הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
הרבה מתלוננים עליו ובכל זאת מצביעים לו
מה הבעיה בזה? אני יכול להגיד שהרכב שלי הוא האפשרות הכי טובה משאר האפשרויות ובאותהה נשימה להתלונן על החסרונות שלו ולבקר אותם. בסוף זה עניין של עלות-תועלת, גם כשבוחרים ראש ממשלה. אני יכול לתת לך מנגד אנשים שכל כך נשטף מוחם בגלל השנאה המהונדסת הזו לביבי כמו הדוגמא שנתת על הכספים, מאמינים ליריבים הפוליטיים שלו בצורה עיוורת לחלוטין בלי שום הסתכלות רחבה או ביקורת.

מה הבעיה בזה? אני יכול להגיד שהרכב שלי הוא האפשרות הכי טובה משאר האפשרויות ובאותהה נשימה להתלונן על החסרונות שלו ולבקר אותם. בסוף זה עניין של עלות-תועלת, גם כשבוחרים ראש ממשלה. אני יכול לתת לך מנגד אנשים שכל כך נשטף מוחם בגלל השנאה המהונדסת הזו לביבי כמו הדוגמא שנתת על הכספים, מאמינים ליריבים הפוליטיים שלו בצורה עיוורת לחלוטין בלי שום הסתכלות רחבה או ביקורת.
אני כן כתבתי שביבי עשה דברים בכהונתו, הרבה דברים אפילו. הודתי גם שהוא גאון פוליטי ללא ספק אבל לגבי עניין הכספים אתה חושב שזה לא נכון? שהוא היה באנגליה או ארה"ב במלון 5 כוכבים והם משלמים מכספי המדינה ולא מכספם האישי?

אבל לגבי עניין הכספים אתה חושב שזה לא נכון? שהוא היה באנגליה או ארה"ב במלון 5 כוכבים והם משלמים מכספי המדינה ולא מכספם האישי?
הם משלמים מתקציב שנותנים להם והוא בפיקוח. זה לא שיש קופה עם הכסף שלי ושלך, הם לוקחים משם סטפה קונים חדר בבית מלון. הוא גם נוסע באוודי חדשה, יש לו משרד בעלות גבוהה, חייט, שומרי ראש והרשימה ארוכה. הוא לא בזבזן יותר מקודמיו ולא עושה עם הכסף משהו חריג פשוט כל פעולה שלו כמו קניית יין או קבלת מתנה אתה תשמע על זה מיליון פעם בגלל הנטייה של המדיה המרכזית העומדים מאחוריה. כמובן שאפשר לקצץ, הוא לא ימות במלון 3 כוכבים במקום 5, אבל זה לא עובד ככה ולא נהוג. תסתכל ראשי מדינות מערביות אחרות ולא תראה הבדל מהותי. אני אשמח לשמוע על איזה רובין הוד שעומד בראש מדינת עולם ראשון מתקדמת שישן בairbnb כשהוא בביקורים בחול.
בכל אופן בגדול, ההגזמה סביב הבזבוז כספים שלו נובעת בעיקר מהתקשורת, אבל, יש גם כנראה קצת אמת בדברים, זה לא יכול להיות מומצא מ0. לדעתי האישית שרה היא באמת דמות בעייתית, יאיר גם כן, אבל למי מאיתנו אין בעיות?

הם משלמים מתקציב שנותנים להם והוא בפיקוח. זה לא שיש קופה עם הכסף שלי ושלך, הם לוקחים משם סטפה קונים חדר בבית מלון. הוא גם נוסע באוודי חדשה, יש לו משרד בעלות גבוהה, חייט, שומרי ראש והרשימה ארוכה. הוא לא בזבזן יותר מקודמיו ולא עושה עם הכסף משהו חריג פשוט כל פעולה שלו כמו קניית יין או קבלת מתנה אתה תשמע על זה מיליון פעם בגלל הנטייה של המדיה המרכזית העומדים מאחוריה. כמובן שאפשר לקצץ, הוא לא ימות במלון 3 כוכבים במקום 5, אבל זה לא עובד ככה ולא נהוג. תסתכל ראשי מדינות מערביות אחרות ולא תראה הבדל מהותי. אני אשמח לשמוע על איזה רובין הוד שעומד בראש מדינת עולם ראשון מתקדמת שישן בairbnb כשהוא בביקורים בחול.
בכל אופן בגדול, ההגזמה סביב הבזבוז כספים שלו נובעת בעיקר מהתקשורת, אבל, יש גם כנראה קצת אמת בדברים, זה לא יכול להיות מומצא מ0. לדעתי האישית שרה היא באמת דמות בעייתית, יאיר גם כן, אבל למי מאיתנו אין בעיות?

אמנם מדובר בכסף כיס ביחס לשאר הבזבזת הציבורית שהתקשורת כן מעודדת, אבל להגיד שהם רק מתנהלים לפי התקציב שלהם כבר הוכח בבית משפט כלא נכון.
בנוסף, הצבעה מחל זו הצבעה לליכוד, לא לנתניהו. הקול הנוסף שלך יעזור להכניס את אסנת מארק או אורן חזן הבאים, לא את ביבי שמקומו כבר מובטח. מבחינת שחיתות, אף מפלגה לא מתקרבת לליכוד. אם לוקחים בחשבון גם את ה-BFFs החרדים, הגוש של ביבי הוא בהחלט הגוש הכי מושחת נכון להיום.

בנוסף, הצבעה למחל זו הצבעה לליכוד, לא לנתניהו. לא את ביבי שמקומו כבר מובטח.
בוא תסביר לי בבקשה מה קראתי עכשיו.אתה מציע לי להצביע לסיעת יחיד שאין לביבי?
על כל אוסנת מארק דוד ביטון ומירי רגב יש בצד השני את אותם היצורים בשינוי אדרת. בליכוד יש גם אנשים ראויים.
מבחינת שחיתות, אף מפלגה לא מתקרבת לליכוד
פרשת השחיתות בישראל ביתנו – ויקיפדיה

בסקאלה שלך החמגשיות ששלחת והאב בית זה יותר מושחת מ- בביצוע עבירות של מתן שוחד וקבלתו, תיווך לשוחד, הטיית מכרזים, קבלת דבר במרמה, גנבה בידי עובד ציבור, זיוף, רישום כוזב במסמכי תאגיד ועוד.

@Biggg מה אמרתי ומה ענית לי. הקישור לויקי בכלל לא קשור לליכוד (ביבי אפילו לא הואשם), לא הבאתי את זה כדוגמה לשחיתות, אלא כדוגמה נגדית לטענה שלך שהם משלמים מתקציב מפוקח.
ומבחינת שחיתות, כתבתי במפורש "נכון להיום" ואתה מדבר איתי על פרשה מ-2014 של איזו מפלגה שמעולם לא הזכרתי ואף אחד מהחשודים בה לא רלוונטי בכלל לבחירות היום. טוב שלא הבאת כתבה על חשבון הדולרים של רבין. אני אגיד שנית - בכנסת היום, הליכוד היא שיאנית במס' החשודים וכתבי האישום. ברור שיש עוד מושחתים, חלקם טרם נחשפו, חלקם כבר נחשפו, אבל בבחירות היום, ברשימת הליכוד היום יש 3 נאשמים (1 מהם בחסינות). יותר מבכל מפלגה אחרת.

בנוגע לפסקה הראשונה - אם כך אתה סבור, אז גם טוב. לטעמי יש הבדל, בכל מפלגה, בין להכניס את מקום 8 ללהכניס את מקום 30. בתכלס, הדבר הנכון לעשות הוא לבדוק מי המתמודדים במקומות הקצה האלה ולהחליט.

נערך לאחרונה:
בכנסת היום, הליכוד היא שיאנית במס' החשודים וכתבי האישום.
לא מכיר את הנתון הזה, אשמח לראות מקור לזה
וגם אם כן, זה לא (מבחינתי) מדד לרמת השחיתות של מפלגה.
חסר מש"קיות ת"ש?
ייעול הוא לא הצד החזק של מדינת היהודים

והמלך ימשיך למלוך.

והמלך ימשיך למלוך.
לא בטוח , עושה רושם שיש פייט רציני . בכלל לא מבין איך לא משנים את הבחירות למפלגות שמודיעות לפני עם מי הם הולכים ואפילו ברמה שכל שר איזה תיק יקבל . יכול להיות ככה תיקו לנצח .

מה גם שזה הזוי , אם מישהו מוכר לך פלאפון ולאחר הקניה הוא שולח לך שולחן , אתה תובע אותו על מרמה , ובפולטיקיה יכולים להבטיח לך שלא הולכים עם א' או ת' , אתה מצביע לאותו אחד ובסוף הוא מרמה אותך ..
חבל שהם לא מקבלים משכורת על פי הישגים ויעדים זה שכונה ...

יש שמאל / ימין / מרכז , שיעשו 3 מפלגות מקסימום שמתמודדות וזהו

ממש לא נכון בעיקר לאחרונה שיש הסתה נגד מגזרים שלמים .
יש הומוהים ולסביות שלא בהכרח לא ימנים והם לא מצביעים לימין בגלל שהם מרגישים שהם נגדם , ויש דתיים שגם הם בדיעות של מפלגות שמאל ולא יכולים להצביע להם בגלל שהם מרגישים שהם נגדם .

הבעיה שכל הפוליטקאים שטוענים שהם מרכז ברגע האמת בודקים איפה יש יותר מתלבטים ונגררים לשם בשביל למשוך את הקולות , מה הקשר לגנץ ולשלטים כמו ממשלה בלי חרדים , פשוט בושה אדם שהיה רמטכ"ל וכלכך הרבה אנשים עם כיפה על הראש שירות תחתיו אבל הוא סתם נגרר לזה .

מה הקשר לגנץ ולשלטים כמו ממשלה בלי חרדים , פשוט בושה אדם שהיה רמטכ"ל וכלכך הרבה אנשים עם כיפה על הראש שירות תחתיו אבל הוא סתם נגרר לזה

כיפה סרוגה היא ממש ממש ממש לא כמו כיפה שחורה.

לא בטוח , עושה רושם שיש פייט רציני . בכלל לא מבין איך לא משנים את הבחירות למפלגות שמודיעות לפני עם מי הם הולכים ואפילו ברמה שכל שר איזה תיק יקבל . יכול להיות ככה תיקו לנצח .

מה גם שזה הזוי , אם מישהו מוכר לך פלאפון ולאחר הקניה הוא שולח לך שולחן , אתה תובע אותו על מרמה , ובפולטיקיה יכולים להבטיח לך שלא הולכים עם א' או ת' , אתה מצביע לאותו אחד ובסוף הוא מרמה אותך ..
חבל שהם לא מקבלים משכורת על פי הישגים ויעדים זה שכונה ...

יש שמאל / ימין / מרכז , שיעשו 3 מפלגות מקסימום שמתמודדות וזהו

איזה תחרות יש פה בדיוק? אתה רואה את בנט יושב עם הרשימה המשותפת ומרצ?
בנט הוא לשון המאזניים והוא יסכים לשבת רק בממשלת ימין (הוא גם אמר את זה בפירוש כשחתם על סירוב לשבת בממשלה בראשות לפיד), עכשיו כשהציונות הדתית נכנסה כרשימה עצמאית ועוד עם 6 מנדטים לפי הסקרים אין צורך בלחפש עריקים כמו העבודה בממשלה האחרונה.
סך הכול שום דבר לא מפתיע, או שביבי ירכיב ממשלה או שיהיו עוד בחירות שהפעם בנט יהיה חתום עליהן, משהו שאני בטוח שהוא מאוד לא ירצה לעשות. כך או כך לא תקום כאן ממשלת שמאל.

איזה תחרות יש פה בדיוק? אתה רואה את בנט יושב עם הרשימה המשותפת ומרצ?
בנט הוא לשון המאזניים והוא יסכים לשבת רק בממשלת ימין (הוא גם אמר את זה בפירוש כשחתם על סירוב לשבת בממשלה בראשות לפיד), עכשיו כשהציונות הדתית נכנסה כרשימה עצמאית ועוד עם 6 מנדטים לפי הסקרים אין צורך בלחפש עריקים כמו העבודה בממשלה האחרונה.
סך הכול שום דבר לא מפתיע, או שביבי ירכיב ממשלה או שיהיו עוד בחירות שהפעם בנט יהיה חתום עליהן, משהו שאני בטוח שהוא מאוד לא ירצה לעשות. כך או כך לא תקום כאן ממשלת שמאל.
לדעתי יש לחץ כבד מאוד מאחורי הקלעים שיהיה בכלל ממשלה של בנט סער גנץ לפיד וחרדים , סביר להניח שהחרדים יסרבו . ואז יהיה לחצים מי הוביל לבחירות 5 , החרדים / בנט .

לא רואה סיבה שיהיה משהו שונה הפעם ושירכיבו ממשלה , לדעתי זה שוב בחירות.
כיפה סרוגה היא ממש ממש ממש לא כמו כיפה שחורה.
אתה חושב שאדם עם כיפה סרוגה שרואה כזה שלט זה עובר לו חלק בגרון ? לא .

לדעתי יש לחץ כבד מאוד מאחורי הקלעים שיהיה בכלל ממשלה של בנט סער גנץ לפיד וחרדים , סביר להניח שהחרדים יסרבו . ואז יהיה לחצים מי הוביל לבחירות 5 , החרדים / בנט .

לא רואה סיבה שיהיה משהו שונה הפעם ושירכיבו ממשלה , לדעתי זה שוב בחירות.

אם התוצאות יהיו כמו המדגם אין שום סיבה שיהיו עוד בחירות, בנט הוא אמנם לשון מאזניים אבל זה רק על הנייר, בפועל בנט לא יישב בשום ממשלה בראשות לפיד או ממשלה שהרשימה המשותפת ומרצ הן חלק ממנה.
הממשלה האלטרנטיבית היחידה שהייתה יכולה לקום ללא נתניהו ובה בנט היה מוכן לשבת היא ממשלה בראשותו או בראשות סער שבה מפלגות מגוש השמאל רק חברות בקואליציה ולא עומדות בראשות הממשלה.
בהנחה ולגוש ביבי יש 53\54 מנדטים ולבנט יש 8\7 מנדטים זה נגמר, החרדים האופורטוניסטיים יסכימו לעזוב את הכיסא הנוח בממשלת נתניהו ולערוק רק בשביל ממשלה מאוד יציבה וחזקה, וללפיד ובטח שלא לבנט סער וגנץ יש את היכולת להקים ממשלה כזאת או אפילו להיות חלק ממנה.

נערך לאחרונה:
למה זה לא דמוקרטיה אם הוא נבחר בתהליך דמוקרטי?
היום במקרה ראיתי בפייסבוק שבחור אחד הלך להצביע בירושלים וניסה לחפש את הפתק של המפלגה של לברמן, ולא מצא. התעקש שיחפשו ובסופו של דבר מצאו את זה מוחבא.
בסדר הוא נבחר בתהליך דמוקרטי אבל אנחנו הופכים להיות דומים לרוסיה עם פוטין, שליט אחד ליותר מ8 שנים של כהונה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית