הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך האבקה מיופיז'ן?

אני חולה שוקולד,בד"כ אי אפשר להרוס טעם של חלבון עם הוא שוקולד. השוקולד הכי טעים מכל מה שטעמתי זה סינטה וגאספרי.

• פותח/ת השרשור
מעולה,כי גמאני חולה שוקולד והזמנתי גם את סינטה 6(קילו) וגם מיופיז'ן שוקולד(גם קילו).
ישלך המלצות להזמנה הבאה?
כי עכשיו אני מחפש טעמים שאני יואהב ואני רוצה להזמין כל מיני חברות כדי שאני אדע מה להזמין במשקל יותר גבוה.

אבקת חלבון לא טעימה ,אבל איכות הכי גבהה שניתקלתי של דוריאן ייטץ,גם הפרה-וורקאוט שלו טוב

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאבקה לא אמורה להיות מעדן אבל היא בהחלט אמורה להיות טעימה,ואני טיפוס בררן שלא מסתדר עם רוב הטעמים ואם טעם מגעיל לי אני לא יכול לשתות אותו(דוגמא-תות של אופטימום) כך שאני צריך אבקה טעימה.

נערך לאחרונה:
עם מישהו פעם יגיד שאני מתעצבן בקלות ואין לי סבלנות- תפנו אותו לטופיק הזה....
בוא נסכם- שוקו של סינטה אפשר לקנות פה,שוקו למיופיוז'ן אפשר להזמין ומילקשייק תות של סיטוספורט-להזמין.

• פותח/ת השרשור
סבבה אנטון תודה רבה עזרת לי הרבה 😃

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:17 ----------

ד"א אתה רוצה שאני אשים בחתימה שלי לינק לטופיק הזה וארשום למעלה: "הוכחה שאנטון(KALINA) לא מתעצבן בקלות ויש לו סבלנות"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית