שלום לכם
אין לי כסף למאמן שיבנה לי תוכנית אימונים ותפריט תזונה.
אני כבר שעתיים חוקר באינטרנט ולא מבין מה המאזן קלורי הנטרלי השלי , כמה קלוריות צריך לצרוך ביום עם אימון וכמה ביום מנוחה.
יצא לי במחשבון שהbmr שלי זה 1500 קלוריות ביום מנוחה זה מטורף אני בקושי יכול לאכול משהו.
ובמחשבון אחר יצא לי 1900 קלוריות אתם מבינים...
את הכמות של צריכת החלבון השומן והפחמימה הבנתי זה היה יחסית די קל.
אני די שרירי אבל עם אחוז שומן ממש גבוהה לא יודע איך אבל יש לי 4 קוביות יחסית בולטות שאני מאמץ ומכווץ את הבטן אבל יש לי גם מלאאא שומן במותניים, ושאני מרפה את הגוף יש לי אחלה של קרס.
אז כפי שהבנתם אני רוצה להתחיל תהליך של חיטוב עם עליה במסת השריר.
אשמח מאוד שתעזרו לי לדעת מה המאזן קלורי הנטרלי שלי וכמה קלוריות לצרוך ביום עם אימון וביום בלי אימון.
בן 15.5
מטר 1.60
מסת הגוף הינה 65 קילו.
אני פעיל ברמה של בנאדם ממוצע
נ.ב זה נכון שביום עם אימון בתהליך חיטוב צריך להיות במאזן קלורי נטרלי וביום בלי אימון מאזן קלורי שלילי?
אין לי כסף למאמן שיבנה לי תוכנית אימונים ותפריט תזונה.
אני כבר שעתיים חוקר באינטרנט ולא מבין מה המאזן קלורי הנטרלי השלי , כמה קלוריות צריך לצרוך ביום עם אימון וכמה ביום מנוחה.
יצא לי במחשבון שהbmr שלי זה 1500 קלוריות ביום מנוחה זה מטורף אני בקושי יכול לאכול משהו.
ובמחשבון אחר יצא לי 1900 קלוריות אתם מבינים...
את הכמות של צריכת החלבון השומן והפחמימה הבנתי זה היה יחסית די קל.
אני די שרירי אבל עם אחוז שומן ממש גבוהה לא יודע איך אבל יש לי 4 קוביות יחסית בולטות שאני מאמץ ומכווץ את הבטן אבל יש לי גם מלאאא שומן במותניים, ושאני מרפה את הגוף יש לי אחלה של קרס.
אז כפי שהבנתם אני רוצה להתחיל תהליך של חיטוב עם עליה במסת השריר.
אשמח מאוד שתעזרו לי לדעת מה המאזן קלורי הנטרלי שלי וכמה קלוריות לצרוך ביום עם אימון וביום בלי אימון.
בן 15.5
מטר 1.60
מסת הגוף הינה 65 קילו.
אני פעיל ברמה של בנאדם ממוצע
נ.ב זה נכון שביום עם אימון בתהליך חיטוב צריך להיות במאזן קלורי נטרלי וביום בלי אימון מאזן קלורי שלילי?
נערך לאחרונה: