לא, לצערי ראיתי את האור די מאוחר, שנים חייתי בחושךזה הספר של ריפטו הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, לצערי ראיתי את האור די מאוחר, שנים חייתי בחושךזה הספר של ריפטו הזה שאתם כל הזמן מדברים עליו?
ארץ זבת חלב ודבש יקירי התשובה למשמעות הקיום הייתה מונחת למולנו מהתחלה.לא, לצערי ראיתי את האור די מאוחר, שנים חייתי בחושך
אתה סהכ 8 שנים מעליי אז לא נראה לי . ובוא תגלה לי איפה רשום שהיה תקופה שלא היה אדם שהאמין באל אחד . גם לא יודע איך זה קשור ומשנה לדיון אבל תחכים אותיכשעברתי עליו לראשונה אני די בטוח שעוד לא נולדת ומאז עברתי עליו עוד כמה וכמה פעמים.
בגיל 8 נכנסתי לבית ספר דתי 😉אתה סהכ 8 שנים מעליי אז לא נראה לי
תקרא תחכים ותתחזק חברובוא תגלה לי איפה רשום שהיה תקופה שלא היה אדם שהאמין באל אחד . גם לא יודע איך זה קשור ומשנה לדיון אבל תחכים אותי
לא יודע איך לא ראיתי את זה כל השנים... וגם את זה ששמשון הגיבור הוא האב הקדמון של ריפטו שליט"אארץ זבת חלב ודבש יקירי התשובה למשמעות הקיום הייתה מונחת למולנו מהתחלה.
מה שאני רושם פה זה אחרי שקראתי החכמתי והתחזקתי . אז כמו שאמרתי לא היה דבר כזה . מהאדם הראשון היה אמונה והכרה בכל התקופות של חלק לפעמים קטן מאוד לפעמים יותר באל אחד . אבל זה באמת לא קשור לעניין .בגיל 8 נכנסתי לבית ספר דתי 😉
תקרא תחכים ותתחזק חבר
אני לא יתפלא אם נשב נסביר לו את זה והוא עדיין לא יבין כאילו זה משהו שלומדים בשיעורי בבית ספרתקרא תחכים ותתחזק חבר
ההפך ריפטו הוא אבא של שמעון , בום ריפטו הוא אלוהים.לא יודע איך לא ראיתי את זה כל השנים... וגם את זה ששמשון הגיבור הוא האב הקדמון של ריפטו שליט"א
כן. מסיבה פשוטה שאני מתכנן להישאר בארץ ואני לא רוצה שיהיו לו בעיות חברתיות עם בחורות או במקלחות משותפות בטיולים/צבא בגלל בולבול שנראה מוזר.תגיד לי שאלה לי אלייך במידה ויש לך ילדים לבן שלך עשית ברית ?
חתכת לו בשביל שלא יראה מוזר? אם כולם מחר יהיו עם יד 1 גם תחתוך לו ? מחילה לא בשביל להעליב זורם איתכם בשימוש המילה הזאת אבל אחי אתה טרולכן. מסיבה פשוטה שאני מתכנן להישאר בארץ ואני לא רוצה שיהיו לו בעיות חברתיות עם בחורות או במקלחות משותפות בטיולים/צבא בגלל בולבול שנראה מוזר.
אגב לא עשיתי לפי ההלכה עם מוהל וכל זה אלא בבית חולים, בהרדמה, ורופא ערבי שעשה את התהליך.
אני משאיר לך לחשוב על ההבדלים בין יד לעורלה מבחינת השימושים בכל אחד מהם.ם כולם מחר יהיו עם יד 1 גם תחתוך לו ?
👏מחילה לא ברור להעליב זורם איתכם בשימוש המילה הזאת אבל אחי אתה טרול
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣מחילה לא בשביל להעליב זורם איתכם בשימוש המילה הזאת אבל אחי אתה טרול
חתכת לו בשביל שלא יראה מוזר? אם כולם מחר יהיו עם יד 1 גם תחתוך לו ? מחילה לא בשביל להעליב זורם איתכם בשימוש המילה הזאת אבל אחי אתה טרול
זה שם המשחק ולא רק בפוליטיקה.אין חרטה שאי אפשר למכור לאנשים
לקחתי לי זמן להבין מה כתבה וחשבתי שבהתחלה שאולי יש בעיה בניסוח אבל אז הבנתי שהמוח שלי פשוט מסרב לקבל את אסוציאציה המטומטמת הזאתלפני כמה ימים קפצה לי פרסומות ביוטיוב של סמיון 7 שקל הולך לטיפול לירידה במשקל, הטיפול היה שמראים לו תמונה שאח''כ תגרום לו לא לאכול יותר פחממות.
לא ראיתי אותה עד הסוף אבל הוא נכנס לחדר חשוך כזה והראו לו ציור של כל מיני צבעים מרוחים והוא אמר "התמונה הזאת תגרום לי להפסיק להיות מכור לפחממות וסוכרים"לקחתי לי זמן להבין מה כתבה וחשבתי שבהתחלה שאולי יש בעיה בניסוח אבל אז הבנתי שהמוח שלי פשוט מסרב לקבל את אסוציאציה המטומטמת הזאת
הבולשיט הזה הוא למה רמת הספורט בארץ היא פחלא ראיתי אותה עד הסוף אבל הוא נכנס לחדר חשוך כזה והראו לו ציור של כל מיני צבעים מרוחים והוא אמר "התמונה הזאת תגרום לי להפסיק להיות מכור לפחממות וסוכרים"