הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
צא מהסרט שכול מי שעשה תואר במדעי הרוח הוא מלצר , יש בזה עדיין עבודה במיוחד למרצים וחוקרי תרבות בינלאומים.
כמה המדינה מרוויחה מתעשיית הקולנוע?
לא יודע הלכת לסרט מתישהו ? אתה חושב שהסרטים שלנו שמוקרנים בחוץ לארץ לא מרווחים לנו פה כסף?

מה זה קשור ללימודי תורה?
צודק לומדים את זה בתואר למדעי הרוח ...

דרך אגב אז מה עם מלמדי תורה בעצמם מורים בתלמודי תורה וכדו' . אנשים שכותבים מזוזות תפילין וכו'

צא מהסרט שכול מי שעשה תואר במדעי הרוח הוא מלצר , יש בזה עדיין עבודה במיוחד למרצים וחוקרי תרבות בינלאומים.
כמה המדינה מרוויחה מתעשיית הקולנוע?
לא יודע הלכת לסרט מתישהו ? אתה חושב שהסרטים שלנו שמוקרנים בחוץ לארץ לא מרווחים לנו פה כסף?

מה זה קשור ללימודי תורה?
יש טבלת נתונים מאוד יפים לגבי הוצאות והכנסות של תעשיית הקולנוע הישראלית.. ניתן לחפש בגוגל
כדי להיות חוקר "תרבות לאומי" עליך ללמוד לפחות תואר שני, כלומר בסביבות הכמה שנים טובות ללא עבודה ולאחר מכן הכנסה של מינימום
נכון , היה דברים מסביב לא באו ביום אחד וסתם ככה נתנו לנו מתנה , אבל בשורה התחתונה הנימוק שלהם היה , לפחות ככה למדתי בבית ספר חילוני בשיעור היסטוריה , שהאו"ם החליט שמגיע לעם היהודי את האפשרות להקים מדינה במדינה ששייכת להם היסטורית , שהשייכות ההיסטורית העדות שלה זה מהתנך
הייתה את תכנית אוגנדה אם אתה מכיר, שנדחתה עקב כך שהמקום לא היה מתאים להתיישבות, לכן זה לא היה ארץ ישראל או כלום

הייתה את תכנית אוגנדה אם אתה מכיר, שנדחתה עקב כך שהמקום לא היה מתאים להתיישבות, לכן זה לא היה ארץ ישראל או כלום
שמע אני חייב להגיד לך שאם זה באמת כמו שאתה אומר שזה כאילו יצא "במקרה" שאין אף מקום אחר בעולם שמתאים להתיישבות בארץ ישראל זה מחזק אותי , וחבל שלא אמרו לי את זה בבית ספר אולי הייתי כבר אז חוזר בתשובה , אבל מה שאני זוכר זה לא מה שלימדו אותנו , מעניין .

שמע אני חייב להגיד לך שאם זה באמת כמו שאתה אומר שזה כאילו יצא "במקרה" שאין אף מקום אחר בעולם שמתאים להתיישבות בארץ ישראל זה מחזק אותי , וחבל שלא אמרו לי את זה בבית ספר אולי הייתי כבר אז חוזר בתשובה , אבל מה שאני זוכר זה לא מה שלימדו אותנו , מעניין .
רק בריאות

צודק לומדים את זה בתואר למדעי הרוח ...

דרך אגב אז מה עם מלמדי תורה בעצמם מורים בתלמודי תורה וכדו' . אנשים שכותבים מזוזות תפילין וכו'
אח יקר אתה יכול להיות מוהל מורה לתורה והכו' בלי לקבל מימון מהממשלה , סטודנטים זה מקצוע אקדמי יש רף שצריך להגיע עליו , אין באמת תרומה שאתה יושב ולומד תורה .
ש טבלת נתונים מאוד יפים לגבי הוצאות והכנסות של תעשיית הקולנוע הישראלית.. ניתן לחפש בגוגל
רגע אז הם לא מרווחים כסף למדינה? כאילו כלום הם בשלילי?
כדי להיות חוקר "תרבות לאומי" עליך ללמוד לפחות תואר שני, כלומר בסביבות הכמה שנים טובות ללא עבודה ולאחר מכן הכנסה של מינימום
נתחיל מזה שזאת רק דוגמה אחת , נמשיך בזאת-
בעל תואר בפילסופיה יכול לעבוד בתור :
עוזר מרצה
נושא התמחות שלו (למשל עם זה הפילוסופיה של המחקר אז מציאת כשלים במחקרים)
מרצה בזמנו החופשי לא באופן אקדמי.
עיתנואי בעל מדור על היבט התמחות שלו
מחקר פילוספי כלכלי(שוב אם זאת התמחות שלו)
שאף אחד מהם לא מרוויח מינימום
שדרך אגב משכורת שגם משלמים בה מיסים הרי למה אתה חושב שמורידים לך ביטוח לאומי כול חודש?

אתה יכול גם להיות אברך, אין מניעה ממך
יש הבדל בין לשנות תפיסת חיים לבין לנסוע לקולנוע. חוץ מזה שמוסלמי או נוצרי לא יכול להיות אברך.

לגבי החלק השני, יש מצב שלא.

תוכנית אוגנדה – ויקיפדיה (wikipedia.org)

תגיד תודה לגויים , שאתה נמצא פה.. ולא באוגנדה עכשיו אוכל בננות ונלחם במליציות טרור!
עלאק בגלל התורה.. פחחח 🤦‍♂️🤦‍♂️

אח יקר אתה יכול להיות מוהל מורה לתורה והכו' בלי לקבל מימון מהממשלה , סטודנטים זה מקצוע אקדמי יש רף שצריך להגיע עליו , אין באמת תרומה שאתה יושב ולומד תורה .

רגע אז הם לא מרווחים כסף למדינה? כאילו כלום הם בשלילי?

נתחיל מזה שזאת רק דוגמה אחת , נמשיך בזאת-
בעל תואר בפילסופיה יכול לעבוד בתור :
עוזר מרצה
נושא התמחות שלו (למשל עם זה הפילוסופיה של המחקר אז מציאת כשלים במחקרים)
מרצה בזמנו החופשי לא באופן אקדמי.
עיתנואי בעל מדור על היבט התמחות שלו
מחקר פילוספי כלכלי(שוב אם זאת התמחות שלו)
שאף אחד מהם לא מרוויח מינימום
שדרך אגב משכורת שגם משלמים בה מיסים הרי למה אתה חושב שמורידים לך ביטוח לאומי כול חודש?
נכון, תעשיית הקולנוע הישראלית מפסידה כסף.

כמעט כל מה שרשמת פה זה שכר מינימום - מקס 7K חודשי
אם אתה מסתכל על כמה מאות שקלים בודדים לביטוח לאומי ובריאות כמס משמעותי זאת כבר ראיית העולם שלך
סלח לי אבל מי שיש לו תואר ראשון לא יהיה מרצה
יש הבדל בין לשנות תפיסת חיים לבין לנסוע לקולנוע. חוץ מזה שמוסלמי או נוצרי לא יכול להיות אברך.

לגבי החלק השני, יש מצב שלא.
לכל מגזר במדינה יש את ההטבות שלו, זה לא רק החרדים, מה שאני בא להגיד הוא שהטיעונים שהועלו כאן לא באמת מבוססים

נכון, תעשיית הקולנוע הישראלית מפסידה כסף.

כמעט כל מה שרשמת פה זה שכר מינימום - מקס 7K חודשי
אם אתה מסתכל על כמה מאות שקלים בודדים לביטוח לאומי ובריאות כמס משמעותי זאת כבר ראיית העולם שלך
סלח לי אבל מי שיש לו תואר ראשון לא יהיה מרצה
אח יקר 7K זה עדיין משכורת שאתה אני וכלל הציבור מרווחים מימנה.
ולא אף אחד מהם לא מרוויח שכר מינימנום אלא מעל.
ואתה לא מבין מה הבדל בין מרצה לא אקדמי לבין מרצה פרטי
יודע מה ענייתה אותי
תביא לי בבקשה את הטבלה שאתה מדבר עליה
מעניין אותי על מה אתה מדבר כי זה נוגד את כול חוקי הגיון הבריא.
ואתה גם טועה המדרגה המס מתחילה אחרי 6,290

אח יקר 7K זה עדיין משכורת שאתה אני וכלל הציבור מרווחים מימנה.
ולא אף אחד מהם לא מרוויח שכר מינימנום אלא מעל.
ואתה לא מבין מה הבדל בין מרצה לא אקדמי לבין מרצה פרטי

יודע מה ענייתה אותי
תביא לי בבקשה את הטבלה שאתה מדבר עליה
מעניין אותי על מה אתה מדבר כי זה נוגד את כול חוקי הגיון הבריא.
ואתה גם טועה המדרגה המס מתחילה אחרי 6,290
עוד יותר גרוע, למה שיביאו בוגר תואר ראשון להרצות באופן פרטי
אמנם הטבלה מ2012, אבל בשביל למצוא נתונים יותר עדכניים צריך כבר להכנס לתמלילי הישיבות
-g-serettt-g-550.jpg

לכל מגזר במדינה יש את ההטבות שלו, זה לא רק החרדים, מה שאני בא להגיד הוא שהטיעונים שהועלו כאן לא באמת מבוססים
איזה הטבות המגזר החילוני מקבל שהחרדי, מוסלמי, נוצרי לא מקבל ?
אילו הטבות הדרוזים, מוסלמים ונוצרים מקבלים שהיהודים לא ?

אמנם הטבלה מ2012, אבל בשביל למצוא נתונים יותר עדכניים צריך כבר להכנס לתמלילי הישיבות
-g-serettt-g-550.jpg
אתה רוצה שאני יתיחס ברצינות למשהו שהוא כמעט בן עשר שנים?
ב2017 היה לנו שיא במכירת כרטיסים זה לא משנה משהו?
חזרנו את הרווח ואפילו יותר גם כאשר הייתה ירידה שנה הבאה.
כי הרצאות פרטיות זה לא החלטה שלך זה החלטה של בעל העסק או של החבורה של אנשים שרוצים לשמוע את זה

איזה הטבות המגזר החילוני מקבל שהחרדי, מוסלמי, נוצרי לא מקבל ?
אילו הטבות הדרוזים, מוסלמים ונוצרים מקבלים שהיהודים לא ?
אנחנו מקבלים תארים מסובסדים וזה לא רלוונטי לחרדים. האברך מקבל קצבה שלא רלוונטית אליך.
אני מכיר שמיעוטים מקבלים תנאי קבלה פחותים + אפיקי קבלה נוספים בקבלה לתארים..
אתה רוצה שאני יתיחס ברצינות למשהו שהוא כמעט בן עשר שנים?
ב2017 היה לנו שיא במכירת כרטיסים זה לא משנה משהו?
חזרנו את הרווח ואפילו יותר גם כאשר הייתה ירידה שנה הבאה.

כי הרצאות פרטיות זה לא החלטה שלך זה החלטה של בעל העסק או של החבורה של אנשים שרוצים לשמוע את זה
טוב אחי, בהצלחה להביא לעסק בוגר תואר ראשון בפילוסופיה בתור מרצה, נו באמת
שיא מכירת כרטיסים זה לא רווח

אנחנו מקבלים תארים מסובסדים וזה לא רלוונטי לחרדים. האברך מקבל קצבה שלא רלוונטית אליך.

טוב אחי, בהצלחה להביא לעסק בוגר תואר ראשון בפילוסופיה בתור מרצה, נו באמת
שיא מכירת כרטיסים זה לא רווח
אני לא צריך להביא כלום אני מכיר אנשים שסיימו את התואר שעושים בדיוק את זה בניגוד אליך אני עובד עם עובדות ולא לוקח מידע מגמתי.
תביא לי בקשה טבלה שמראה שאין לנו רווח עדכני מתעשיית הקולנוע כי אם לא משיגים רווח דרך שיא במכירת כרטיסים אז לא יודע משיגים זאת אחרת.
הא והנה קח כתבה קטנה על עובדות שאתה צריך לדעת
כמה כסף שווה הקולנוע הישראלי?
החלק הכי אהוב עליי
סעיף 11 לחוק הקולנוע דורש מהאוצר לממן את הקולנוע הישראלי במחצית סכום התמלוגים שהתקבלו מזכייניות הטלוויזיה. כלומר - לא מכספי המסים, ולא בדיוק על חשבון הילדים הרעבים בישראל. אגב, לפי הדו"ח של מרכז קהלת בשנת 2011 קיבלה המדינה 400 מיליון שקל בתמלוגים מהזכייניות. התשלום שעבר לתקציב הקולנוע הישראלי הוא 50 מיליון שקל בלבד.

אני לא צריך להביא כלום אני מכיר אנשים שסיימו את התואר שעושים בדיוק את זה בניגוד אליך אני עובד עם עובדות ולא לוקח מידע מגמתי.
תביא לי בקשה טבלה שמראה שאין לנו רווח עדכני מתעשיית הקולנוע כי אם לא משיגים רווח דרך שיא במכירת כרטיסים אז לא יודע משיגים זאת אחרת.
אתה רשמת שהיה שיא במכירת כרטיסים, אז תראה את ההכנסות וההוצאות לאותה שנה ותראה שרווח לא תלוי בשיא מכירת כרטיסים.
טוב, אני לוקח מידע מגמתי.
הא והנה קח כתבה קטנה על עובדות שאתה צריך לדעת
כמה כסף שווה הקולנוע הישראלי?
החלק הכי אהוב עליי
סעיף 11 לחוק הקולנוע דורש מהאוצר לממן את הקולנוע הישראלי במחצית סכום התמלוגים שהתקבלו מזכייניות הטלוויזיה. כלומר - לא מכספי המסים, ולא בדיוק על חשבון הילדים הרעבים בישראל. אגב, לפי הדו"ח של מרכז קהלת בשנת 2011 קיבלה המדינה 400 מיליון שקל בתמלוגים מהזכייניות. התשלום שעבר לתקציב הקולנוע הישראלי הוא 50 מיליון שקל בלבד.
חבר, אני מכיר את הכתבה הזו, גם 50 מליון שקל הוא כסף. אתה לא סותר כלום ממה שרשמתי, אתה טוען שהמידע שאני רושם לא נכון, ומנגד רושם שבוגר תואר לפילוסופיה עובד בתור מרצה פרטי. נראה לי שאין טעם לדיון

לעיונות דעתי חרדי שמעוניין ללמוד תואר אקדמי יקבל, לא רק סבסוד, אלא גם מלגה מהמדינה על מנת לשלב אותם בשוק העבודה בניגוד אליי שלא הייתי זכאי למלגה בתואר ראשון. מי שמקבל את הסבסוד הזה זה כל אזרח ישראלי, יהודי, מוסלמי, נוצרי.

אתה משווה מענקים של אלפי שקלים כל חודש לתנאי קבלה מקלים יותר במכללות ואוניברסיטאות ? חוץ מזה שזה ממש לא אצל כולם במגזר, אפילו הרוב לא.

אז שוב אני אחזור על השאלה כי נראה שאין לך תשובה.

אתה רשמת שהיה שיא במכירת כרטיסים, אז תראה את ההכנסות וההוצאות לאותה שנה ותראה שרווח לא תלוי בשיא מכירת כרטיסים.
טוב, אני לוקח מידע מגמתי.
https://www.cbs.gov.il/he/mediarelease/doclib/2019/299/30_19_299t1.pdf
ותקרא את הכתבה
מעבר אחי תענה לי שנייה זה נראה הגיוני שהמדינה תיתן כמות מטורפת של כסף באופן לא פורפצולני לסרטים?
שיש לך ירידה דרסטית במכירת הכרטיסים אז יש לך אי רווח בזמן שיש לך שיא במכירת כרטיסים אז יש לך רווח
חבר, אני מכיר את הכתבה הזו, גם 50 מליון שקל הוא כסף. אתה לא סותר כלום ממה שרשמתי, אתה טוען שהמידע שאני רושם לא נכון, ומנגד רושם שבוגר תואר לפילוסופיה עובד בתור מרצה פרטי. נראה לי שאין טעם לדיון
אבל זה עדיין מרוויח כסף אח יקר במיוחד שזה רק 50 מיליון אז איפה הכשל?

לעיונות דעתי חרדי שמעוניין ללמוד תואר אקדמי יקבל, לא רק סבסוד, אלא גם מלגה מהמדינה על מנת לשלב אותם בשוק העבודה בניגוד אליי שלא הייתי זכאי למלגה בתואר ראשון. מי שמקבל את הסבסוד הזה זה כל אזרח ישראלי, יהודי, מוסלמי, נוצרי.

אתה משווה מענקים של אלפי שקלים כל חודש לתנאי קבלה מקלים יותר במכללות ואוניברסיטאות ? חוץ מזה שזה ממש לא אצל כולם במגזר, אפילו הרוב לא.

אז שוב אני אחזור על השאלה כי נראה שאין לך תשובה.
אני עניתי לך, זה הזוי שאתה בכלל טוען שלא עניתי לול.
אשמח לרפרנס להדגשה, אם אני לא טועה זה תכנית ספציפית מאוד לשילוב חרדים בהייטק.
לאיזו מלגה לא היית זכאי? למלגת רוטשילד? יש מאות מלגות
בהחלט, השכר לבוגר מדעים מדוייקים הוא מאוד גבוה, ומה זאת אומרת לא אצל כולם במגזר?
הסבסוד הזה לא רלוונטי לחרדים מתוקף אורח חייהם, כמו שהתקצוב לאברכים לא רלוונטי אליך כי אתה לא מעוניין להיות אברך.
https://www.cbs.gov.il/he/mediarelease/doclib/2019/299/30_19_299t1.pdf
ותקרא את הכתבה
מעבר אחי תענה לי שנייה זה נראה הגיוני שהמדינה תיתן כמות מטורפת של כסף באופן לא פורפצולני לסרטים?
שיש לך ירידה דרסטית במכירת הכרטיסים אז יש לך אי רווח בזמן שיש לך שיא במכירת כרטיסים אז יש לך רווח
אבל זה עדיין מרוויח כסף אח יקר במיוחד שזה רק 50 מיליון אז איפה הכשל?
לא הבעתי את דעתי האישית בנושא, זה מה שהמדינה מבצעת..
כשההוצאות גוברות על הרווחים זה לא מרוויח
אגב, הקישור ששלחת הוא מאוד מאוד כללי, אין פה חלוקה לסרטים בינלאומיים/מקור ישראליים

אני עניתי לך, זה הזוי שאתה בכלל טוען שלא עניתי לול.
אשמח לרפרנס להדגשה, אם אני לא טועה זה תכנית ספציפית מאוד לשילוב חרדים בהייטק.
לאיזו מלגה לא היית זכאי? למלגת רוטשילד? יש מאות מלגות
בהחלט, השכר לבוגר מדעים מדוייקים הוא מאוד גבוה, ומה זאת אומרת לא אצל כולם במגזר?
הסבסוד הזה לא רלוונטי לחרדים מתוקף אורח חייהם, כמו שהתקצוב לאברכים לא רלוונטי אליך כי אתה לא מעוניין להיות אברך.

כשההוצאות גוברות על הרווחים זה לא מרוויח
והוצאות גוברות על הרווחים?
יש לך הוכחה לזה במיוחד שלפי המידע החדש שהערכת תקצוב שלך באף אחד מהטבלות לא נכון?

והוצאות גוברות על הרווחים?
יש לך הוכחה לזה במיוחד שלפי המידע החדש שהערכת תקצוב שלך באף אחד מהטבלות לא נכון?
שלחתי כבר טבלה בנושא, לא יודע עוד איזו הוכחה אתה רוצה, לא הבאת מידע חדש, המידע שהבאת אומר שהתעשייה לא תוקצבה ב400 מליון בצורה ישירה על ידי המדינה, אלא בצורה עקיפה (התמלוגים הללו יוצאים מכיס המדינה בדרך אחרת אל תדאג) + תשלום של 50 מליון ישירות מהמדינה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית