הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
אני מתלבט קשות, בחיים לא יצאתי להצביע ולא יודע אם אצביע גם עכשיו. אני ימני וחילוני גמור.

הליכוד- אוהב את ביבי אבל לא אוהב את כל השלטון שמסביב, ממשלה של הליכוד שס יהדות התורה הציונות הדתית ויש דיבור אפילו על רעם, השם ישמור.

יש עתיד- לפיד הצהיר שאין לו בעיה לשבת עם הרשימה המשותפת, אז לא.

תקווה חדשה- נראה לי שגם הוא יוביל אותנו למדינת הלכה.

ימינה- אותו דבר כמו סער.

ישראל ביתנו- מבחינה אידיאולוגית זה נראה הכי נכון, אבל אני לא מת על ליברמן הנוכל, מה גם שהוא שונא הומואים. ובכלל הוא שונא את כל העולם.

שס ויהדות התורה- אוי ואבוי

מרצ והעבודה- שלא נדע

כחול לבן- נראה לי כמו לפיד.

הציונות הדתית- חשוכים מדי.

נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית.
לליברמן אין אידאולגיה בכלל .
סער ובנט מדינת הלכה? אתה מסתלבט ? רבנים קראו לבנט בית של גויים שקרא לעצמו הבית היהודי , אשתו עובדת במסעדה שמוכרת אוכל לא כשר שרימפסים וכדו' .

מה האידיאולוגיה שלו לגבי דת ומדינה?

דת ומדינה: מדינה יהודית ודמוקרטית - מפלגת תקווה חדשה

בכלל, המצע שלו מאוד מעניין ולא מכיל סיסמאות או הבטחות ענק, רעיונית כל מה שמוצע שם בר ביצוע ומאזן מצוין את הקיצוניים משני הצדדים בכל סוגייה שעולה שם.
גם אני חששתי ממשיכה שלו לכיוון מדינת הלכה אחרי חוק המרכולים אבל המצע הדתי שלו הוא בדיוק מה שאני חושב שיוכל לאזן בין דת למדינה בלי לפגוע בחופש דת וחופש מדת של אף אחד במדינה. מה גם שהרשימה שלו מרשימה מאוד ולא מצאתי בה עשבים שוטים.
גדעון סער נראה לי כמו המועמד הכי ראוי לקול שלי אחרי שתי מערכות בחירות שבהן לא מצאתי אחד כזה.

גם כל פרשות השחיתות שלו ושל שרים במפלגה שלו זה ניסיון פיגוע של מושחתניהו.

היועץ האישי של ליברמן הומו,
קודמו בתפקיד הומו,
זה ניסיון פיגוע של בלפור.
סופה לנדבר: "ליברמן תמיד סלד מהומואים" | ישראל היום
רוברט אילטוב תוקף את אביגדור ליברמן: "מה ישראל ביתנו עשתה למען הקהילה הגאה במשך 22 שנה?" | ישראל היום

בנוסף לליברמן יש 2 כתבי אישום, אם אני זוכר נכון ב1 מהם הורשע וזה היה אלימות.
אותו אחד שדואג להזכיר לנו כל הזמן ש"נתינהו נאשם בפלילים"

אני מתלבט קשות, בחיים לא יצאתי להצביע ולא יודע אם אצביע גם עכשיו. אני ימני וחילוני גמור.

הליכוד- אוהב את ביבי אבל לא אוהב את כל השלטון שמסביב, ממשלה של הליכוד שס יהדות התורה הציונות הדתית ויש דיבור אפילו על רעם, השם ישמור.

יש עתיד- לפיד הצהיר שאין לו בעיה לשבת עם הרשימה המשותפת, אז לא.

תקווה חדשה- נראה לי שגם הוא יוביל אותנו למדינת הלכה.

ימינה- אותו דבר כמו סער.

ישראל ביתנו- מבחינה אידיאולוגית זה נראה הכי נכון, אבל אני לא מת על ליברמן הנוכל, מה גם שהוא שונא הומואים. ובכלל הוא שונא את כל העולם.

שס ויהדות התורה- אוי ואבוי

מרצ והעבודה- שלא נדע

כחול לבן- נראה לי כמו לפיד.

הציונות הדתית- חשוכים מדי.

נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית.

בגדול, אם אתה לא מצביע, אתה "מצביע" לכל המפלגות עם משקל יתר למפלגות עם הרבה מנדטים ומפלגות על סף אחוז החסימה. אז אתה עדיין במשחק אפילו שפסיכולוגית אי הצבעה מרגישה כמו לצפות מהצד.

סופה לנדבר: "ליברמן תמיד סלד מהומואים" | ישראל היום
רוברט אילטוב תוקף את אביגדור ליברמן: "מה ישראל ביתנו עשתה למען הקהילה הגאה במשך 22 שנה?" | ישראל היום

אותו אחד שדואג להזכיר לנו כל הזמן ש"נתינהו נאשם בפלילים"
רוברט אילטוב הוא יועץ הקמפיין של הליכוד.
הכל ניסיון להחליש את אביגדור, שלא ילך.

רוברט אילטוב הוא יועץ הקמפיין של הליכוד.
הכל ניסיון להחליש את אביגדור, שלא ילך.
סבבה, כל הסיפור הזה עכשיו עם הבכירים לשעבר במפלגה שלו שמדברים מתגמד לעומת שאר הדברים שהאיש ומפלגתו עברו ועשו במהלך השנים. מי שמצביע ליברמן והוא לא רוסי מבוגר ששטפו לו את המוח זה לדעתי תחתית האינטליגנציה או חוסר הבנה מוחלט. אבל בסדר.

בסוף 1999 הוגש כתב אישום נגד ליברמן באשמת תקיפה, תקיפת קטין ואיומים. התקיפה ארעה לאחר שילדים בני 13 ו-14, תקפו את בנו של ליברמן, וזה הזעיק את אביו לעזרה. לאחר התקיפה איים ליברמן על הילד שתקף כי יכהו בשנית אם יחזור ליישוב נוקדים. בספטמבר 2001 הורשע ליברמן, במסגרת עסקת טיעון, בתקיפת קטין ובאיומים, והוטל עליו לשלם 10,000 ש"ח פיצוי לילד ועוד 7,500 ש"ח קנס[73].

ב-30 בדצמבר 2012 הגישה פרקליטות המדינה כתב אישום נגד ליברמן המייחס לו עבירות של מרמה והפרת אמונים בפרשת השגריר[84]. ב-6 בנובמבר 2013 הוא זוּכה פה אחד[85].

עזוב אותך שטויות..
רק על הדברים המפגרים שיאיר נתניהו כותב ברשת ביבי צריך מבושה ומבוכה ולהתפטר...
וזה עוד לפני ה3 כתבי אישום החמורים!

🤦‍♂️

אז מה חברים, למי מצביעים?

עזוב אותך שטויות..
רק על הדברים המפגרים שיאיר נתניהו כותב ברשת ביבי צריך מבושה ומבוכה ולהתפטר...
וזה עוד לפני ה3 כתבי אישום החמורים!

🤦‍♂️
אני יכול לכתוב פסקאות על גבי פסקאות על זה אבל אני מתמצת ל2 משפטים
יאיר היצור (שלא יודע איך יצא אחד כזה מהאשך של ביבי) וכתב אישום וחצי על כתבה אוהדת והסיפור עם הצוללות שמתפרק לאט לאט מתגמדים אל מול אלו שמתמודדים מולו, תביא מועמד ראוי ואז אפשר לדבר על החלפת השלטון. זה דעתי ואני יודע שדעתך רחוקה מאוד משלי בקטע הזה.

יאיר היצור (שלא יודע איך יצא אחד כזה מהאשך של ביבי) וכתב אישום וחצי על כתבה אוהדת והסיפור עם הצוללות שמתפרק לאט לאט מתגמדים אל מול אלו שמתמודדים מולו, תביא מועמד ראוי ואז אפשר לדבר על החלפת השלטון. זה דעתי ואני יודע שדעתך רחוקה מאוד משלי בקטע הזה.
אבל כל אחד אומר תביא מועמד ראוי, איך אתה יודע מי ראוי לפני שבכלל נהיה ראש ממשלה? אפשר לשאר מי ראוי אבל אי אפשר לדעת עד שזה קורה. אי אפשר להשאיר את כבודו ראש ממשלה לעוד 80 שנים(בכוונה הגזמתי), זה כבר לא דמוקרטיה, זה הופך לדיקטטורה.
בני ממש לא מתאים להיות ראש ממשלה אחרי שביבי עשה ממנו ליצן. לפיד גם לא מתאים כי הוא רק מבטיח דברים אבל בתכלס לא עושה כלום. בנט בסופו של יום חושב על התחת שלו וחותם על הסכמים עם נתניהו.
האם סער ראוי? לא יודע וגם אף אחד לא יכול לדעת, לא אתה לא אני ולא אף אחד. אם סער יבחר אז אפשר לראות.
*בדיוק באימון, חסר לי קצת חמצן במוח אז יש מצב עשיתי כמה טעויות כתיב

כאן הבעיה.. שאנשים חושבים שהוא ראוי למרות שהוא מושחת , מפלג , מסית , מניפולטיבי..
אנשים פשוט התרגלו לביבי , בדיוק כמו שתינוק מתרגל לנוחות של חיתול מלא בקקי...

הגיע הזמן להחליף חיתול!

כאן הבעיה.. שאנשים חושבים שהוא ראוי למרות שהוא מושחת , מפלג , מסית , מניפולטיבי..
אנשים פשוט התרגלו לביבי , בדיוק כמו שתינוק מתרגל לנוחות של חיתול מלא בקקי...

הגיע הזמן להחליף חיתול!
בדיוק!
אנשים התרגלו ומשכנעים את עצמם "אין מישהו אחר ראוי חוץ מביבי".
נמאס כבר מביבי

מושחת , מפלג , מסית , מניפולטיבי
אני לא מסכים עם שום דבר מזה פרט להסכמה חלקית עם המושחת. הוא מושחת לא יותר ולא פחות מרוב הפוליטיקאים בפוליטיקה הישראלית (ויש כאלה כאן הרבה יותר ממנו בסקאלה)
להסתכל על שחיתות בפוליטיקה באופן הזה זה תמימות לדעתי.
אנשים פשוט התרגלו
לא אני, וזה בסדר להתרגל כמו שזה בסדר להאמין לפוליטיקאים כמו יאיר לפיד או בנט. אנשים מכל הקשת הפוליטית מצביעים בצורה מאוד מטופשת גם בלי להתרגל
אבל כל אחד אומר תביא מועמד ראוי, איך אתה יודע מי ראוי לפני שבכלל נהיה ראש ממשלה?
בקלות, צריך לעקוב אחריו תקופה ולנבור בהיסטוריה שלו יאפשר להעריך כמה הוא מתאים.
להשאיר את כבודו ראש ממשלה לעוד 80 שנים(בכוונה הגזמתי), זה כבר לא דמוקרטיה, זה הופך
מה הכוונה שלך? הוא צריך לפרוש כי מצביעים לו ובוחרים בו יותר מידי שנים? שים את הסיבות שבגללן אתה חושב שמבציעים לו, אבל תחשוב רגע - מבחינתם הוא הכי טוב מכל האפשרויות וקלף מנצח לא מחליפים, דיקטטורה זה ממש לא. ברגע שמישהו אחר ישכנע אותם שהוא יותר מתאים הוא יוחלף

אני לא מסכים עם שום דבר מזה פרט להסכמה חלקית עם המושחת. הוא מושחת לא יותר ולא פחות מרוב הפוליטיקאים בפוליטיקה הישראלית (ויש כאלה כאן הרבה יותר ממנו בסקאלה)

לא אני, וזה בסדר להתרגל כמו שזה בסדר להאמין לפוליטיקאים כמו יאיר לפיד או בנט. אנשים מכל הקשת הפוליטית מצביעים בצורה מאוד מטופשת גם בלי להתרגל
למה זה בסדר להתרגל לראש ממשלה אחר עד שימות? הבחור מכהן 12 שנה זה מוגזם כבר. ביבי כבר נהיה כמו פוטין.
ניראה לך בסדר שביבי ומשפחתו חוץ מאבנר משתמשים בכספי המדינה לצרכם האישי? שכל הכסף שהם עושים, שומרים אותו בבנק ולא נוגעים בכסף הזה. הבחור ורעייתו השטן התרגלו לחיות כמו מלכים.

בקלות, צריך לעקוב אחריו תקופה ולנבור בהיסטוריה שלו יאפשר להעריך כמה הוא מתאים.

מה הכוונה שלך? הוא צריך לפרוש כי מצביעים לו ובוחרים בו יותר מידי שנים? שים את הסיבות שבגללן אתה חושב שמבציעים לו, אבל תחשוב רגע - מבחינתם הוא הכי טוב מכל האפשרויות וקלף מנצח לא מחליפים, דיקטטורה זה ממש לא. ברגע שמישהו אחר ישכנע אותם שהוא יותר מתאים הוא יוחלף
הרבה מתלוננים עליו ובכל זאת מצביעים לו. להגיד שאין אחר ראוי מלבדו זה שקר. כן ביבי עשה דברים בכהונתו, הוא גאון פוליטי ללא ספק אבל מספיק. אתה לא יכול לדעת עם סער מתאים להיות ראש ממשלה כי הוא לא היה בכלל במקום כזה. כרגע, הכי מתאים לדעתי זה סער. לא ליברמן, לא גנץ' ולא לפיד.
יכול מאוד להיות שאני טועה אבל צריך להחליף את ביבי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית