הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
בוא נתחיל מזה שלך יש את כל הזכויות בניגוד לגיי מוצהר שרוצה להתחתן, להביא ילדים או לאמץ. יש עוד כל מיני הטבות לאנשים נשואים שלא ניכנס אליהם.

המצעדים האלו התחילו כהפגנות, לכן חסימת כבישים ורחובות זה משהו לגטימי. כיום בתל אביב בלבד זה נהפך לפסטיבל אחד גדול בעוד בשאר הערים זה עדיין במסגרת הפגנה.

רוצה להפסיק לראות מצעדי גאווה ? תביא להם את כל הזכויות. כולל הכל.

חושב שחרדים מקבלים יחס רע ונטולי זכויות? בקשה, לך תעשה הפגנה.

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, אבל האם קהילה צריכה להצהיר על גאוותה על ידי ריקוד על משאיות בחוטיני? לא משנה אם מדובר בגברים או נשים זה אקט שמוסיף לקהילה הזאת הכול חוץ מגאווה.
אני לא זוכר את תהלוכת השלום בפריז מתבצעת בריקודים עם חוטיני, אני גם לא זוכר את המצעד לוושינגטון למען החירות מתבצע תוך כדי ריקודים עם חוטיני והתמרחות אחד על השני או השניה בפרהסיה.
האוכלוסייה הלהט"בית הייתה אוכלוסייה מקופחת באופן קיצוני במשך שנים ולאט לאט הם מתחילים לקבל את הזכויות שמגיעות להם, הם צריכים בצדק להמשיך ולמחות ולעמוד על שלהם אבל הדרך שבה הם עושים את זה פשוט מעוררת סלידה.
גם אני הטרוסקסואל גאה, אני עדיין לא הולך לחגוג את זה בפרהסיה בלהימרח על נשים כשאני לבוש בתחתונים על משאית.

ני מסכים עם כל מה שאתה אומר, אבל האם קהילה צריכה להצהיר על גאוותה על ידי ריקוד על משאיות בחוטיני? לא משנה אם מדובר בגברים או נשים זה אקט שמוסיף לקהילה הזאת הכול חוץ מגאווה.
אני לא זוכר את תהלוכת השלום בפריז מתבצעת בריקודים עם חוטיני, אני גם לא זוכר את המצעד לוושינגטון למען החירות מתבצע תוך כדי ריקודים עם חוטיני והתמרחות אחד על השני או השניה בפרהסיה.
האוכלוסייה הלהט"בית הייתה אוכלוסייה מקופחת באופן קיצוני במשך שנים ולאט לאט הם מתחילים לקבל את הזכויות שמגיעות להם, הם צריכים בצדק להמשיך ולמחות ולעמוד על שלהם אבל הדרך שבה הם עושים את זה פשוט מעוררת סלידה.
גם אני הטרוסקסואל גאה, אני עדיין לא הולך לחגוג את זה בפרהסיה בלהימרח על נשים כשאני לבוש בתחתונים על משאית.
גם אני חשבתי ככה עד שהבנתי שאקט הזה נועד לעורר תגובה . הם ניסו למשך שנים לא לעשות זאת בצורה לא פרוקדטיבית אבל זה לא עבד ולא שמו עליהם זין. (מציע לקרוא שוב על היסטוריה של המצעד עצמו ומה הוביל עליו)
וכמו שנאמר תביאו להם את כול הזכיות שלהם תוודאו שילד גאה יוכל לחיות בשלום ושלווה בקשר לזהות המינית שלו בארץ , ואז אני מבטיח לכם ששום גבר עם חוטיני לא יטריד אותכם מינית

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, אבל האם קהילה צריכה להצהיר על גאוותה על ידי ריקוד על משאיות בחוטיני? לא משנה אם מדובר בגברים או נשים זה אקט שמוסיף לקהילה הזאת הכול חוץ מגאווה.
אין בעיה עם ביקורת לגבי האופן בו המצעד נראה. גם אני לא חושב שזה הכי משרת את האג'נדה שלהם, אבל זה קורה רק בתל אביב כאשר בשאר המצעדים במדינה חלק מאוד מאוד קטן מהמפגינים מתלבשים פרובוקטיבי.

אבל תבין, הם עושים את זה נטו מתוך צעקה לזכויות שלהם שהם לא מקבלים. כשיקבלו את כל הזכויות, ולא טיפה כאן, טיפה שם, לא תראה את המצעדים האלו יותר. אולי רק בתל אביב זה יישאר כי זה מכניס מלא כסף למדינה מתיירות.
לך יש את כל הזכויות, להם לא.

אין בעיה עם ביקורת לגבי האופן בו המצעד נראה. גם אני לא חושב שזה הכי משרת את האג'נדה שלהם, אבל זה קורה רק בתל אביב כאשר בשאר המצעדים במדינה חלק מאוד מאוד קטן מהמפגינים מתלבשים פרובוקטיבי.

אבל תבין, הם עושים את זה נטו מתוך צעקה לזכויות שלהם שהם לא מקבלים. כשיקבלו את כל הזכויות, ולא טיפה כאן, טיפה שם, לא תראה את המצעדים האלו יותר. אולי רק בתל אביב זה יישאר כי זה מכניס מלא כסף למדינה מתיירות.

לך יש את כל הזכויות, להם לא.

גם לשחורים באמריקה לא היו את כל הזכויות והם עדיין לא עשו את זה, גם למזרחים בקום המדינה לא היו את כל הזכויות והם עדיין לא עשו את זה. מצטער זה פשוט לא נותן לאף אוכלוסייה מקופחת ככל שתהיה להתנהג בצורה כזאת. למה כשקטין ירצה להיכנס למועדון חשפנות יגידו לו שהוא לא יכול להיכנס אבל להיתקל במראות כאלה ברחוב בזמן מצעד הגאווה זה בסדר? האקט הוא אותו אקט והוא לא לגיטימי כשהוא נעשה בפומבי.
אין לי בעיה לראות את המצעדים האלה, אין לי בעיה שסוגרים כבישים בשבילם, לא הייתה לי בעיה אפילו להצטרף למחאה הצודקת שלהם, אבל ככה? זאת פשוט זילות של המטרה שלשמה הם נלחמים. איזה אדם שפוי מוחה כדי לקדם שיוויון באפוטרופוסיות לילדים או שיוויון בנישואין בזמן שהוא מתנהג ככה? לצורך העניין אותי או כל הטרוסקסואל אחר שהיה מתנהג ככה היו עוצרים על התערטלות בפומבי.
גם מחאה צודקת לא מאפשרת למוחים להתנהג איך שהם רוצים. כמו שאני לא יכול לשרוף חנויות בשם זכויות השחורים בארצות הברית או המזרחים בישראל כך בעיניי אנשים לא יכולים לרקוד עם חוטיני על משאיות כדי לקדם את שיוויון הזכויות הצודק שלהם.

ם לשחורים באמריקה לא היו את כל הזכויות והם עדיין לא עשו את זה, גם למזרחים בקום המדינה לא היו את כל הזכויות והם עדיין לא עשו את זה.
המזרחים כן הפגינו , וגם האפרו אמרקאנים וגם בצורה פרודקטבית
אולי לא באמצעות עירום אבל בהחלט בצורה שהייתה נראת באותה תקופה ''קיצונית''

"להתקל בזה ברחוב"
אפשר להתקל ברחוב בדברים גרועים פי 100 מכמה אנשים רוקדים על משאית בכמה רחובות ספציפיים בתל אביב שבאותו יום ידוע באילו רחובות יעבור המצעד ואפשר להמנע מלעבור שם פעם אחת.

ואני חושב שהיה אפשר למצוא משהו יותר טוב מהמצעד בשביל להלחם על זכויות להט"ב.

גם מחאה צודקת לא מאפשרת למוחים להתנהג איך שהם רוצים. כמו שאני לא יכול לשרוף חנויות בשם זכויות השחורים בארצות הברית או המזרחים בישראל כך בעיניי אנשים לא יכולים לרקוד עם חוטיני על משאיות כדי לקדם את שיוויון הזכויות הצודק שלהם.

אתה באמת לא מבדיל בין הרס אלים של רכוש של אנשים אחרים לבין אנשים שהולכים ברחוב ולא אלימים בשום צורה?

אתה בן אדם כזה בור.
להיות הומו זה ממש טבעי וזה קיים גם בטבע אצל בעלי החיים.
דן אותך לכף זכות שבאמת לא הבנת מה כתבתי ולא ניסית לעשות הסתה מגעיתי.לה , רשמתי שזה הזוי שנותנים להם דבר בהתייחסות שזה דבר טבעי(מצד המדינה) ואז אחרי הצבא שהם רוצים לקחת משכנתא ביחד המדינה מתייחסת אליהם כאילו זה דבר לא טבעי אז אי אפשר .
כרגע זה כלפי צד אחד. אתם מתערבים לנו בחיים. בהכל כמעט. אל תבלבל לי את המוח.
.
ברור .. זה לא שאתם מנסים לעשות הכל בשביל להכניס אותם למעגל העבודה ושיתגייסו וילמדו לימודי ליבה , לא מזמן היה חבר כנסת שרצה להציע הגבלה על ילודה .

אבל חבר זה לא נושא הדיון אז אני אפסיק לבלבל לך את המוח .

ברור .. זה לא שאתם מנסים לעשות הכל בשביל להכניס אותם למעגל העבודה ושיתגייסו וילמדו לימודי ליבה , לא מזמן היה חבר כנסת שרצה להציע הגבלה על ילודה .

אבל חבר זה לא נושא הדיון אז אני אפסיק לבלבל לך את המוח .
לא, אתה לא רציני. שהממשלה תעז לתת לחלק מהאוכלוסייה שלך (רוב החרדים עובדים, משרתים וכו') לך כלים לעבוד שלא תצטרכו לחיות על חשבוני? ממש אנטישמיות. ועוד שתתגייסו כמו כל אחד במדינה ? וואי וואי, זה שיא האנטישמיות. הייתי שמח לא להתגייס אילו הייתה לי את האפשרות, אבל מה לעשות שיש חוק. אני נותן 3 שנים למדינה ויש כאלה שלא צריכים כי יש להם כוח פוליטי חזק בכנסת ועושים איפה ואיפה.

לא, אתה לא רציני. שהממשלה תעז לתת לחלק מהאוכלוסייה שלך (רוב החרדים עובדים, משרתים וכו') לך כלים לעבוד שלא תצטרכו לחיות על חשבוני? ממש אנטישמיות. ועוד שתתגייסו כמו כל אחד במדינה ? וואי וואי, זה שיא האנטישמיות. הייתי שמח לא להתגייס אילו הייתה לי את האפשרות, אבל מה לעשות שיש חוק. אני נותן 3 שנים למדינה ויש כאלה שלא צריכים כי יש להם כוח פוליטי חזק בכנסת ועושים איפה ואיפה.
לחיות על חשבונך ? זאת הבדיחה הכי מצחיקה הם טוענים שאתה חי על חשבונם , ואם היו מכריחים אותך להיכנס לישיבה 3 שנים גם היית טוען בלגלוג שזה שיא החוצפה ? דרך אגב יש חוק במדינה ולכן הם לא מתגייסים , אם אתה רוצה אתה מוזמן בגיל 18 לחיות כחרדי בלי חברה בלי בילויים לשמור נגיעה להיכנס לישיבה ולא להתגייס . הבחירה בידך .
הלוואי שיבוא יום ובלשכת הגיוס ישאלו מה אתה מעדיף להתגייס או ללכת לישיבה .

לחיות על חשבונך ? זאת הבדיחה הכי מצחיקה הם טוענים שאתה חי על חשבונם , ואם היו מכריחים אותך להיכנס לישיבה 3 שנים גם היית טוען בלגלוג שזה שיא החוצפה ? דרך אגב יש חוק במדינה ולכן הם לא מתגייסים , אם אתה רוצה אתה מוזמן בגיל 18 לחיות כחרדי בלי חברה בלי בילויים לשמור נגיעה להיכנס לישיבה ולא להתגייס . הבחירה בידך .
הלוואי שיבוא יום ובלשכת הגיוס ישאלו מה אתה מעדיף להתגייס או ללכת לישיבה .
אתה באמת משווה בין ישיבה לבין להתגייס לצבא? 😣

אתה באמת לא מבדיל בין הרס אלים של רכוש של אנשים אחרים לבין אנשים שהולכים ברחוב ולא אלימים בשום צורה?

גם זונות וחשפניות לא אלימות בשום צורה, אז כמו ששאלתי למה אי אפשר להכניס את כולם למועדון חשפנות ללא הגבלת גיל? או לחילופין מה ההבדל בין מועדון חשפנות לבין לראות מישהו או מישהי רוקדים עם חוטיני על משאית ברחוב? כי האחד אסור והשני נגיש לכל עובר ושב.
אתה נתפס כאן לזוטות בלי להבין שזה בכלל לא משנה, הנקודה היא שמחאה צודקת ככל שתהיה לא אמורה לאפשר לך להתנהג איך שאתה רוצה, במיוחד כשהמחאה נעשית במרחב ציבורי והחוקים שחלים בו חלים על כל אחד בכל סיטואציה (כמו התערטלות המונית בפומבי נניח?).
יש מספיק צועדים במצעד הזה שצועדים יד ביד עם בני הזוג שלהם או חברים שלהם מהקהילה, גאים בעצמם ובמי שהם כמו שהם צריכים להיות. ואני בטוח שגם חלק מהם לא מתחבר לדרך שבה חלק מהמשתתפים במצעד הזה מציגים את הקהילה שלהם.

גם לשחורים באמריקה לא היו את כל הזכויות והם עדיין לא עשו את זה, גם למזרחים בקום המדינה לא היו את כל הזכויות והם עדיין לא עשו את זה. מצטער זה פשוט לא נותן לאף אוכלוסייה מקופחת ככל שתהיה להתנהג בצורה כזאת. למה כשקטין ירצה להיכנס למועדון חשפנות יגידו לו שהוא לא יכול להיכנס אבל להיתקל במראות כאלה ברחוב בזמן מצעד הגאווה זה בסדר? האקט הוא אותו אקט והוא לא לגיטימי כשהוא נעשה בפומבי.
אין לי בעיה לראות את המצעדים האלה, אין לי בעיה שסוגרים כבישים בשבילם, לא הייתה לי בעיה אפילו להצטרף למחאה הצודקת שלהם, אבל ככה? זאת פשוט זילות של המטרה שלשמה הם נלחמים. איזה אדם שפוי מוחה כדי לקדם שיוויון באפוטרופוסיות לילדים או שיוויון בנישואין בזמן שהוא מתנהג ככה? לצורך העניין אותי או כל הטרוסקסואל אחר שהיה מתנהג ככה היו עוצרים על התערטלות בפומבי.
אתה איבדת את הפואנטה שלי. אני לא מדבר על האופן בו מועבר המצעד. ביקורת לכאן או לכאן לגטימית לגבי רמת הפרובקטיביות שלו.
דבר שני, כל מה שקורה שם, זה במסגרת החוק משמע אין סקס ועירום שם. אולי משהו שממש קרוב לזה אבל לא, אחרת היו נותנים קנסות.

אבנים בגהה, "מצעד בהמות" בירושלים

כן...
ושלא נדבר על טיפולי המרה.
(האם סטרייטים גם אפשר להמיר?)

בנתיים מי שחיי על קצבאות ומקבל הנחות כאילו הוא חולה או נכה.. זה המגזר החרדי 🙄
חבל לקחת את הדיון למקומות האלה , אבל אם אתה מתעקש אז א' מה שאמרת לא נכון ותבדוק מי חי על קצבאות ומקבל הנחות בין המגזרים ומה ההבדלים .
ב' ידוע לך כמה הנחות מקבלים סטודנטים שהולכים ללמוד באוניברסיטה או מכללות או לא יודע איפה ? ממש כאליו הם חולים או נכים ... להבדיל , סתם השתמשתי בצמד מילים שאתה רשמת .

דוגמאות יש לכאן ולכאן , לא הצד הזה נקי וגם לא הצד הזה בטח לא בעיני השני , אבל צריך ללמוד לחיות ביחד במקום להחליט להפוך את השני להיות כמה שיותר דומה לי .
אתה באמת משווה בין ישיבה לבין להתגייס לצבא? 😣
אתה מסתלבט ? העולם עומד על התורה . זה לא אומר שלא צריך להעריך ולכבד את הצד השני אגב .
אבל שוב פעם שצד אחד נפגש עם השני הוא לא צריך לשכנע את השני לחשוב כמוהו הוא צריך להבין שהבנאדם השני יש לו מחשבה משלו ושהיא שונה משלי , ומותר לנו לחשוב שונה וזה לא אומר שאנחנו שונאים אחד את השני או לא יכולים לחיות באותה מדינה ושלשנינו יהיה טוב פה .

חבל לקחת את הדיון למקומות האלה , אבל אם אתה מתעקש אז א' מה שאמרת לא נכון ותבדוק מי חי על קצבאות ומקבל הנחות בין המגזרים ומה ההבדלים .
ב' ידוע לך כמה הנחות מקבלים סטודנטים שהולכים ללמוד באוניברסיטה או מכללות או לא יודע איפה ? ממש כאליו הם חולים או נכים ... להבדיל , סתם השתמשתי בצמד מילים שאתה רשמת .

דוגמאות יש לכאן ולכאן , לא הצד הזה נקי וגם לא הצד הזה בטח לא בעיני השני , אבל צריך ללמוד לחיות ביחד במקום להחליט להפוך את השני להיות כמה שיותר דומה לי

העובדות: חרדים מקבלים יותר ומשלמים פחות
תצא מהבועה אחי ברצינות
החרדים צריכים להיות טיפשים כדי לצאת לעבוד

אתה מסתלבט ? העולם עומד על התורה .
חחחחחחחחחח... אהבתי ששאלת אותי אם אני מסתלבט. 😄
אני מתחיל לחשוב שאתה טרול.

העולם עמד הרבה מיליארדי שנים לפני התורה שלך ותעמוד עוד הרבה אחרי, לכן תוכל להסתדר לא ללמוד מבוקר עד ערב תורה במשך 3 שנים ותשרת כמו כולם.

העולם עמד הרבה מיליארדי שנים לפני התורה שלך ותעמוד עוד הרבה אחרי, לכן תוכל להסתדר לא ללמוד מבוקר עד ערב תורה במשך 3 שנים ותשרת כמו כולם.
בולשיט מאיפה את יודע שהדינוזאורים לא למדו תורה?
הא תוכיח לי את זה!

עוד פעם אתה מוביל את הדיון של אתה צריך לחשוב כמוני . אז נתחיל בזה קודם כל שאני שירתתי ועשיתי צבא , אתה גם לוקח חלק בנטל , שומר שבת שומר נגיעה וכו' ?
והעולם עומד על התורה והעולם בלי תורה שניה אחת חוזר לתוהו ובהו .

בולשיט מאיפה את יודע שהדינוזאורים לא למדו תורה?
הא תוכיח לי את זה!

לפי התורה אין דינזאורים או אבולוציה..
יש נחש מדבר ואדם שמהצלע שלו נוצרה בת אדם.. ומהגילוי עריות המדהים שלהם ושל הצאצאים שלהם הגענו לכאן..
🤣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית