- פותח/ת השרשור
סער לא דתי אפילו, אני חושב שאתה מתבלבל.נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סער לא דתי אפילו, אני חושב שאתה מתבלבל.נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית
סער לא דתי אפילו, אני חושב שאתה מתבלבל.
לליברמן אין אידאולגיה בכלל .אני מתלבט קשות, בחיים לא יצאתי להצביע ולא יודע אם אצביע גם עכשיו. אני ימני וחילוני גמור.
הליכוד- אוהב את ביבי אבל לא אוהב את כל השלטון שמסביב, ממשלה של הליכוד שס יהדות התורה הציונות הדתית ויש דיבור אפילו על רעם, השם ישמור.
יש עתיד- לפיד הצהיר שאין לו בעיה לשבת עם הרשימה המשותפת, אז לא.
תקווה חדשה- נראה לי שגם הוא יוביל אותנו למדינת הלכה.
ימינה- אותו דבר כמו סער.
ישראל ביתנו- מבחינה אידיאולוגית זה נראה הכי נכון, אבל אני לא מת על ליברמן הנוכל, מה גם שהוא שונא הומואים. ובכלל הוא שונא את כל העולם.
שס ויהדות התורה- אוי ואבוי
מרצ והעבודה- שלא נדע
כחול לבן- נראה לי כמו לפיד.
הציונות הדתית- חשוכים מדי.
נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית.
מה האידיאולוגיה שלו לגבי דת ומדינה?
היועץ האישי של ליברמן הומו,מה גם שהוא שונא הומואים
סופה לנדבר: "ליברמן תמיד סלד מהומואים" | ישראל היוםהיועץ האישי של ליברמן הומו,
קודמו בתפקיד הומו,
זה ניסיון פיגוע של בלפור.
אני מתלבט קשות, בחיים לא יצאתי להצביע ולא יודע אם אצביע גם עכשיו. אני ימני וחילוני גמור.
הליכוד- אוהב את ביבי אבל לא אוהב את כל השלטון שמסביב, ממשלה של הליכוד שס יהדות התורה הציונות הדתית ויש דיבור אפילו על רעם, השם ישמור.
יש עתיד- לפיד הצהיר שאין לו בעיה לשבת עם הרשימה המשותפת, אז לא.
תקווה חדשה- נראה לי שגם הוא יוביל אותנו למדינת הלכה.
ימינה- אותו דבר כמו סער.
ישראל ביתנו- מבחינה אידיאולוגית זה נראה הכי נכון, אבל אני לא מת על ליברמן הנוכל, מה גם שהוא שונא הומואים. ובכלל הוא שונא את כל העולם.
שס ויהדות התורה- אוי ואבוי
מרצ והעבודה- שלא נדע
כחול לבן- נראה לי כמו לפיד.
הציונות הדתית- חשוכים מדי.
נראה לי גם הפעם אני אשאר בבית.
רוברט אילטוב הוא יועץ הקמפיין של הליכוד.סופה לנדבר: "ליברמן תמיד סלד מהומואים" | ישראל היום
רוברט אילטוב תוקף את אביגדור ליברמן: "מה ישראל ביתנו עשתה למען הקהילה הגאה במשך 22 שנה?" | ישראל היום
בנוסף לליברמן יש 2 כתבי אישום, אם אני זוכר נכון ב1 מהם הורשע וזה היה אלימות.
אותו אחד שדואג להזכיר לנו כל הזמן ש"נתינהו נאשם בפלילים"
סבבה, כל הסיפור הזה עכשיו עם הבכירים לשעבר במפלגה שלו שמדברים מתגמד לעומת שאר הדברים שהאיש ומפלגתו עברו ועשו במהלך השנים. מי שמצביע ליברמן והוא לא רוסי מבוגר ששטפו לו את המוח זה לדעתי תחתית האינטליגנציה או חוסר הבנה מוחלט. אבל בסדר.רוברט אילטוב הוא יועץ הקמפיין של הליכוד.
הכל ניסיון להחליש את אביגדור, שלא ילך.
בסוף 1999 הוגש כתב אישום נגד ליברמן באשמת תקיפה, תקיפת קטין ואיומים. התקיפה ארעה לאחר שילדים בני 13 ו-14, תקפו את בנו של ליברמן, וזה הזעיק את אביו לעזרה. לאחר התקיפה איים ליברמן על הילד שתקף כי יכהו בשנית אם יחזור ליישוב נוקדים. בספטמבר 2001 הורשע ליברמן, במסגרת עסקת טיעון, בתקיפת קטין ובאיומים, והוטל עליו לשלם 10,000 ש"ח פיצוי לילד ועוד 7,500 ש"ח קנס[73].בנוסף לליברמן יש 2 כתבי אישום, אם אני זוכר נכון ב1 מהם הורשע וזה היה אלימות.
אני יכול לכתוב פסקאות על גבי פסקאות על זה אבל אני מתמצת ל2 משפטיםעזוב אותך שטויות..
רק על הדברים המפגרים שיאיר נתניהו כותב ברשת ביבי צריך מבושה ומבוכה ולהתפטר...
וזה עוד לפני ה3 כתבי אישום החמורים!
🤦♂️
אבל כל אחד אומר תביא מועמד ראוי, איך אתה יודע מי ראוי לפני שבכלל נהיה ראש ממשלה? אפשר לשאר מי ראוי אבל אי אפשר לדעת עד שזה קורה. אי אפשר להשאיר את כבודו ראש ממשלה לעוד 80 שנים(בכוונה הגזמתי), זה כבר לא דמוקרטיה, זה הופך לדיקטטורה.אני יכול לכתוב פסקאות על גבי פסקאות על זה אבל אני מתמצת ל2 משפטים
יאיר היצור (שלא יודע איך יצא אחד כזה מהאשך של ביבי) וכתב אישום וחצי על כתבה אוהדת והסיפור עם הצוללות שמתפרק לאט לאט מתגמדים אל מול אלו שמתמודדים מולו, תביא מועמד ראוי ואז אפשר לדבר על החלפת השלטון. זה דעתי ואני יודע שדעתך רחוקה מאוד משלי בקטע הזה.
אני יכול לכתוב פסקאות על גבי פסקאות על זה אבל אני מתמצת ל2 משפטים
יאיר היצור (שלא יודע איך יצא אחד כזה מהאשך של ביבי) וכתב אישום וחצי על כתבה אוהדת והסיפור עם הצוללות שמתפרק לאט לאט מתגמדים אל מול אלו שמתמודדים מולו, תביא מועמד ראוי ואז אפשר לדבר על החלפת השלטון. זה דעתי ואני יודע שדעתך רחוקה מאוד משלי בקטע הזה.
בדיוק!כאן הבעיה.. שאנשים חושבים שהוא ראוי למרות שהוא מושחת , מפלג , מסית , מניפולטיבי..
אנשים פשוט התרגלו לביבי , בדיוק כמו שתינוק מתרגל לנוחות של חיתול מלא בקקי...
הגיע הזמן להחליף חיתול!
אני לא מסכים עם שום דבר מזה פרט להסכמה חלקית עם המושחת. הוא מושחת לא יותר ולא פחות מרוב הפוליטיקאים בפוליטיקה הישראלית (ויש כאלה כאן הרבה יותר ממנו בסקאלה)מושחת , מפלג , מסית , מניפולטיבי
לא אני, וזה בסדר להתרגל כמו שזה בסדר להאמין לפוליטיקאים כמו יאיר לפיד או בנט. אנשים מכל הקשת הפוליטית מצביעים בצורה מאוד מטופשת גם בלי להתרגלאנשים פשוט התרגלו
בקלות, צריך לעקוב אחריו תקופה ולנבור בהיסטוריה שלו יאפשר להעריך כמה הוא מתאים.אבל כל אחד אומר תביא מועמד ראוי, איך אתה יודע מי ראוי לפני שבכלל נהיה ראש ממשלה?
מה הכוונה שלך? הוא צריך לפרוש כי מצביעים לו ובוחרים בו יותר מידי שנים? שים את הסיבות שבגללן אתה חושב שמבציעים לו, אבל תחשוב רגע - מבחינתם הוא הכי טוב מכל האפשרויות וקלף מנצח לא מחליפים, דיקטטורה זה ממש לא. ברגע שמישהו אחר ישכנע אותם שהוא יותר מתאים הוא יוחלףלהשאיר את כבודו ראש ממשלה לעוד 80 שנים(בכוונה הגזמתי), זה כבר לא דמוקרטיה, זה הופך
למה זה בסדר להתרגל לראש ממשלה אחר עד שימות? הבחור מכהן 12 שנה זה מוגזם כבר. ביבי כבר נהיה כמו פוטין.אני לא מסכים עם שום דבר מזה פרט להסכמה חלקית עם המושחת. הוא מושחת לא יותר ולא פחות מרוב הפוליטיקאים בפוליטיקה הישראלית (ויש כאלה כאן הרבה יותר ממנו בסקאלה)
להסתכל על שחיתות בפוליטיקה באופן הזה זה תמימות לדעתי.
לא אני, וזה בסדר להתרגל כמו שזה בסדר להאמין לפוליטיקאים כמו יאיר לפיד או בנט. אנשים מכל הקשת הפוליטית מצביעים בצורה מאוד מטופשת גם בלי להתרגל
הרבה מתלוננים עליו ובכל זאת מצביעים לו. להגיד שאין אחר ראוי מלבדו זה שקר. כן ביבי עשה דברים בכהונתו, הוא גאון פוליטי ללא ספק אבל מספיק. אתה לא יכול לדעת עם סער מתאים להיות ראש ממשלה כי הוא לא היה בכלל במקום כזה. כרגע, הכי מתאים לדעתי זה סער. לא ליברמן, לא גנץ' ולא לפיד.אני לא מסכים עם שום דבר מזה פרט להסכמה חלקית עם המושחת. הוא מושחת לא יותר ולא פחות מרוב הפוליטיקאים בפוליטיקה הישראלית (ויש כאלה כאן הרבה יותר ממנו בסקאלה)
להסתכל על שחיתות בפוליטיקה באופן הזה זה תמימות לדעתי.
לא אני, וזה בסדר להתרגל כמו שזה בסדר להאמין לפוליטיקאים כמו יאיר לפיד או בנט. אנשים מכל הקשת הפוליטית מצביעים בצורה מאוד מטופשת גם בלי להתרגל
בקלות, צריך לעקוב אחריו תקופה ולנבור בהיסטוריה שלו יאפשר להעריך כמה הוא מתאים.
מה הכוונה שלך? הוא צריך לפרוש כי מצביעים לו ובוחרים בו יותר מידי שנים? שים את הסיבות שבגללן אתה חושב שמבציעים לו, אבל תחשוב רגע - מבחינתם הוא הכי טוב מכל האפשרויות וקלף מנצח לא מחליפים, דיקטטורה זה ממש לא. ברגע שמישהו אחר ישכנע אותם שהוא יותר מתאים הוא יוחלף