- פותח/ת השרשור
חפש בגוגל- פוליטיקאים שהפרו הבטחות
הוא
לא תמצא שסומטריץ׳ הפר הבטחה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמובן, וכאשר הוא יהיה האצבע ה61 של הממשלה של ביבי כל הלהט"ב יעברו טיפולי המרה במכות חשמל או שימותו בתאי גזים, כאמור כל מי שיחלל שבת ימצא את עצמו תלוי ממנוף ומי שלא ישמור כשרות יכרתו לו את הלשון....הוא יותר קרוב בדעות שלו לכהניסט מאשר לאדם נורמאלי. בהגדרה הוא לא, פשוט הכללתי אותו ביחד עם בן גביר
מה קראתי עכשיו?כמובן, וכאשר הוא יהיה האצבע ה61 של הממשלה של ביבי כל הלהט"ב יעברו טיפולי המרה במכות חשמל או שימותו בתאי גזים, כאמור כל מי שיחלל שבת ימצא את עצמו תלוי ממנוף ומי שלא ישמור כשרות יכרתו לו את הלשון....
דחילק אתה בולע כל מה שהתקשורת מביאה לך?
מה קראתי עכשיו?
נו ואיך זה מתקשר אלי או למה שכתבתיאת הפעולות שיקדמו ״הכהנסיטים״ ע״פ תחזית התקשורת.
"הוא יותר קרוב בדעות שלו לכהניסט מאשר לאדם נורמאלי
מה שאתה כתבת זה שטויות גמורות, פחות או יותר כמו שאלפא כתבמתקשר אלי
משוגע זה יחסי. 6 מנדטים חושבים שהוא בסדר גמורבעצם אתה טוען שהוא יותר קרוב למשוגע מאשר לאדם נרמאלי - תוכל להוכיח את עמדתך?
אמר מי, אתה?מה שאתה כתבת זה שטויות גמורות, פחות או יותר כמו שאלפא כתב
ואני צריך לקבל הטפות מוסר ממבזבז חמצן קלאסי כמוך שמסכים עם " יש מקצועות ותפקידים לגברים ויש מקצועות ותפקידים לנשים. כך הקב"ה ברא את העולם וכך טוב. אוי ואבוי אם נשים יהפכו לגברים. העולם חייב את הדמויות הגבריות ונשיות ומי שמנסה לטשטש את ההבחנות הברורות האלה עושה עוול לעצמו ולעולם" ?אחרי הציטוטים אני מעריך אותו עוד יותר.
יש מקצועות ותפקידים לגברים ויש מקצועות ותפקידים לנשים. כך הקב"ה ברא את העולם וכך טוב. אוי ואבוי אם נשים יהפכו לגברים. העולם חייב את הדמויות הגבריות ונשיות ומי שמנסה לטשטש את ההבחנות הברורות האלה עושה עוול לעצמו ולעולם" ?
עם זה שהקב''ה לא ברא את העולםאם איזה חלק בפסקה אתה לא מסכים?
אלפים ליוו למנוחות את לוחמת מג"ב הדס מלכא שנרצחה בפיגוע בשישילא היית מייעץ להרבה נשים להיות אינסטלטוריות או סבליות נכון?
עם זה שהקב''ה לא ברא את העולם
לא מוצא סיבה להסביר לאיש מערות כמוך שנולד בטעות 200 שנה קדימה עם מה אני לא מסכים במשפט הזה.
אלפים ליוו למנוחות את לוחמת מג"ב הדס מלכא שנרצחה בפיגוע בשישי
קח, ותחיה עם עצמך בשלום.
אתה רציני את סתם מטריל? איזו הוכחה גרועה.
אם אטען שיש רכבים שמתאימים יותר לשטח ויש כאלו שיותר מתאימים לכביש. אז אם רכב שטח יסע מעולה בכביש או הפוך שללת את הטענה?
יש גברים בעלי חוש אסתטי הרבה יותר גבוה מנשים. יש נשים הרבה יותר מגודלות חזקות ופיזיות מהרבה גברים. אני יודע שזה חדש בשבילך ומפתיע, אבל לא כל הגברים אותו דבר ולא כל הנשים אותו דבר. לבחורה 1.55 על 35 קילו לא הייתי מייעץ להיות סבלית.היית שולח הרבה גברים להיות יועץ יופי או קוסמטיקאי, וכן לא היית מייעץ להרבה נשים להיות אינסטלטוריות או סבליות נכון?
זה התגובה האחרונה שלי אליך אז תשתדל להפעיל שנייה את הקופסא ולהשתמש בה.
יש גברים בעלי חוש אסתטי הרבה יותר גבוה מנשים. יש נשים הרבה יותר מגודלות חזקות ופיזיות מהרבה גברים. אני יודע שזה חדש בשבילך ומפתיע, אבל לא כל הגברים אותו דבר ולא כל הנשים אותו דבר. לבחורה 1.55 על 35 קילו לא הייתי מייעץ להיות סבלית.
![]()
לה הייתי מייעץ להיות סבלית והיא כנראה פיזית יותר חזקה מהגבר המממוצע.
קיצר, תתקדם בלאט
🤣🤣🤣רקד כמו אחרון ה'פיטוחי'
אני מאשים רק אנשים כמו גדעון סער (שהצבעתי לו) ושאר מפלגות הגוש שמתנהגות כאילו מדובר במשחק הכיסאות בגן ילדים ובחרמות שלהם הופכים את המפלגות הערביות תומכות הטרור למועמדות לגיטימיות.
מישהו הרי חייב להקים ממשלה לא? ובהינתן הסירובים של כולם לשבת עם מפלגה שניצחה כבר פעם רביעית בבחירות והביאה מספר מנדטים כמעט כפול מהבאה אחריה אין הרבה אלטרנטיבות להקמת ממשלה וסיום כל הבחירות האלה.
יאיר לפיד או גדעון סער או בני גנץ רוצים להחליף את ביבי? תביאו מנדטים ואל תבלבלו את המוח. הם מדברים הרבה על חופש ודמוקרטיה יחסית לאנשים שלא מכבדים את קול הבוחרים כבר פעם רביעית, הם ניסו מספיק פעמים להוות אלטרנטיבה שלטונית ונכשלו פעם אחר פעם בקלפי, בעצם הסירוב שלהם לשבת עם ביבי הם לא רק ממשיכים את לופ הבחירות הזה אלא מכניסים מפלגות כמו רעמ לקואליציה. זה בסדר לדרוש דברים בשביל להיכנס לקואליציה אבל כשמפלגה עם 6 מנדטים דורשת להחליף ראש ממשלה עם 30 מנדטים כבר פעם רביעית זה פשוט צחוק מעבודה.
תוכל להגיד אותו דבר על בינימין נתניהו באופן אישי.
ברגע שהוא יעזוב את הליכוד וימנה כל אדם אחר במקומו לראשות הליכוד, גם סער גם ימינה וגם יש עתיד ילכו איתם והם אמרו זאת במפורש.
ברגע שביבי יוותר על הכיסא הלופ ייגמר
בפועל חצי עם עם ביבי וחצי עם נגדו, באופן אישי. ביבי זה סיפור הפוליטיקה בישראל בכל הבחירות האלו, בעדו או נגדו, הוא נותן את הטון למה לגיטימי ומה לא, הוא חתום על ההתרסקות של סער, האמת הוא קוסם.
כרגע כל אחד מהגושים רוצה שחלק מהגוש השני יתקפל כדי למנוע בחירות נוספות, עד עכשיו בתחרות המצמוצים אף אחד לא הפסיד חוץ מהעם לכן עושה רושם שיהיה בחירות 5