הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר מתחת ל16

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
הבדיקה היחידה שיש לי רחוקה ו drive in ואין מצב שאבא שלי עושה את זה וגם לי אין עצבים לחרא הזה

אולי ישנו את ההנחיות שלהם ב7.3
לבנתיים הלכתי להקפיא את המנוי ולחכות לטוב
הזיה אחושרמוטה שמצד אחד אני חייב להתחסן בשביל להכנס למקומות אבל לא נותנים לי להתחסן
מצב מחורבן רצח. נקווה שיפתחו לנו בקרוב,
אצלי תוך 20 דקות אני כבר חוזר מהדרייב אין אז זה לא כזה נורא

@Shem
@LironR
בינתיים מצאתי לנו פתרון(גם הוא לא אופטימלי ממש).
אפשר להכנס לחדרי הכושר אם מציגים בדיקת קורונה שלילית מ3 הימים האחרונים. אני נבדקתי אתמול ואסדר שוב בשלישי. דורש ממני קצת זמן אבל שווה את החדר כושר
והכניסו אותך?
אני הבנתי שהאופציה הזאת לא מתקבלת ומכניסים רק תעודת מתחסן\מחלים

כן, באסה. גם אני מתחת ל16. מקווה שימצאו פתרון לזה באמת.
אבל הבנתי שיש חדרי כושר שמחפפים בעניין של המחוסנים. שווה לנסות.

כן, באסה. גם אני מתחת ל16. מקווה שימצאו פתרון לזה באמת.
אבל הבנתי שיש חדרי כושר שמחפפים בעניין של המחוסנים. שווה לנסות.
אצלי זה מכון מחפף רצח ועמדנו שם כמעט שעה לא נתנו לנו להיכנס

אני לא מבין מצד אחד בוכים שאין חדרי כושר מצד שני אתם עושים הכל כדי לעודד סגירה שלהם?

אחר כך מתפלאים שסוגרים את חדרי הכושר...

כל מי שמנסה להסתנן לחדרי כושר בניגוד להנחיות.

מוזמן לנחש
תנסה להבין גם את הצד שלהם...
כמעט חצי שנה לא דרכו במכון ולא היו עם אימונים נורמליים, ועכשיו הם צריכים לחכות עוד מי יודע כמה עד שיתנו להם להתחסן
כאילו זה לא שהם מתנגדי חיסונים או לא רוצים להתחסן, הם פיזית לא יכולים להתחסן, לא יתנו להם
לא נותנים להם חיסון ולא נותנים להם תו ירוק, אז מה הברירה היחידה שלהם? או להתפלח/לעשות בדיקה כל שלושה ימים שזה פחות פרקטי, או ללכת להידבק ואז להחלים - וזו בתכלס הדרך היחידה
אחלה מדינה, מעודדת ילדים ללכת לחטוף קורונה ןלהחלים כדי שיוכלו להתאמן כמו בני אדם
ואז שואלים למה המדינה שלנו נראת ככה ולמה כל ילד רביעי הוא בעודף משקל או שמן

תנסה להבין גם את הצד שלהם...
כמעט חצי שנה לא דרכו במכון ולא היו עם אימונים נורמליים, ועכשיו הם צריכים לחכות עוד מי יודע כמה עד שיתנו להם להתחסן
כאילו זה לא שהם מתנגדי חיסונים או לא רוצים להתחסן, הם פיזית לא יכולים להתחסן, לא יתנו להם
לא נותנים להם חיסון ולא נותנים להם תו ירוק, אז מה הברירה היחידה שלהם? או להתפלח/לעשות בדיקה כל שלושה ימים שזה פחות פרקטי, או ללכת להידבק ואז להחלים - וזו בתכלס הדרך היחידה
אחלה מדינה, מעודדת ילדים ללכת לחטוף קורונה ןלהחלים כדי שיוכלו להתאמן כמו בני אדם
ואז שואלים למה המדינה שלנו נראת ככה ולמה כל ילד רביעי הוא בעודף משקל או שמן
מה הקשר.

תקשיב ממש לא מעניין אותי ף מה הם רוצים אפשר להתאמן בחוץ יופי טופי. אני רוצה חדרי הכושר ישארו פתוחים לטווח הרחוק ולא יסגרו תוך שבוע כי אנשים שמים זין על ההנחיות.

יש אנשים שהרבה יותר חשוב להם רפואית המכון כושר מאשר ילד שרוצה קוביות.

מה הקשר.

תקשיב ממש לא מעניין אותי ף מה הם רוצים אפשר להתאמן בחוץ יופי טופי. אני רוצה חדרי הכושר ישארו פתוחים לטווח הרחוק ולא יסגרו תוך שבוע כי אנשים שמים זין על ההנחיות.

יש אנשים שהרבה יותר חשוב להם רפואית המכון כושר מאשר ילד שרוצה קוביות.
אז למה אתה לא מתאמן בחוץ? אתה חושב שאין פווארליפטרים בגיל הזה?
אתה מבין שאין לאותם ילדים ברירה איך להיכנס לחדרי כושר חוץ מלהידבק ולהחלים?

מה הקשר ילד שרוצה קוביות?! לא כל הילדים שבחדרי כושר הם ילדים קוביות, הכללה מפגרת:🤦‍♂️:
יש גם ילדים בהשמנת יתר או אוביס שרק רוצים מכון כדי שיוכלו להתמיד ולא ישברו לג'אנק פוד ולהרגלי תזונה החרא שהם קיבלו מההורים שלהם

אז למה אתה לא מתאמן בחוץ? אתה חושב שאין פווארליפטרים בגיל הזה?
אתה מבין שאין לאותם ילדים ברירה איך להיכנס לחדרי כושר חוץ מלהידבק ולהחלים?

מה הקשר ילד שרוצה קוביות?! לא כל הילדים שבחדרי כושר הם ילדים קוביות, הכללה מפגרת:🤦‍♂️:
יש גם ילדים בהשמנת יתר או אוביס שרק רוצים מכון כדי שיוכלו להתמיד ולא ישברו לג'אנק פוד ולהרגלי תזונה החרא שהם קיבלו מההורים שלהם
הכללה מפגרת נכון.

בסופו של דבר יש רוב האוכלוסייה לא מתחת לגיל 16 ואני מעדיף שהם יתאמנו מאשר המיעוט הרועש.

ואני מתאמן בבית בלי קשר.

בכל מקרה לכל מי שמפר הנחיות מאחל לו דוח של 1000 שקל ותיק במשטרה. אתם פוגעים בכלל האוכלוסייה כתוצאה מחוסר האחראיות האישית שלכם.

רוצים להתאמן? תעשו בדיקות קורונה ותתתאמנו.
לא טוב לכם? אפשרי אימונים אישיים בכל גיל בסטודיו .

כל מי שמנסה להסתנן לחדרי כושר בניגוד להנחיות.

מוזמן לנחש
עם כל הכבוד, ההנחיות פה לא הגיוניות. אני אישית מחלים מקורונה אז אני כנראה לא מסוגל להדביק או להידבק, וגם אם כן, אני נבדק פעמיים בשבוע כי נאי מתנדב גם במד"א אז הסיכוי שאני זה שאדביק הוא כמעט אפסי.
אבל למה בחדר כושר אני אדביק את כולם וזה רע? ובבית כנסת אני לא אדביק אף אחד ואפילו לא חייב להיבדק?
אני פועל בהתאם להוראות של החדר כושר.

עם כל הכבוד, ההנחיות פה לא הגיוניות. אני אישית מחלים מקורונה אז אני כנראה לא מסוגל להדביק או להידבק, וגם אם כן, אני נבדק פעמיים בשבוע כי נאי מתנדב גם במד"א אז הסיכוי שאני זה שאדביק הוא כמעט אפסי.
אבל למה בחדר כושר אני אדביק את כולם וזה רע? ובבית כנסת אני לא אדביק אף אחד ואפילו לא חייב להיבדק?
אני פועל בהתאם להוראות של החדר כושר.

אז למה אתה לא פשוט מוציא תעודת מחלים ונכנס בשקט למכון?
מה בדיוק לא הגיוני בהנחיות? אתה חושב שמישהו חוסך על בני נוער את החיסונים או עושה להם דווקא? החיסון הזה לא נוסה על האוכלוסייה הזאת ומדינת ישראל לא רוצה להפוך את בני הנוער שלה לשפני ניסוי.
תפעילו את הראש קצת לפני שאתם מתלוננים. סיטואציה הזויה אבל מה אפשר לעשות? יכניסו מחוסנים עם אוכלוסייה שלמה שהיא לא מחוסנת ויעמידו את שתי הקבוצות בסיכון מיותר?

אז למה אתה לא פשוט מוציא תעודת מחלים ונכנס בשקט למכון?
כי אבא שלי נדבק בקורונה ואני יצאתי שלילי אבל אז עשיתי סרולוגית בבדיקה פרטית ויצאתי חיובי לנוגדנים אבל משרד הבריאות לא מכיר בבדיקה.
נבדקתי בסרולוגית של מכבי אתמול

כי אבא שלי נדבק בקורונה ואני יצאתי שלילי אבל אז עשיתי סרולוגית בבדיקה פרטית ויצאתי חיובי לנוגדנים אבל משרד הבריאות לא מכיר בבדיקה.
נבדקתי בסרולוגית של מכבי אתמול

אז לא החלמת מקורונה, זה שיש לך בדיקת נוגדנים חיובית לא אומר הרבה כי הבדיקה הזאת התבררה כלא מספיק אמינה ובגלל זה אף אחד כבר לא מקבל תעודת מחלים על סמך הבדיקה הזאת. לצורך העניין גם לא מסכימים לחסן מחלימים גם אם בדיקת הנוגדנים שלהם שלילית כי מערך הרפואה טוען שגם אם למחלים אין נוגדנים הגוף שלו עדיין משמר חסינות למחלה.
אף אחד לא עושה לך דווקא, אם כבר מונעים ממך מלהפוך לשפן ניסיונות ולקבל חיסון שלא נוסה על בני גילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית