלהיות מדוייקים. אני שוקל 45 קילו פחות מלארי והניטרלי שלי באזור ה3700-4000 ביום
לפי מחשבון BMR הbmr שלי הוא 2040 - כלומר 2450 לפני הוצאה של אימונים. אני לא עושה שניה של אירובי והניטרלי שלי 1250-1550 יותר מזה. מחשבון bmr זה אחלה כדי למצוא נקודת התחלה אבל זה רחוק מלשקף באמת את ההוצאה היומית שלך.חישבתי אותו לפי 110, עכשיו אני רואה שהוא 135-140
הניטרלי שלו מתחיל ב5,000