הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
כשעברתי עליו לראשונה אני די בטוח שעוד לא נולדת ומאז עברתי עליו עוד כמה וכמה פעמים.
אתה סהכ 8 שנים מעליי אז לא נראה לי . ובוא תגלה לי איפה רשום שהיה תקופה שלא היה אדם שהאמין באל אחד . גם לא יודע איך זה קשור ומשנה לדיון אבל תחכים אותי

אתה סהכ 8 שנים מעליי אז לא נראה לי
בגיל 8 נכנסתי לבית ספר דתי 😉
ובוא תגלה לי איפה רשום שהיה תקופה שלא היה אדם שהאמין באל אחד . גם לא יודע איך זה קשור ומשנה לדיון אבל תחכים אותי
תקרא תחכים ותתחזק חבר
ארץ זבת חלב ודבש יקירי התשובה למשמעות הקיום הייתה מונחת למולנו מהתחלה.
לא יודע איך לא ראיתי את זה כל השנים... וגם את זה ששמשון הגיבור הוא האב הקדמון של ריפטו שליט"א

בגיל 8 נכנסתי לבית ספר דתי 😉

תקרא תחכים ותתחזק חבר
מה שאני רושם פה זה אחרי שקראתי החכמתי והתחזקתי . אז כמו שאמרתי לא היה דבר כזה . מהאדם הראשון היה אמונה והכרה בכל התקופות של חלק לפעמים קטן מאוד לפעמים יותר באל אחד . אבל זה באמת לא קשור לעניין .
תגיד לי שאלה לי אלייך במידה ויש לך ילדים לבן שלך עשית ברית ?

תקרא תחכים ותתחזק חבר
אני לא יתפלא אם נשב נסביר לו את זה והוא עדיין לא יבין כאילו זה משהו שלומדים בשיעורי בבית ספר
לא יודע איך לא ראיתי את זה כל השנים... וגם את זה ששמשון הגיבור הוא האב הקדמון של ריפטו שליט"א
ההפך ריפטו הוא אבא של שמעון , בום ריפטו הוא אלוהים.
And jesus died for your gains

תגיד לי שאלה לי אלייך במידה ויש לך ילדים לבן שלך עשית ברית ?
כן. מסיבה פשוטה שאני מתכנן להישאר בארץ ואני לא רוצה שיהיו לו בעיות חברתיות עם בחורות או במקלחות משותפות בטיולים/צבא בגלל בולבול שנראה מוזר.
אגב לא עשיתי לפי ההלכה עם מוהל וכל זה אלא בבית חולים, בהרדמה, ורופא ערבי שעשה את התהליך.

כן. מסיבה פשוטה שאני מתכנן להישאר בארץ ואני לא רוצה שיהיו לו בעיות חברתיות עם בחורות או במקלחות משותפות בטיולים/צבא בגלל בולבול שנראה מוזר.
אגב לא עשיתי לפי ההלכה עם מוהל וכל זה אלא בבית חולים, בהרדמה, ורופא ערבי שעשה את התהליך.
חתכת לו בשביל שלא יראה מוזר? אם כולם מחר יהיו עם יד 1 גם תחתוך לו ? מחילה לא בשביל להעליב זורם איתכם בשימוש המילה הזאת אבל אחי אתה טרול

אין כמו אל שאוהב עורלות של תינוקות....
תביא לי עורלה! או שאתה לא חבר שלי 🤣

חתכת לו בשביל שלא יראה מוזר? אם כולם מחר יהיו עם יד 1 גם תחתוך לו ? מחילה לא בשביל להעליב זורם איתכם בשימוש המילה הזאת אבל אחי אתה טרול

איך זה שונה מלעשות ברית רק כי האל אמר? אם האל היה אומר לאבות אבותיך לחתוך את היד היית עכשיו עם יד אחת? היית חותך את היד של הבן שלך? רוב הסיכויים שהיהדות בכלל לא היתה שורדת עד היום אם זו היתה המצווה (לראיה, אין היום דתות שכורתות ידיים של חצי ממאמיניהן כטקס בסיסי) או שפשוט היו זונחים את המצווה הזו עם איזה הסבר מניח את הדעת מבחינה דתית (נגיד שלא עושים את זה יותר כי אין סנהדרין או משהו כזה).

אנשים שמצביעים ליברמן כי ביבי מושחת הם ההוכחה שאין חרטה שאי אפשר למכור לאנשים.
זה בערך כמו שהיטלר היה מבקש מאנשים להצביע לו כי המתמודד שמולו פאשיסט.

אין חרטה שאי אפשר למכור לאנשים
זה שם המשחק ולא רק בפוליטיקה.
לפני כמה ימים קפצה לי פרסומות ביוטיוב של סמיון 7 שקל הולך לטיפול לירידה במשקל, הטיפול היה שמראים לו תמונה שאח''כ תגרום לו לא לאכול יותר פחממות.

לפני כמה ימים קפצה לי פרסומות ביוטיוב של סמיון 7 שקל הולך לטיפול לירידה במשקל, הטיפול היה שמראים לו תמונה שאח''כ תגרום לו לא לאכול יותר פחממות.
לקחתי לי זמן להבין מה כתבה וחשבתי שבהתחלה שאולי יש בעיה בניסוח אבל אז הבנתי שהמוח שלי פשוט מסרב לקבל את אסוציאציה המטומטמת הזאת

לקחתי לי זמן להבין מה כתבה וחשבתי שבהתחלה שאולי יש בעיה בניסוח אבל אז הבנתי שהמוח שלי פשוט מסרב לקבל את אסוציאציה המטומטמת הזאת
לא ראיתי אותה עד הסוף אבל הוא נכנס לחדר חשוך כזה והראו לו ציור של כל מיני צבעים מרוחים והוא אמר "התמונה הזאת תגרום לי להפסיק להיות מכור לפחממות וסוכרים"

לא ראיתי אותה עד הסוף אבל הוא נכנס לחדר חשוך כזה והראו לו ציור של כל מיני צבעים מרוחים והוא אמר "התמונה הזאת תגרום לי להפסיק להיות מכור לפחממות וסוכרים"
הבולשיט הזה הוא למה רמת הספורט בארץ היא פח

אני מתלבט קשות, בחיים לא יצאתי להצביע ולא יודע אם אצביע גם עכשיו. אני ימני וחילוני גמור.

הליכוד- אוהב את ביבי אבל לא אוהב את כל השלטון שמסביב, ממשלה של הליכוד שס יהדות התורה הציונות הדתית ויש דיבור אפילו על רעם, השם ישמור.

יש עתיד- לפיד הצהיר שאין לו בעיה לשבת עם הרשימה המשותפת, אז לא.

תקווה חדשה- נראה לי שגם הוא יוביל אותנו למדינת הלכה.

ימינה- אותו דבר כמו סער.

ישראל ביתנו- מבחינה אידיאולוגית זה נראה הכי נכון, אבל אני לא מת על ליברמן הנוכל, מה גם שהוא שונא הומואים. ובכלל הוא שונא את כל העולם.

שס ויהדות התורה- אוי ואבוי

מרצ והעבודה- שלא נדע

כחול לבן- נראה לי כמו לפיד.

הציונות הדתית- חשוכים מדי.

נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית