הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
חוסר חשיבה התכוונת
אם אתה שוב גורר את זה לשם אז אני שוב אסביר לך שיש את הצד השני ואענה באותו מטבע .

אז נכון אתה באמת צודק שלצערנו יש היום חוסר חשיבות ויש אנשים שהולכים בחוסר צניעות ברחוב ולא שומרים שבת ופוגעים בכולנו בזמן שיש אנשים שנושאים בכל הנטל ולוקחים את כל האחריות עליהם ומוסרים נפש על התורה והקדושה .

אם אתה שוב גורר את זה לשם אז אני שוב אסביר לך שיש את הצד השני ואענה באותו מטבע .

אז נכון אתה באמת צודק שלצערנו יש היום חוסר חשיבות ויש אנשים שהולכים בחוסר צניעות ברחוב ולא שומרים שבת ופוגעים בכולנו בזמן שיש אנשים שנושאים בכל הנטל ולוקחים את כל האחריות עליהם ומוסרים נפש על התורה והקדושה .
אם אני לא שומר תורה אלוהים יעניש את כולם?
נשמע הוגן

אם אני לא שומר תורה אלוהים יעניש את כולם?
נשמע הוגן
עם ישראל ערבים זה לזה , כמדומני שרבי שמעון בר יוחאי דימה את זה לאנשים המפליגים בספינה , ובא אדם ואומר זה החדר שלי אני אעשה בו מה שאני רוצה ומחליט לעשות חור קטן בחדר , בוודאי שאחרי כמה זמן הספינה טובעת ...

וכל יום אנחנו חוזרים שוב ושוב לדיונים האלה . ונתתי את זה סתם בשביל לדבר באותו מטבע שהשני דיבר , הצדיקים שומרים עלינו כמו שכתוב שאסור לגור בעיר שאין בה 10 בטלנים , שהכוונה שם הבטלים ממלאכה ועוסקים בתורה .

עם ישראל ערבים זה לזה , כמדומני שרבי שמעון בר יוחאי דימה את זה לאנשים המפליגים בספינה , ובא אדם ואומר זה החדר שלי אני אעשה בו מה שאני רוצה ומחליט לעשות חור קטן בחדר , בוודאי שאחרי כמה זמן הספינה טובעת ..
למה אנחנו ערבים אחד לשני? מה הסיבה לכך?
האל כול יכול אבל לעשות חושבים פשוט שאולי לא כדיי להעניש את כולם בעונש קולטוביבי כדיי שיותר אנשים יאמינו בו הוא לא יכול?

למה אנחנו ערבים אחד לשני? מה הסיבה לכך?
האל כול יכול אבל לעשות חושבים פשוט שאולי לא כדיי להעניש את כולם בעונש קולטוביבי כדיי שיותר אנשים יאמינו בו הוא לא יכול?
היכן אחיך ? דמי אחיך צועקים אלי מן האדמה , השומר אחי אנכי ?
יש יותר יפה מזה שעם ישראל ערבים זה לזה ויש צורך לשמור אחד על השני ולעזור אחד לשני ?

היכן אחיך ? דמי אחיך צועקים אלי מן האדמה , השומר אחי אנכי ?
יש יותר יפה מזה שעם ישראל ערבים זה לזה ויש צורך לשמור אחד על השני ולעזור אחד לשני ?
חוץ מסיסמאות יש לך משהו קונטרני להגיד?
כי אני גם פשוט יכול להגיד wubba dub dub ולסיים ככה את הדיון

חוץ מסיסמאות יש לך משהו קונטרני להגיד?
כי אני גם פשוט יכול להגיד wubba dub dub ולסיים ככה את הדיון
אם אענה לך תשובה כמו שהאדם הראשון כלל את כל הנשמות ואנחנו גלגולים ובכל אחד נזרק ניצוץ , יועיל לך במשהו ? יש עוד הרבה הסברים .

אם אענה לך תשובה כמו שהאדם הראשון כלל את כל הנשמות ואנחנו גלגולים ובכל אחד נזרק ניצוץ , יועיל לך במשהו ? יש עוד הרבה הסברים .
יהיה לך כנראה הסבר לכל דבר שיכתבו כאן.

wubba dub dub
ואיזה אדם ראשון לפי איזה דת? אם הייתה נולד לפני אלפי שנה הייתה מאמין שאדם הראשון נוצר בטעות על אל כנעני

wubba dub dub
ואיזה אדם ראשון לפי איזה דת? אם הייתה נולד לפני אלפי שנה הייתה מאמין שאדם הראשון נוצר בטעות על אל כנעני
איזה צדיק אתה נשמה שלי אנחנו בירידת הדורות , אם הייתי לפני 400 שנה היה את האר"י , את הרמב"ם , לפני אלפיים שנה היה את רבי שמעון בר יוחאי .
אם אתה היית בתקופה של לפני אלפי שנה הייתה מאמין שאחד יחיד ומיוחד הבורא ברא את העולם , ואין עוד מלבדו .
דרך אגב שלדעתי גם עכשיו אתה בתוך תוכך מאמין אבל קשה להוציא את זה החוצה , או שלא בודקים ומעמיקים מספיק . אבל לא נכנס לזה .

דרך אגב שלדעתי גם עכשיו אתה בתוך תוכך מאמין אבל קשה להוציא את זה החוצה , או שלא בודקים ומעמיקים מספיק . אבל לא נכנס לזה .
המשפט האהוב על האנשים הדתיים שאומרים לחילונים:s85:

איזה צדיק אתה נשמה שלי אנחנו בירידת הדורות , אם הייתי לפני 400 שנה היה את האר"י , את הרמב"ם , לפני אלפיים שנה היה את רבי שמעון בר יוחאי .
אם אתה היית בתקופה של לפני אלפי שנה הייתה מאמין שאחד יחיד ומיוחד הבורא ברא את העולם , ואין עוד מלבדו .
אתה רציני? הדת היהודית לא הייתה קיימת לפניי כמה אלפי שנה אפילו בתנך זה כתוב. תענה לי על השאלה אם הייתה נולד לפני הוולדות הדת היהודית שהיה הייתה בן לתרבות הכנענית איך יכולת להיות צדיק לפי הגדרך במיוחד שהיה אל אחר זהה לשלך בשם אל:אל (אל כנעני)
ירידית הדורות זה הבולשיט הכי עתיק בספר חצי מהמנהגים שלך לא היו קיימים עד לבית המקדש השני.
ואני בטוח שתוך תוכך אתה בהכחשה שאין לך באמת בסיס אמיתי למה שאתה אומר אז מה?

אתה רציני? הדת היהודית לא הייתה קיימת לפניי כמה אלפי שנה אפילו בתנך זה כתוב. תענה לי על השאלה אם הייתה נולד לפני הוולדות הדת היהודית שהיה הייתה בן לתרבות הכנענית איך יכולת להיות צדיק לפי הגדרך במיוחד שהיה אל אחר זהה לשלך בשם אל:אל (אל כנעני)
ירידית הדורות זה הבולשיט הכי עתיק בספר חצי מהמנהגים שלך לא היו קיימים עד לבית המקדש השני.
ואני בטוח שתוך תוכך אתה בהכחשה שאין לך באמת בסיס אמיתי למה שאתה אומר אז מה?
מחילה לא הבנתי , לא יודע מזה אל כנעני ולא מכיר תקופה שלא היה את הדת .
זה התחיל מהאדם הראשון , היה את נח , אחריזה כבר היה את הישיבה של שם ועבר ... כעיקרון 10 דורות אחרי נח היה את אברהם אבינו . אז אני לא כלכך מבין על איזה תקופה אתה מדבר .

ויש ירידת הדורות , הם היו חיים בצורה אחרת כמדומני 10 דורות ראשונים היו יותר מגושמים עם הכפות ידיים . בכלל הגובה שלהם היה אחר זמן החיים שלהם , וכנראה גם הכח הפיזי מנטלי נפשי ושכלי .

מחילה לא הבנתי , לא יודע מזה אל כנעני ולא מכיר תקופה שלא היה את הדת .
זה התחיל מהאדם הראשון , היה את נח , אחריזה כבר היה את הישיבה של שם ועבר ... כעיקרון 10 דורות אחרי נח היה את אברהם אבינו . אז אני לא כלכך מבין על איזה תקופה אתה מדבר .

ויש ירידת הדורות , הם היו חיים בצורה אחרת כמדומני 10 דורות ראשונים היו יותר מגושמים עם הכפות ידיים . בכלל הגובה שלהם היה אחר זמן החיים שלהם , וכנראה גם הכח הפיזי מנטלי נפשי ושכלי .
אחי אתה רציני?
אפילו בתנך כתוב שהייו דתות אחרות לפני היהדות. אתה זוכר מה היה הקטע עם אברהם?
אין לי מושג איך לפרש את שאר הודעה שלך אתה חושב שהפכנו לנמוכים יותר עם השנים?
איך ? למה? מה הוכחה שלך לכך?
אם זאת מאטפורה למשהו אז למה?
כי שוב רוב המסורת שלך התחילה רק מתקופת בית המקדש השני לפני לפי הגדרה שלך כולם היו כופרים
זה מצחיק כי זה דיי מראה למה שהוא אומר כרגע

איך מדיון פוליטי זה תמיד מגיע לדת

אחי אתה רציני?
אפילו בתנך כתוב שהייו דתות אחרות לפני היהדות. אתה זוכר מה היה הקטע עם אברהם?
אין לי מושג איך לפרש את שאר הודעה שלך אתה חושב שהפכנו לנמוכים יותר עם השנים?
איך ? למה? מה הוכחה שלך לכך?
אם זאת מאטפורה למשהו אז למה?
כי שוב רוב המסורת שלך התחילה רק מתקופת בית המקדש השני לפני לפי הגדרה שלך כולם היו כופרים

זה מצחיק כי זה דיי מראה למה שהוא אומר כרגע
איפה רשום שהיה דתות אחרות ? ולמה רק מבית מקדש שני לא הבנתי אותך . אני מכוון להכרה באל אחד שברא את העולם . אברהם ידע שיש אל אחד לא ידע מי אם זה השמש או הירח וכך חיפש אותו . לגבי הגובה , משה היה 5 מטר גובה . האדם הראשון יש דיעה מקצה העולם ועד סופו . יש בגמרא סיפורים על אנשים שהיה להם מיטת שינוי בגודל של מגרש כדורגל . הנוכחות של הגובה וכו' זה מהכתובים גמרא וכו'

חחחחח....
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

זה מהספר החדש של הארי פוטר?!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית