כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
חולה עלייך. אם היה לי שקל על כל שאלה ששאלתי ובמקום לענות לי עליה הסטת ממנה את תשומת הלב הייתי עכשיו מיליונר.
הכי קל לשים תמונה של משלוח מנות, זה לא מאלץ אותך להתעמת עם הסתירות הפנימיות בדברים שאתה כותב.
חג פורים שמח ידידי היקר! איזה מזל שטבחנו בפרסים אה?

חולה עלייך. אם היה לי שקל על כל שאלה ששאלתי ובמקום לענות לי עליה הסטת ממנה את תשומת הלב הייתי עכשיו מיליונר.
הכי קל לשים תמונה של משלוח מנות, זה לא מאלץ אותך להתעמת עם הסתירות הפנימיות בדברים שאתה כותב.
חג פורים שמח ידידי היקר! איזה מזל שטבחנו בפרסים אה?

גבר הפכת אותי לצורר ישראל והעם היהודי..
נראה לי שהדיון הסתיים. 🙃

אבל שלילה מוחלטת של קיום כל אמת היסטורית בתנ"ך
לא אמרתי שכל מילה ומילה בתנך זה שקר אבל
רובן המוחלט של הדמויות שעליהן מסופר שם חיו לאורך ההיסטוריה ויש לזה אינספור עדויות וממצאים היסטוריים.
זה שהדמויות שם אמיתיות לא אומר שמה שמסופר זה מה שקרה באמת.
איך פיל יכול להיות גם ורוד וגם בלתי נראה באותה עת?
🤣🤣🤣
יותר תכנים דתיים דתיים בתכנית לימודים בבי"ס (אין לי בעיה עם תכנים דתיים במידה מסויימת כי בכל זאת אנחנו יהודים וזה, אבל בצורה אובייקטיבית), הגבלות נוספות בשבת וחגים מסויימים (כמו שהיום עם תחבורה ציבורית, סגירת חלק מהרחובות, אז עוד דברים בסגנון). אני מדבר על המצב ההיפותטי שתיארת שסמוטריץ' ראש הממשלה ויש רוב דתי בכנסת, זה דברים שלא קורים בין לילה אלא צעד צעד

לא אמרתי שכל מילה ומילה בתנך זה שקר אבל

זה שהדמויות שם אמיתיות לא אומר שמה שמסופר זה מה שקרה באמת.

🤣🤣🤣

יותר תכנים דתיים דתיים בתכנית לימודים בבי"ס (אין לי בעיה עם תכנים דתיים במידה מסויימת כי בכל זאת אנחנו יהודים וזה, אבל בצורה אובייקטיבית), הגבלות נוספות בשבת וחגים מסויימים (כמו שהיום עם תחבורה ציבורית, סגירת חלק מהרחובות, אז עוד דברים בסגנון). אני מדבר על המצב ההיפותטי שתיארת שסמוטריץ' ראש הממשלה ויש רוב דתי בכנסת, זה דברים שלא קורים בין לילה אלא צעד צעד

נניח ואתה מבין מה הבעתיות של תחבצ בשבת. למה שיסגרו רחובות?!

נניח ואתה מבין מה הבעתיות של תחבצ בשבת. למה שיסגרו רחובות?!
בתור מה אתה שואל אותו? הוא זה שחוסם רחובות בבני ברק וירושלים בשבת?

והוא לא מבין את הבעייתיות של תחבצ בשבת, הבעייתיות היחידה היא שאין תחבצ בשבת

ברור אחי!
🤦‍♂️

שיהיה לך חג פורים שמח,
קבל משלוח מנות ממני..
NEWS1-115856349468232.jpg
@frozen
לא שלח לנו..

נניח ואתה מבין מה הבעתיות של תחבצ
מה הבעייתיות של תחבצ בשבת? הבעייתיות היא החוסר שלה.
למה שיסגרו רחובות
אתה שואל אותי? אני לא סוגר, תשאל את אלה שסוגרים
בתור מה אתה שואל אותו? הוא זה שחוסם רחובות בבני ברק וירושלים בשבת?
לא רק שם, גםבחיפה יש רחובות סגורים בשבת ובקריית חיים (או קריית שמואל זה נקרא) יש כביש ראשי שסגור בשבת ואז כולם נוסעים בנתיב הנגדי. מפחיד רצח אם אתה נוסע שם פעם ראשונה ולא יודע.

אני כן, כי איך פיל יכול להיות גם ורוד וגם בלתי נראה באותה עת?
איך אלוהים ברא אותנו בצלמו אבל מצד שני הוא לא פיזי

כמו?
@kotzer
אני יכול להסכים עם הטענה הזאת, אך נראה לי שיש רוב מסורתיים במדינה...
תלוי איך אתה מגדיר מסורתיים, אבל רוב האוכלוסיה היא חילונית, כלומר אוכלוסיה שמעדיפה לא לגדל את הילדים שלה על טקסטים דתיים מעבר לערך ההעשרה

איך אלוהים ברא אותנו בצלמו אבל מצד שני הוא לא פיזי

ואתה שואל אותי את השאלה הזאת בתור אחד שמאמין שאלוהים ברא את האדם בצלמו? כי אם כן אתה לא בכיוון חבר, כמו הקודם שניסה להתחכם עם הפיל הורוד והבלתי נראה.
אגב, אני מאוד אוהב את הנטיה של אנשים כאן להתייחס רק למשפט אחד שמאוד נוח להם להתייחס אליו מתוך הודעה שלמה. מה עם ה"הדתה" של תלמידים בכיתה ה' בכפר סבא? עדיין מתקיימת או שגם אתה מבין שאין שום דבר פסול או מעיד על הדתה בללמד ילדים עברית באמצעות טקסטים יהודיים עתיקים?

ואתה שואל אותי את השאלה הזאת בתור אחד שמאמין שאלוהים ברא את האדם בצלמו? כי אם כן אתה לא בכיוון חבר, כמו הקודם שניסה להתחכם עם הפיל הורוד והבלתי נראה.
אגב, אני מאוד אוהב את הנטיה של אנשים כאן להתייחס רק למשפט אחד שמאוד נוח להם להתייחס אליו מתוך הודעה שלמה. מה עם ה"הדתה" של תלמידים בכיתה ה' בכפר סבא? עדיין מתקיימת או שגם אתה מבין שאין שום דבר פסול או מעיד על הדתה בללמד ילדים עברית באמצעות טקסטים יהודיים עתיקים?
לאף אחד אין בעיה ללמוד עברית.
יש בעיה שמלמדים במאה ה21 תכנים שבראיית עולמנו היו צריכים לעבור מן העולם. תחסוך ממני את ההסברים על מורשת, אף אחד לא מדבר על לא ללמוד היסטוריה נטו אלא על כל המסביב.

וחבר, יש אמצע בין ללמד ילדים טיקטוק לבין ללמד אותם יהדות זה לא שחור ולבן. אפשר ללמד ערכים ומה שאתה תרצה גם בלי דת.

מה?
מדובר בטקסים לפניי החייאת העברית

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית