הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה מסוכן להתאמן במזג אוויר שכזה?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
בין אם זה אימון כוח ועד קפיצה בחבל. מה הסיכונים? האם האחוזים להסתכן גבוהים (לאדם הממוצע)?
תודה.

התאמנתי אתמול בערב עם 3 שכבות, בהתחלה היה קפוא בפנים ובכפות ידיים אבל ככל שהתקדמתי באימון היה לי יותר ויותר בסדר..

תבדוק קצת על Wim Hoff.
עשיתי הליכה בבגד ים וחולצה קצרה בסערת הגשם והרוחות בעזרת הנשימות שלו.

זה חוויה מטורפת, קשה לראות ברור מרוב גשם. אבל לא היה ממש קר לי.

תבדוק קצת על Wim Hoff.
עשיתי הליכה בבגד ים וחולצה קצרה בסערת הגשם והרוחות בעזרת הנשימות שלו.

זה חוויה מטורפת, קשה לראות ברור מרוב גשם. אבל לא היה ממש קר לי.
תפתח נושא, תעשיר לנו את הידע

אתה אומר שטכניקה של נשימה תעזור לי למנוע דלקת ריאות וכו'?

לא אני אומר. הבן אדם שעשה את זה אומר.
הוא מחזיק בשיאי עולם, ועבר מחקרים מדעיים

זה לא מונע דלקת ראות זה יעזור לך לעבור תנאים של קור זה שיטת "הרגעה" למצבים כמו קור קיצוני שהגוף נכנס לפאניקה
אתה יכול לא לדאוג כל עוד אתה לא נכנס לבריכת קרח ואתה בן אדם בריא לא יהיה לך דלקת ריאות מאימון ב10 מעלות וגשם

• פותח/ת השרשור
זה לא מונע דלקת ראות זה יעזור לך לעבור תנאים של קור זה שיטת "הרגעה" למצבים כמו קור קיצוני שהגוף נכנס לפאניקה
אתה יכול לא לדאוג כל עוד אתה לא נכנס לבריכת קרח ואתה בן אדם בריא לא יהיה לך דלקת ריאות מאימון ב10 מעלות וגשם

קראתי בצהריים שעצם הנשימה של האוויר הקפוא מזיקה, מיתוס?

קראתי בצהריים שעצם הנשימה של האוויר הקפוא מזיקה, מיתוס?
אם תנשום אוויר של -50 בקוטב למשך הרבה זמן אני מאמין שזה לא הכי בריא
בארץ אתה יכול להרגע ולנשום בכיף, אם אתה מרגיש כאב גרון או הצטננות אחריי תשתה תה חם

עצי אקליפטוס לא עמידים בגשמים חזקים ובמיוחד בסופות. יש סיכוי מאוד גדול להפצע אם תרוץ בחורשת אקליפטוס.
לגבי קור, בקנדה רצים במינוס 10 מעלות, נראה לי שניתן להתמודד עם ה 7 מעלות שלנו בישראל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית