עם כל הכבוד, לא תיתן לשחקן כדורגל להיות שופט בתחרות פאוורליפטינג.אני חושב שהבעיה שאתם חושבים שרפרומים מבינים פחות מכם בדת. שלמען האמת בתוך אחד שהתארח אצלהם כמה פעמים יצא גם לריב איתם על נושאים דומים כמו פה בפורום ומימה שזה נראה הם עושים את אותה עבודה.
ושוב יש איזה שהוא זרם ביהדות איפה שהוא שרואה אותכם ככופרים וחילונים כי אתם פירשתם את זה שאפשר לחזור לארץ מהגלות.
אתם משווים את זה למדע ומחקר אבל דת פנויה על פילוספיה ורוחניות לא על עובדות ואלו דברים שכול אדם זכותו לשחק איתם.
אנחנו למדנו תנ"ך ואת התורה המון שנים, בעומק שאני לא חושב שאתה יכול להבין.
אני חושב שאולי הקדשתי לזה יותר זמן מצטבר ממה שאתה הקדשת לאימונים שלך במצטבר.
אם היית אומר שאתה בקיא מאוד בתנ"ך ולכן ההסתכלות שלך על רפורמים כמו שהיא, זה היה משהו אחר. אבל עם כמה שאתה חכם (ואתה עושה רושם של אדם כזה) אתה לא מכיר את הנושא תנ"ך כמונו.
זה לא מגיע בהכרח מרצון, אלא הכרה של המציאות.סלח לי באמת שאני שואל לא מתוך הרצון להעליב אבל מה המשיכה בזה? מה הרעיון בלהיות עבד? ולא לערער את רצונו של האדון שלך?
הרי כול דבר שהשגנו בחיים אלו הייו מערעור רצונות אחרים? מה מושך אדם לוותר על החופש שלו באופן מוחלט?
בעיני אדם דתי, כולנו עבדים של ה', בין אם אני מודה בזה, בין אם לא.
זה כמו שההודאה במציאות שאני לא מסוגל לעוף לא מגבילה אותי. ההודאה שיש אדון לאדם וליקום לא מרגיש מגביל לי, זה פשוט לראות את הדברים כמו שהם.
כמובן, שזה בעיניים שלי בלבד.