הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
היום במקרה ראיתי בפייסבוק שבחור אחד הלך להצביע בירושלים וניסה לחפש את הפתק של המפלגה של לברמן, ולא מצא. התעקש שיחפשו ובסופו של דבר מצאו את זה מוחבא.
בסדר הוא נבחר בתהליך דמוקרטי אבל אנחנו הופכים להיות דומים לרוסיה עם פוטין, שליט אחד ליותר מ8 שנים של כהונה.
אחי, מציע לך לבדוק קצת על השלטון ברוסיה דרך ה"בחירה" ומה שקורה שם בגדול. מה שאתה אומר זה עלבון לאינטיליגנציה וממש קשה לקרוא. וברור שאתה אומר את זה מחוסר ידיעה... זה כל כך לא בר השוואה וזה בלשון המעטה.

היום במקרה ראיתי בפייסבוק שבחור אחד הלך להצביע בירושלים וניסה לחפש את הפתק של המפלגה של לברמן, ולא מצא. התעקש שיחפשו ובסופו של דבר מצאו את זה מוחבא.
מצטער אבל קשה לי לקחת בתור ראיה דברים שמישהו כותב ברשת.
בסדר הוא נבחר בתהליך דמוקרטי אבל אנחנו הופכים להיות דומים לרוסיה עם פוטין, שליט אחד ליותר מ8 שנים של כהונה.
כשיתחילו לזרוק לכלא את אנשי האופוזיציה ו/או אנשים שמתבטאים בפומבי נגד נתניהו אז נתחיל להיות דומים לרוסיה עם פוטין.

אחי, מציע לך לבדוק קצת על השלטון ברוסיה דרך ה"בחירה" ומה שקורה שם בגדול. מה שאתה אומר זה עלבון לאינטיליגנציה וממש קשה לקרוא. וברור שאתה אומר את זה מחוסר ידיעה... זה כל כך לא בר השוואה וזה בלשון המעטה.
מצטער אבל קשה לי לקחת בתור ראיה דברים שמישהו כותב ברשת.

כשיתחילו לזרוק לכלא את אנשי האופוזיציה ו/או אנשים שמתבטאים בפומבי נגד נתניהו אז נתחיל להיות דומים לרוסיה עם פוטין.
אני יודע שהגזמתי עם ההשוואה לפוטין
אני יודע מה קורה שם ברוסיה איתו ועם הבחירות אני לא מפגר.
בכל אופן מה שאני להגיד שהספיק 12 שנים עם ביבי. הגיע הזמן להחליף אותו.

בכל אופן מה שאני להגיד שהספיק 12 שנים עם ביבי. הגיע הזמן להחליף אותו.
זה מה שאתה אומר וכנראה מצביע לפי זה בקלפי וזה אחלה, אבל אם רוב העם לא חושב כמוך אז זה לא יקרה, וזו היא דמוקרטיה.

זה מה שאתה אומר וכנראה מצביע לפי זה בקלפי וזה אחלה, אבל אם רוב העם לא חושב כמוך אז זה לא יקרה, וזו היא דמוקרטיה.
גם רוב ארה''ב לא רצו את טראמפ והוא עדיין נבחר, וגם ארה''ב דמוקרטיה..

האמתי לא הצבעתי, התעצלתי:lol:
רוב העם מתלונן עליו אבל מצביעים כי מה שכתבתי בעמודים הקודמים - "אין אחד אחר מלבדו"

הראתי שלא חייב להיות קשר בין רוב העם לבין בחירה במועמד
יש הבדל ענק בין שיטת הבחירה בארה"ב לבין שלנו, עם זאת ששתיהן דמוקרטיות
לנו אין חבר האלקטורים – ויקיפדיה

בישראל, כשאתה אומר רוב אתה צריך לקחת בחשבון גם רוב בעקיפין, כמו למשל מפלגות שלא מתמודדות ישירות לשלטון אבל תומכות או מתנגדות לנתניהו. משמע הצבעה לסמוטריץ - בעקיפין הצבעה לנתניהו, הצבעה למרצ - בעקיפין הצבעה נגד

יש הבדל ענק בין שיטת הבחירה בארה"ב לבין שלנו, עם זאת ששתיהן דמוקרטיות
לנו אין חבר האלקטורים – ויקיפדיה

בישראל, כשאתה אומר רוב אתה צריך לקחת בחשבון גם רוב בעקיפין, כמו למשל מפלגות שלא מתמודדות ישירות לשלטון אבל תומכות או מתנגדות לנתניהו. משמע הצבעה לסמוטריץ - בעקיפין הצבעה לנתניהו, הצבעה למרצ - בעקיפין הצבעה נגד
אני יודע את זה, ועדיין הגוש נגד נתניהו יותר גדול (כלומר, יותר לא רוצים אותו ראש ממשלה - זאת אם אתה לא מכליל את ימינה)

אני יודע את זה, ועדיין הגוש נגד נתניהו יותר גדול (כלומר, יותר לא רוצים אותו ראש ממשלה - זאת אם אתה לא מכליל את ימינה)
לא מכליל את ימינה מאיזה צד?
שים את הערבים בצד, 50 לא ביבי, 52 ביבי. 7 בנט שבשום סנריום לא ישב עם מר"צ ושאר ירקות.

לא מכליל את ימינה מאיזה צד?
שים את הערבים בצד, 50 לא ביבי, 52 ביבי. 7 בנט שבשום סנריום לא ישב עם מר"צ ושאר ירקות.
בצד נתניהו, טוב בכל מקרה, בהצלחה לבן גביר בתור שר המשפטים

רוב העם מתלונן עליו
אני לא בטוח לגבי זה, אני חושב שזה "מגניב" להיות נגדו ולצעוק "רק לא ביבי", "חייבים שינוי" וכו', אז מי שבעדו שותקים (חוץ מאלה שלא יודעים לשתוק וצועקים ביבי המלך)

בצד נתניהו,
נו באמת.. הצירוף של בנט בגושים לגוש השינוי זה מנותק מהמציאות.
בהצלחה לבן גביר בתור שר המשפטים
סולד מהאיש כמו שאני סולד ממספר 7 בעבודה או מרבים אחרים בגוש הליברלי והמתקדם. מבחינתי אין הבדל אם שר המשפטים יהיה החולה נפש הימני הזה או אידיוט משמאל.

סולד מהאיש כמו שאני סולד ממספר 7 בעבודה או מרבים אחרים בגוש הליברלי והמתקדם. מבחינתי אין הבדל אם שר המשפטים יהיה החולה נפש הימני הזה או אידיוט משמאל.

אם היית גר בבאר שבע החלום הרטוב שלך היה בן גביר כשר משפטים. השופטים הנאורים והאקטיביסטים מטילים ענישה שהיא בדיחה על החברה הבדואית. בן גביר רוצה להחמיר בדחיפות את הענישה ולשנות את מערכת המשפט, סוף סוף יהיו שופטים פורמאליסטים

אם היית גר בבאר שבע החלום הרטוב שלך היה בן גביר כשר משפטים. השופטים הנאורים והאקטיביסטים מטילים ענישה שהיא בדיחה על החברה הבדואית. בן גביר רוצה להחמיר בדחיפות את הענישה ולשנות את מערכת המשפט, סוף סוף יהיו שופטים פורמאליסטים
אני באר שבעי והייתי מעדיף שהוא לא יהיה בכלל בכנסת.

החלום ה"רטוב" שלי שהממשלה תזיז את התחת ותתחיל לפעול. זה לא קשור איזה קיצוני ישב כשר משפטים או כשר הבט"פ, כי בסופו של דבר זה הכל ביבי וביבי היה ראש ממשלה יותר מ10 שנים וזה הזיז לו את קצה השערה בביצה, אז מה ישתנה עכשיו?

צריך לשנות את המדיניות (מתן פתיחה באש למסיגי גבול בשטח צבאי), אכיפה (מבחינתי שיכניסו כוחות מג"ב לבש ויפטרלו) ולשנות את צורת החקיקה ככה שבתי המשפט יוכלו לתת עונשים חמורים (שזה תלוי במוחקק).

בן גביר אמר שיבקש מביבי להיות השר לפיתוח הנגב והגליל. האמת? אני לא מת על בן גביר אבל זה נשמע לי הרבה יותר טוב מהשר לביטחון פנים אחמד טיבי או שר הביטחון יאיר גולן.
יש לי חדשות מסעירות עבורכם, מי שרוצה ממשלה בלי קיצוניים צריך להיות, נו, איך קוראים לזה? לא קיצוני. וזה תקף לשני הצדדים.
קיצוניות לכל צד תמליך ממשלה קיצונית, משמאל ומימין. פני הכנסת כפני החברה.

הולכים לבחירות בפעם ה5..
הולכים להעביר את החוק שראש ממשלה לא יכול לכהן עם כתבי אישום וכאן ביבי יוצא מהתמונה.

לא תהיה קואליציה עם בן גביר ועם עבאס..

הולכים לבחירות בפעם ה5..
הולכים להעביר את החוק שראש ממשלה לא יכול לכהן עם כתבי אישום וכאן ביבי יוצא מהתמונה.

לא תהיה קואליציה עם בן גביר ועם עבאס..
בחירות 5 ואז מה?
ביבי לא יתן לזה לקרות, אם עד נובמבר הוא לא מקים ממשלה אז גנץ הופך לרוהמ בפועל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית