הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
מצטט לך התכתבות ביני לבינך לפני תוצאות הבחירות -- זה ארוך אבל שווה לקרוא : P
בתאריך 10.5

בכלל לדעתי צריך שיטת בחירות , שהבוחר יודע מראש למי הוא מצביע ומה הנבחר יתן לו , מי יהיה שר האוצר / הכלכלה / ביטחון וכדו' , ושכל אחד יפרוש את צורת העבודה שהוא הולך לתת וגם יקבלו שכר לפי ביצוע הפעולות .

אני כתבתי ---
הבחירות פה זה בלוף של העולמות לא משנה מה יגידו ולא מה יעשו אין להם מחויבות לכלום , אם אני מזמין מחנות מסויימת מוצר X ושולחים לי מוצר Y אני יכול להתקשר להחליף בבחירות אדם מצביע X מקבל Y ואין לו למי להתקשר ואיפה להתלוננן . נכון ביבי עבד על שותפים פוליטקאים אבל כנראה שלצערי זאת פולטיקה(לא בעד השיטה והדרך הזאת) אבל לעבוד על הבוחרים שלך ? זה רמאות על הבוחר שהוא לא בתוך המשחק אין לו איך להתנגד ולהחזיר אחרי דבר כזה ... מה יעשה יחכה לבחירות הבאות 4 שנים / מתי שיהיו ?
מה שהפולטיקאים עשו בשנתיים האחרונות זה דברים שצריך לחוקק חוקים שלא יאפשרו להם לעשות , בעיקר לרמות את הבוחר !

אתה ענית --

לא הבנתי, אתה מתאר פה תופעה שכל המצביעים מודעים אליה ואומר שזו ה-בעיה. אבל אם כל המצביעים מודעים לבעיה הגדולה הזו, ועדיין מצביעים כמו שמצביעים, אז כנראה שזו לא בעיה כזו גדולה כמו שאתה עצמך חושב.
בנוסף, אם חושבים קצת על הרעיון של לחייב בחוק נבחרי ציבור לעמוד בהבטחות שלהם, מהר מאוד מבינים שלמרות שזה לכאורה סוגר איזו פרצה, מדובר באלטרנטיבה גרועה בהרבה כי היא נותנת הרבה יותר מדי כח בידי הרשות השופטת - הגוף שאחראי לקבוע מי עובר על החוק. בשורה התחתונה, כוח לא נעלם הוא רק עובר ידיים ואם חייב שלגוף אחד יהיה יותר כוח/חופש מהשאר - עדיף שזו תהיה הכנסת.

הרוב קבע שהוא רוצה ממשלת ימין - לדוגמא עכשיו יש את החוק לגבי המשפחות הערביות וכבר ימינה מבקשת מהשותפים האמיתים שלה כביכול לתמוך בחוק (שרובם באופזיציה)
עצם זה שבלי בנט לא הייתה ממשלת לשמאל זה אומר שהרוב בחר בימין , תוסיף לכך את גדעון סער שהוא ימין (נכון התחייב לא ללכת עם נתניהו אבל אני לא חושב שהבוחרים שלו חשבו שהוא ילך לקאוליציה כזאת, בנוסף אני לא בטוח שכל הבייס של ליברמן שמח מהממשלה שקמה עם הערבים ומרץ . )
דרך אגב גם לגבי מצביעי גנץ אני לא בטוח , זה אמר שיש 2 צדדים , צד ימין וצד שמאל . בישראל המציאו צד חדש , צד רק לא ביבי .
הבוחרים של המפלגות האלה אולי רצו שביבי לא יהיה בראש אבל גם הם יודעים שיש רק 2 צדדים והם התכוונו להישאר בצד ימין רק שביבי לא בראש , ולא להמציא צד חדש .

ובתור שמאלני - לא הפכתם להיות חסרי אידיאולוגיה ומפלגה שהיא רק נגד "פלחן אישיות" ?
אם אפשר לשאול למי הצבעת , ומה דעתך על ממשלה עם ליברמן , גדעון סער ובנט בראש ?

לא נכון ! לא אמרו לעם שזאת המטרה ובכוונה כי ידעו מה רוב העם רוצה , אם ליברמן סער ובנט היו אומרים שהם הולכים לממשלה ספק אם כל אלה עוברים את אחוז החסימה .
בהחלט הלוואי שיעשו 2 מפלגות ושככה ירוצו לבחירות .

אתה שוב פעם טוען דבר שהוא לא טענה , הרוב החליט שלא רוצים את ביבי בראש , (זה לא באמת הרוב , זה רוב חברי הכנסת שעבדו על הבוחרים , לא הרוב שזה העם !) אבל עדיין ביבי לא בראש זה לא אומר שרצו ממשלת שמאל , כל אלה שציינתי הבוחרים שלהם וגם הם היו מעדיפים ממשלת ימין עם ראש ממשלה אחר , אבל לא ממשלת שמאל !

אתה מתבלבל בין לא לרצות בנאדם מסוים לבין להפוך מימני לשמאלני .

זה כל כך מופרך שאנשים שמים את כן/לא נתניהו בעדיפות גבוהה יותר משאר ההתעסקויות של "ימין" ו"שמאל"?
בוא ניקח את הדוגמה של חוק איחוד משפחות שהזכרת. הצבעות בכנסת לא אמורות להקבע לפי קואליציה ואופוזיציה, הח"כים אמורים לייצג את הציבור שבחר בהם, לעבוד בשבילו כי אחרת לא יבחר בהם שוב. הלגיטימציה שנותנים להצבעה נגד הזו ממחישה יותר מהכל שאין יותר "ימין" ו"שמאל" כמו שאתה מנסה לצייר, כי הנה גם הימין "האמיתי" של ביבי נוהג כמו הרשימה המשותפת והמחנה שלו מריע לו. תגיד "אבל זה בסדר בגלל X ו-Y" - מה זה משנה בכלל? אם היתה פה אידיאולוגיה שהיא לא כן/לא ביבי אז שום סיבה לא היתה מתקבלת.

ד"א אתה יודע להסביר את הנאמנות לביבי מהצד החרדי? הקואליציה של ביבי יכלה בקלות לקום עם נציג אחר מהליכוד. אני מבין למה הליכוד שותקים, אבל למה למפלגות החרדיות אכפת? הרי יכלו עכשיו לשבת בקואליציה, בלי לפיד וליברמן פשוט עם ראש ממשלה אחר. עדיף לשבת באופוזיציה רק בשביל ביבי? ואז עוד קוראים לממשלה שהוקמה אסון? אז למה לא נטשו את ביבי ומנעו את האסון?

זה כל כך מופרך שאנשים שמים את כן/לא נתניהו בעדיפות גבוהה יותר משאר ההתעסקויות של "ימין" ו"שמאל"?
בוא ניקח את הדוגמה של חוק איחוד משפחות שהזכרת. הצבעות בכנסת לא אמורות להקבע לפי קואליציה ואופוזיציה, הח"כים אמורים לייצג את הציבור שבחר בהם, לעבוד בשבילו כי אחרת לא יבחר בהם שוב. הלגיטימציה שנותנים להצבעה נגד הזו ממחישה יותר מהכל שאין יותר "ימין" ו"שמאל" כמו שאתה מנסה לצייר, כי הנה גם הימין "האמיתי" של ביבי נוהג כמו הרשימה המשותפת והמחנה שלו מריע לו. תגיד "אבל זה בסדר בגלל X ו-Y" - מה זה משנה בכלל? אם היתה פה אידיאולוגיה שהיא לא כן/לא ביבי אז שום סיבה לא היתה מתקבלת.

ד"א אתה יודע להסביר את הנאמנות לביבי מהצד החרדי? הקואליציה של ביבי יכלה בקלות לקום עם נציג אחר מהליכוד. אני מבין למה הליכוד שותקים, אבל למה למפלגות החרדיות אכפת? הרי יכלו עכשיו לשבת בקואליציה, בלי לפיד וליברמן פשוט עם ראש ממשלה אחר. עדיף לשבת באופוזיציה רק בשביל ביבי? ואז עוד קוראים לממשלה שהוקמה אסון? אז למה לא נטשו את ביבי ומנעו את האסון?
אוקי נתחיל בהדבר הראשון שהעלת ,
הימין לא ירצה לתמוך בחוק הזה לפי מה שהוא אומר , כי הוא אל יכול להעביר חוקים שהוא רוצה בגלל שזאת ממשלת שמאל , אז עדיף לו שהממשלה תיפול כמה שיותר מהר לא משנה מה , ולא לתמוך בחוקים ימנים ולהשאיר את הממשלה קיימת .

לגבי הדבר השני - החרדים לא יכנסו לממשלה שהם לא יכולים לעשות שם מה שהם רוצים , אין להם בשביל מה להיות קישוט , הם לא יכנסו לממשלה כמו לדוגמא , מרץ והעבודה / בנט וגדעון סער (אין מה לעשות אלה סותרים את אלה ) בשביל להיות קישוט ורק בשביל כיסא ותפקיד.

תוסיף לכך מחשבה שלהיכנס לממשלה בלי שותף אמיתי (הליכוד) מהווה סכנה שהממשלה תיפול וממשלה הבאה לא בטוח שמישהו יקח אותם איתו בטוח ולא יעדיף הוא להקים ממשלה עם אחרים , ולגבי ש"ס אל תשכח שיש מעבר קולות בין הליכוד לש"ס ובין ש"ס והליכוד זה קצת יהיה בגידה בבוחרים שלהם , להבדיל מיהדות התורה שם כל המצביעים או לפחות רוב של מעל 95 אחוז זה נטו חרדים , אצל ש"ס זה המון שומרי מסורת שלא בטוח אם ש"ס לא הייתה הולכת עם הליכוד היו מצביעים להם.

דרך אגב אני לא מביע דיעה של שמאל ימין , ומה היה נכון ולא נכון , אישית הרב שלי בכלל לא בוחר בבחירות וטוען שהתקופה הכי טובה לחרדים זה שהם באופוזיציה. ויש לא מעט כאלה (כל הפלג ועוד).

הנה קיבלנו ממשלה 10 מעלות "ימינה";
ממלאת מקום מטעם העבודה בוועדת חוץ וביטחון: איבתיסאם מראענה.

בכו שהחרדים מקבלים 100 מליון, אז נותנים 53 מיליארד לערבים שזה שווה ערך לתקציב הביטחון של מדינת ישראל.

לא, אני לא נגד ערבים, אבל כן נגד ערבים שאינם ציונים ורוצים להרוג וכו' בפרעות שהיו השנה הדו קיום התפוצץ בפנים וזה היה רק טריילר למה שהולך להיות.

הכי עצוב שאנחנו לא יכולים להסתדר עם עצמנו וכך נחרבו לנו שני בתי מקדש ונראע שאנחנו בדרך לחורבן השלישי.
נשאר להכין פופקורן בהצלחה.

נערך לאחרונה:
זה פשוט ביזיון מה שקורה בממשלה , ירקו לציבור שלם בפרצוף , הגרוע מכל מחנכים דורות שלמים לרמות ולהיות נוכלים , יש הבדל בין לעבוד פולטיקאי על פולטיקאי ולעשות תרגיל פוליטי , לבין לעבוד על הבוחרים שלך ולהבטיח הבטחות לחינם העיקר לקבל תפקיד .
בושה לא אתפלא אם לעתיד לבוא יכנס לסלנג (אם הוא לא היה הופך לחביב השמאל אז כבר מזמן היה נכנס) משפטים בין אנשים שסוגרים עסקה , אל תיהיה בנט תעמוד במילה שלך . ומדובר על ראש הממשלה !

כל מה שבכו והתלוננו , עלק דיברו על החרדים ש"גונבים" את הקופה . דיברו על ימין , דיברו על ביטחון , הולכים לתת לחבר'ה הבדואית שלא תרמה כלום למדינה, הזיקה למדינה בזמן מלחמה (לא מזמן ) עושה עבירות בכל תחום אפשרי , בניה / סמים / נשק / אלימות / פרוטייקשן ומה לא ! פרס . איזה פרס ? 53 מליארד ! ! ! כמו תקציב הביטחון , פחד פחדים , מה חושבים בממשלה שם ? שאם קבלת התקציב , החבר'ה הבדואית תתחיל לשלוח את ילדיהם ללמוד רפואה ועריכת דין ? יהיו שומרי חוק ? מפרנסים את הפשע ! דיברו על תרומה למדינה , הם תורמים משהו ?!?!?!?

התקשורת פשוט מחליטה מה היא רוצה ומה לא , ופשוט הופכת עולמות לשגע את דעת הציבור על ידי הכוח שלה .

בנט מכר את המדינה - איך נהוג לומר ? מנותקים נמאסתם !

ממה ספציפית אתה מרוצה (שואל לא בציניות)?
בין היתר:
ביטול מתווה החל"ת
הקמת ועידת חקירה לאסון מירון
מינויים במשרדי הממשלה (מנכ"לים וכו')
חזרה ליחסים סדירים עם הממשלת האמריקאני (הדמוקרטים)

וזה לפני מה שליברמן עושה/יעשה עם תקציבי הבטלה שעכשיו בכותרות

בין היתר:
ביטול מתווה החל"ת
הקמת ועידת חקירה לאסון מירון
מינויים במשרדי הממשלה (מנכ"לים וכו')
חזרה ליחסים סדירים עם הממשלת האמריקאני (הדמוקרטים)

והעברת 53 מילארד לאוכלוסייה הבדואית ועוד דאגו שהסמכויות יעברו אליהם .
ביטול האכיפה שם על הבנייה + היתרים על דברים לא חוקיים .
ביטול קנסות למי שקיבל בגלל בנייה לא חוקית.

אי טיפול בפשיעה הערבית.
אי טיפול בפרוטייקשנים בדרום ובצפון (נכון לא התחיל היום , אבל הם מעודדים ונותנים להם יד חופשית בהזרמת כספים וביטול דוחות ואכיפה)
לתת למראענה שתומכת במחבלים , שאומרת שאם ירו עלינו טילים היא תיהיה נגד תגובה צבאית בעזה , את תפקיד ממלאת מקום חוץ וביטחון .

ועוד ועוד ועוד .

אתה באמת מרוצה ? האמת שחשבתי ש95 אחוז פשוט שמחים שביבי לא ראש ממשלה, טוב לדעת שהממשלה הזאת כנראה כן מייצגת חלק מהעם .

ליברמן הפוליטיקאי הכי מושחת שהיה, מה שנקרא נתנו לחתול לשמור על החלב, לא מאמין שיעבור תקציב וגם אם יעבור מן הסתם לא לטובת המדינה אלא לדפוק את ביבי ובכלל שועדת הכספים וכל הועדות המפקחות בידיו הכסף שלנו במקום הכי לא בטוח.

ואסון מירון מעניין את הסבתא של הפוליטיקאים ורוב המדינה כל עוד זה באמת לנגח אוכלוסייה מסוימת זאת צביעות לדרוש זאת ואומר את זה אחד שהיה בשטח עם כוחות ההצלה ויודע בדיוק מה היה שם.

בנוסף איך אתה מרוצה? הממשלה לא מצליחה להעביר חוקים, מי שבפועל מנהל את הממשלה זה מנסור עבאס ומועצת השורע שהכל לפי החליל שלהם והם מנהלים בפועל את סדר היום. מילא הכל היה דופק אבל שכל הסטטוס קוו נשבר והממשלה הולכת לקיצון בכל פרמטר, היא לא תשרוד ורק תהרוס.

נערך לאחרונה:
והעברת 53 מילארד לאוכלוסייה הבדואית ועוד דאגו שהסמכויות יעברו אליהם .
ביטול האכיפה שם על הבנייה + היתרים על דברים לא חוקיים .
ביטול קנסות למי שקיבל בגלל בנייה לא חוקית.

אי טיפול בפשיעה הערבית.
אי טיפול בפרוטייקשנים בדרום ובצפון (נכון לא התחיל היום , אבל הם מעודדים ונותנים להם יד חופשית בהזרמת כספים וביטול דוחות ואכיפה)
לתת למראענה שתומכת במחבלים , שאומרת שאם ירו עלינו טילים היא תיהיה נגד תגובה צבאית בעזה , את תפקיד ממלאת מקום חוץ וביטחון .

ועוד ועוד ועוד .

אתה באמת מרוצה ? האמת שחשבתי ש95 אחוז פשוט שמחים שביבי לא ראש ממשלה, טוב לדעת שהממשלה הזאת כנראה כן מייצגת חלק מהעם .

בבקשה פירוט על הכסף ש"מעבירים לבדואים":
רעם ביום בהיר? מה הובטח למנסור עבאס ועד כמה זה חריג

והנה על ה"סמכויות שיעברו אליהם":
האם "מנהלת הבדואים" עברה השבוע לשליטתה של רע"ם?

בכללי ממליץ על המדור של המשרוקית, הם יחידי סגולה בתקשורת של היום.

בבקשה פירוט על הכסף ש"מעבירים לבדואים":
רעם ביום בהיר? מה הובטח למנסור עבאס ועד כמה זה חריג

והנה על ה"סמכויות שיעברו אליהם":
האם "מנהלת הבדואים" עברה השבוע לשליטתה של רע"ם?

בכללי ממליץ על המדור של המשרוקית, הם יחידי סגולה בתקשורת של היום.
מה יש בכתבות ששלחת ? שום מידע .
להגיד שקיבלו 15 מילארד אז זה לא חריג שקיבלו עכשיו 53 .
להגיד שזה שזה עבר לשליטה לא אומר שזה ישנה משהו ? יום למחרת כבר אמרו שהם הקפיאו דוחות ואישרו בנייה בישוב של אחד מ4 חברי רע"מ מתגורר דבר שעוזר לו באופן אישי .

אין בכתבות שהבאת שום מידע שמעודד לגבי 2 הפעולות האלה שנעשו / שמצדיק את הפעולות / שהופכות אותן לפחות גרועות .
כתבות ריקות מתוכן.

מה יש בכתבות ששלחת ? שום מידע .
להגיד שקיבלו 15 מילארד אז זה לא חריג שקיבלו עכשיו 53 .
להגיד שזה שזה עבר לשליטה לא אומר שזה ישנה משהו ? יום למחרת כבר אמרו שהם הקפיאו דוחות ואישרו בנייה בישוב של אחד מ4 חברי רע"מ מתגורר דבר שעוזר לו באופן אישי .

אין בכתבות שהבאת שום מידע שמעודד לגבי 2 הפעולות האלה שנעשו / שמצדיק את הפעולות / שהופכות אותן לפחות גרועות .
כתבות ריקות מתוכן.

נראה לי פספסת את הכוונות שלי, אני לא מנסה לשכנע או לנהל דיון. למעשה גם אני לא מרוצה מהממשלה הנוכחית (חוץ מליברמן שמפתיע).

אבל אתה כתבת:
העברת 53 מילארד לאוכלוסייה הבדואית
דאגו שהסמכויות יעברו אליהם
אי טיפול בפשיעה הערבית.
אי טיפול בפרוטייקשנים בדרום ובצפון

ועכשיו אתה כותב דברים אחרים שונים לחלוטין. להלן, מידע.
בנוסף, אם אכן הכתבות לא חידשו לך, כלומר ידעת כבר, למשל, שלא באמת מעבירים 53 מיליארד לבדואים, אז למה לשקר ולהפיץ פייק ניוז?

נראה לי פספסת את הכוונות שלי, אני לא מנסה לשכנע או לנהל דיון. למעשה גם אני לא מרוצה מהממשלה הנוכחית (חוץ מליברמן שמפתיע).

אבל אתה כתבת:
העברת 53 מילארד לאוכלוסייה הבדואית
דאגו שהסמכויות יעברו אליהם
אי טיפול בפשיעה הערבית.
אי טיפול בפרוטייקשנים בדרום ובצפון

ועכשיו אתה כותב דברים אחרים שונים לחלוטין. להלן, מידע.
בנוסף, אם אכן הכתבות לא חידשו לך, כלומר ידעת כבר, למשל, שלא באמת מעבירים 53 מיליארד לבדואים, אז למה לשקר ולהפיץ פייק ניוז?
53 מילארד שקל הולך לעבור לשליטת האוכלוסייה הערבית שהיא כביכול תחליט לאין לנווט אותו אם אתה מתכוון לזה .
הכוח של הבדואים בציבור הערבי , הוא כזה שלא משנה לאיפה הכסף יגיע הם כבר ידאגו מה לעשות , בנוסף סביר להניח שהגורמים האחרים שזה יגיע אליהם זה לא טוב יותר .
אי אפשר להתכחש לזה שחברי הכנסת מהמפלגות הערביות תומכי טרור .

אין לי בעיה עם ערבים , יש לי בעיה עם תומכי טרור ופשיעה .
ה53 מילארד מכוון אליהם .

לא מחבב במיוחד את הממשלה החדשה, יש בה הרבה חורים ובהחלט אעדיף לראות את עבאס מחוץ לקואליציה, אבל זו קצת סאטירה לקרוא מרמור ותסכול של מצביעי ליכוד לגבי נוכלות ושקרים, מה שהיה ביסוס לכל ממשלות נתניהו האחרונות.

למי ששכח, הפעם האחרונה שנתניהו הקים קואליציה הייתה ב2016. שכחנו כמה מערכות בחירות נגררנו? הפרת ההסכמים הקואליציוניים עם גנץ? סירוב להעברת תקציב?
והאסון הכי גדול שלנו זה שקיבלנו קורונה וראש ממשלה עם 3 כתבי אישום.

אחרי שהצביעו נגד חוק האזרחות והחוק שאמור לעזור לקורבנות אונס, כנראה שמצביעי ליכוד ממש מסרבים להבין שהליכוד הינם אסופת בכיינים צבועים שעובדים אך ורק בשביל עצמם ולמען הכיסא שלהם ושמש העמים נתניהו.
הם פשוט לא סופרים אף אזרח בישראל וזה עדיין לא מחלחל.

ולדובדבן שבקצפת - מירי רגב מבקרת את הממשלה על חוסר הרתעה ובלוני תבערה בעוטף עזה. אוי כמה שזה היה משעשע.

שורה תחתונה, לדעתי הסקנדל הפוליטי ימשיך וימשיך.
השיטה בעייתית, אין לממשלה משילות עם רוב של קול בודד.
סיכוי מאוד נמוך להעברת תקציב.

נערך לאחרונה:
לא מחבב במיוחד את הממשלה החדשה, יש בה הרבה חורים ובהחלט אעדיף לראות את עבאס מחוץ לקואליציה, אבל זו קצת סאטירה לקרוא מרמור ותסכול של מצביעי ליכוד לגבי נוכלות ושקרים, מה שהיה ביסוס לכל ממשלות נתניהו האחרונות.

למי ששכח, הפעם האחרונה שנתניהו הקים קואליציה הייתה ב2016. שכחנו כמה מערכות בחירות נגררנו? הפרת ההסכמים הקואליציוניים עם גנץ? סירוב להעברת תקציב?
והאסון הכי גדול שלנו זה שקיבלנו קורונה וראש ממשלה עם 3 כתבי אישום.

אחרי שהצביעו נגד חוק האזרחות והחוק שאמור לעזור לקורבנות אונס, כנראה שמצביעי ליכוד ממש מסרבים להבין שהליכוד הינם אסופת בכיינים צבועים שעובדים אך ורק בשביל עצמם ולמען הכיסא שלהם ושמש העמים נתניהו.
הם פשוט לא סופרים אף אזרח בישראל וזה עדיין לא מחלחל.

ולדובדבן שבקצפת - מירי רגב מבקרת את הממשלה על חוסר הרתעה ובלוני תבערה בעוטף עזה. אוי כמה שזה היה משעשע.

שורה תחתונה, לדעתי הסקנדל הפוליטי ימשיך וימשיך.
השיטה בעייתית, אין לממשלה משילות עם רוב של קול בודד.
סיכוי מאוד נמוך להעברת תקציב.
יש הבדל גדול בין אדם שמרמה את הלקוחות שלו , לבין אדם שמתחמן/מרמה את המתחרים שלו .
וזה הבדל עצום , וזאת השוואה לא נכונה שאתם עושים . שאם מרמה אותך בתור חבר טוב שאתה מאמין בו , או מישהו שאתה לא מכיר ספק מרמה אותך זה לא אותו דבר ! הבוחרים שלך זה אלה שבזכותם אתה שם ! ! ! אתה אמור לשרת אותם .

ראש ממשלה עם 3 כתבי אישום ? תראה את השחיתות שהולכת פה , עושה רושם שאם בסוף המשפט השופט יגיד לאור הדברים שראיתי , באמת ביבי פעל לסיקור אוהד וקיבל מתנות שלא כדין ולכן אנחנו מעניקים לו מדליה, גביע ומענק כספי רב , רק בגלל שאלה העברות היחידות שמצאנו שהוא עשה .

בכל אופן , הליכוד וביבי זה לא העניין כרגע , גם הנושא של "מה השתגעתם היינו מגיעים לבחירות 5" להציג הכל כיותר גרוע אז תסתפקו בנוכלות שיש עכשיו זה לא רלוונטי ולא טיעון , כרגע יש נוכלות , ממשלה לא מתפקדת , ממשלה שהבטיחה ימינה(קוראים לה ימינה!!!) ולא הייתה ממשלת שמאל כזאת , לא יודע אם הם חלמו אי פעם שהעבודה , מרץ , ורע"ם יהיו ביחד בממשלה , שהם בתפקידים מכריעים ולא כמיעוט שלא שומעים עליהם ועוד בנוסף שפונים מאחורי הקלעים לרשימה המשותפת לעזרה ולסגור איתם דילים .
עוד פעם לא מדובר בשמאל ימין רגיל , מדובר באנשים שהם תומכי טרור , אני מדגיש שוב , כל אדם בישראל כמעט בגיל 18 מגוייס לצבא בתור שירות חובה , לא מקבל שכר מתאים על מאמציו , מסכן את חייו , עוצר את התקדמתו בחיים האישיים , והממשלה שלו היא תומכת טרור ! באלה שפועלים נגדם .

אתם נורמלים ? יש אנשים בארץ שקיבלו את התואר העצוב ביותר בעולם "הורה שכול" ויש בממשלה אנשים שחיבוק ועודדו את אלה שגרמו להורים האלה לקבל את התואר הארור הזה. ואתם תדברו על אבל נמנעו בחירות חמישיות (נו באמת 2 מילארד נניח מול 53 ואוו איזה גאונים ) או תדברו על זה שביבי לקח סיגרים , פעל לסיקור אוהד , ולא יודע מה עוד , מצידי שגנב בניינים מזה קשור לנושא ?!?!?!?!

יש הבדל גדול בין אדם שמרמה את הלקוחות שלו , לבין אדם שמתחמן/מרמה את המתחרים שלו .
וזה הבדל עצום , וזאת השוואה לא נכונה שאתם עושים . שאם מרמה אותך בתור חבר טוב שאתה מאמין בו , או מישהו שאתה לא מכיר ספק מרמה אותך זה לא אותו דבר ! הבוחרים שלך זה אלה שבזכותם אתה שם ! ! ! אתה אמור לשרת אותם

אחי אתה שוב פעם מפספס את הנקודה , רשמתי לך את זה גם למעלה .
איך זה מתקשר למה שהממשלה כרגע עושה ועל זה שהיא רימתה את הציבור ?

אתה רוצה להתווכח אם יש ביטחון לתושבי אשדוד , שדרות אשקלון וכל האיזור שהוא אמר? אתה רוצה להתווכח על איך שהוא התמודד עם החמאס ? האם החמאס מהווה איום עלינו או לא ?

או שאתה רוצה לדבר על הממשלה שקיימת כרגע שהיא פשוט ביזיון אחד גדול שרימתה את הציבור שלה , עובדתית הליכודניקים לא טוענים שביבי רימה ועבד עליהם , הוא לא אמר להם א' ועשה ב' .

אתם שוב מנסים רק לבלבל את העובדות ולהתחמק מהנושא העיקרי . ושוב כמו שכתבתי למעלה אעשה העתק הדבק
שתקרא שוב
בכל אופן , הליכוד וביבי זה לא העניין כרגע , גם הנושא של "מה השתגעתם היינו מגיעים לבחירות 5" להציג הכל כיותר גרוע אז תסתפקו בנוכלות שיש עכשיו זה לא רלוונטי ולא טיעון , כרגע יש נוכלות , ממשלה לא מתפקדת , ממשלה שהבטיחה ימינה(קוראים לה ימינה!!!) ולא הייתה ממשלת שמאל כזאת , לא יודע אם הם חלמו אי פעם שהעבודה , מרץ , ורע"ם יהיו ביחד בממשלה , שהם בתפקידים מכריעים ולא כמיעוט שלא שומעים עליהם ועוד בנוסף שפונים מאחורי הקלעים לרשימה המשותפת לעזרה ולסגור איתם דילים .
עוד פעם לא מדובר בשמאל ימין רגיל , מדובר באנשים שהם תומכי טרור , אני מדגיש שוב , כל אדם בישראל כמעט בגיל 18 מגוייס לצבא בתור שירות חובה , לא מקבל שכר מתאים על מאמציו , מסכן את חייו , עוצר את התקדמתו בחיים האישיים , והממשלה שלו היא תומכת טרור ! באלה שפועלים נגדם .

*** דרך אגב אני לא מתומכי ביבי ולא ממתנגדיו , פשוט הוא לא הנושא כרגע אז זה לא מעניין אותי ביבי או לא ביבי. הנושא כרגע הוא אחר לגמרי , בנט ושקד זה הבושה הכי גדולה שהייתה אי פעם בפוליטיקה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית