הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בנושא בניית תפריט ואימונים

• פותח/ת השרשור dror98
  • פורסם בתאריך

dror98

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בוקר טוב ושבוע טוב
אני חדש, ושאני אומר חדש זה אומר שלא התעסקתי בנושא הזה א-ף פ-ע-ם
לא בנושא של תזונה ולא בנושא של אימונים, לכן אני צריך פירוט ממש מאפס
אז אני רוצה להתחיל לחזק את הגוף(שרירים, מסה, אין לי מושג איך קוראים לזה) בעיקרון, והמשקל שלי מאוד מאוד נמוך וגם הגובה, אבל נתמקד במשקל כרגע(משקל 55 גובה 168 בערך או ס"מ יותר או פחות) ולמרות זאת יש לי כרס קטנטנה(ממש קטנה) וגם קצת שומנים בצדדי הבטן, שזה מוזר כי המשקל על גבול התת משקל
אז המטרה שלי זה לעלות במשקל למשקל יותר נורמלי(לא חייב לעלות עכשיו 10 קילו, ל60 קילו או קצת פחות יהיה נחמד) ומצד שני באותו זמן להוריד את השומנים, אחרי זה אני רוצה להתחיל לפתח את הגוף
אז אשמח אם תעזרו לי, ממש פירוט מאפס כי אני לא מבין שום דבר, לא יודע מה זה חלבון שומנים, ממש כלום
תודה רבה

היי דרור,
מאחר ואתה מעיד על עצמך כמתחיל מוחלט, הייתי ממליץ לך להתחיל ייעוץ מקצועי באימונים ותזונה (אנחנו מציעים באתר פה אבל יש גם מקומות אחרים).
בנוסף (ולא במקום) כדאי להתחיל להשכיל לבד בתחום ולדאוג לקבל כלים לעבודה עצמאית מהייעוץ, כך שלא תהיה תלוי בו לנצח.

תוכל למצוא חומרים טובים במקומות הבאים:
קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף (הפורטל ששייך לפורום), למשל כאן: עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
diet – צוות EVB
או כל מיני דיונים בפורום, למשל: קילו בשבוע
כמו כן, תוכל לבצע חיפוש בפורום (צד שמאל למעלה), אתה לא הראשון ששואל לגבי מצב כזה.

ואם האנגלית שלך טובה אז בכלל יהיה הרבה יותר חומר לימוד זמין. כמו
How to cut through the BS in the fitness industry • Stronger by Science

אז אני רוצה להתחיל לחזק את הגוף(שרירים, מסה, אין לי מושג איך קוראים לזה) בעיקרון, והמשקל שלי מאוד מאוד נמוך וגם הגובה, אבל נתמקד במשקל כרגע(משקל 55 גובה 168 בערך או ס"מ יותר או פחות) ולמרות זאת יש לי כרס קטנטנה(ממש קטנה) וגם קצת שומנים בצדדי הבטן, שזה מוזר כי המשקל על גבול התת משקל
אז המטרה שלי זה לעלות במשקל למשקל יותר נורמלי(לא חייב לעלות עכשיו 10 קילו, ל60 קילו או קצת פחות יהיה נחמד) ומצד שני באותו זמן להוריד את השומנים, אחרי זה אני רוצה להתחיל לפתח את הגוף

מכיוון שאתה נמצא במשקל נמוך הייתי מציע לך להתמקד בעלייה במסת השריר קודם כל.
אם אתה תרצה להוריד במסת השומן זה יצריך הורדה במשקל וכרגע אין הרבה מאיפה להוריד, תהליך כזה גם יכול להפוך אותך לחלש מדי.
מספיק שתתחיל להתאמן ולאכול קצת יותר אתה תראה שיפור אסתטי גם מהבחינה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית