הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא לבעלי לב לחלש

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
וכאלו שרגישים מאוד בבייצים:

הזוי (חוץ מהקטע של המכות בבייצים, אהבתי את הרעיון של combat ki)

חלק שני:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גדול!! יאללה כולם להתאמן על בעיטות בביצים זה עושה אותם כמו אבן..חח

זה לא עושה את הביצים כמו אבן. אלא את עצמות האגן. זה קטע כזה שעושים גם באגרוף תאילנדי כדי לחזק את הטיביה.
השאלה למה הוא לא נפצע באשכים לא נענתה בסרט. זה או שהוא חסר אשכים או שהוא נפצע ואף אחד לא אמר.

זה לא עושה את הביצים כמו אבן. אלא את עצמות האגן. זה קטע כזה שעושים גם באגרוף תאילנדי כדי לחזק את הטיביה.
השאלה למה הוא לא נפצע באשכים לא נענתה בסרט. זה או שהוא חסר אשכים או שהוא נפצע ואף אחד לא אמר.

השאלה כן נענתה בבפרק השני,
כשהוא קיבל מכות לאשכים, מכות חזקות, מאוד, במשך 5 שנים !
כל פעם אחרי כל מכה, לפי החוק של WOLF
העצמות הקטנים באשכים שנפגעו (MICROFRACTURES) בונים את עצמם מחדש, שיהיו יותר חזקים! ככה שבמשך השנים הם נהיו פחות או יותר כמו אבנים !
כמו שהמתאמנים, "קורעים" את השרירים ככה שבזמן המנוחה, הם בונים את עצמם להיות יותר גדולים (היפרטרופיה).. אבל אלה לא ממש מקרים דומים כי זה שריר וזה עצם!

בכל מקרה, ממש מעניין הדבר הזה, הבנאדם מעולם לא קיבל מכה בחוזק הזה, והוא עדיין לא פחד
לעבור את זה - אחרי שראה שחוזק המכה שלו זה בערך 1000 LBS -.
רק כבוד מגיע לבנאדם הזה!

תודה על השיתוף.

נערך לאחרונה:
מישהו צריך להוריד לך סימני קריאה. אתה הבחור מסיינפלד במקרה?
באשכים אין אפילו חלקיק עצם, אז אתה מדבר שטויות. ובמקרה עשיתי בשבוע שעבר דיסקציה על אשכים (היה נפלא) ולא מצאתי שם זכר לעצם. תקרא הודעות לפני שאתה עונה עם כל כך הרבה סימני קריאה. ההסבר היה על עצמות האגן..

נערך לאחרונה:
אוקיי אז אני לא הבנתי נכון, אבל מה הקשר עצמות אגן חזקות לזה שהוא לא מרגיש כלום ?
הוא מקבל את המכה לביצים קודם, האגן זה משהו אחר..
מישהו מוכן להסביר ?

fucking hell, אני באמצע וכואב לי לחשוב על מה שהולך לקרות...

הרגע סיימתי לראות, הם לא ממש נתנו הסבר לזה שהביצים שלו לא נפגעו, הם רק אמרו שהן התקשו אחרי כל הבעיטות.

נערך לאחרונה:
פאק הוא שור!!!!!
ההוא שחטף כדור טניס נשכב כמו ילדה קטנה והקירבי הזה לא זז זה ממש אדיר!!

לא יודע למה, אבל זה לא נראה לי כל הניסוי הזה. לא מאמין לשום דבר משם, ולכל הטכניקה הזו ששום דבר לא כואב. הביצים התקשחו וניהיו כמו אבנים, תעשו לי טובה.

עזוב אותך, זה שטויות. המח שלו לא מקבל איתותים של כאב, כל הקטע הזה של הסאבסטאנס P לי נראה שטותי לגמרי.

לפי מה שהם אומרים, עצמות העגן שלא התחזקו, והוא למרגיש כאב בביצים כי המוח שלו שלוח רק 10% מהאותות שהוא שולח אצל אדם רגיל.

אז זה אומר שהוא כן חוטף נזק בביצים, פשוט לא מרגיש?

אמרו שהביצים שלו התחזקו, איך? לא יודע.
האגן הגיוני שייתחזק מבעיטות לפי מה שאמרו - חוק וולף אבל באשכים אין עצמות אז לא ברור מה..

הCOMBAT KI הזה זה חרטא, שיהיה ברור...
אה כן שכחתי להגיד WTF 😵😵😵😲:O:O

נערך לאחרונה:
טוב שמעו לא מעניין אותי כל הסאבסטאנס חרטא הזה ברגע שבן אדם מקבל כזאת מכה מטורפת בביצים גם אם הם עשויות מפלטיניום הם יינזקו, והוא גם נראה כמו שמוק שיגיד שלא כאב לו בכלל גם אם ממש כאב לו והוא בכל זאת הודה שהמכה הייתה הכי חזקה שהוא קיבל בקיצור הוא חטף נזק רציני שמה.

אגב גם אם הוא הרגיש 10% מהעוצה של המכה זה יוצא 110 LBS והבחור שחטף את הכדור טניס חטף אותו בעוצמה של 68 LBS אז תעשו את החשבון.

אגב גם אם הוא הרגיש 10% מהעוצה של המכה זה יוצא 110 LBS והבחור שחטף את הכדור טניס חטף אותו בעוצמה של 68 LBS אז תעשו את החשבון.
ואתה משווה את כח הסיבולת לכאב של בחור ממוצע לאדם שהתעסק בקארטה כמה שנים טובות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית