הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קעקוע ואימונים

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אם אני עושה קעקוע , להמשיך להתאמן או לקחת 'חופש'?
אם לקחת חופש אז כמה זמן?
[עדיף שיגידו לי אנשים שכבר עשו מתוך ניסיון אישי]

תודה

נראה לי זה תלוי באיזה מקום עשו לך, אם זה מקום שהעור נמתך שם יותר(באימון) אל תתאמן אם לא אז אחרי יומיים אפשר

סור להתאמן בגלל זעה. בכל מקרה,אני עם 2 קעקועים,תמר עם 2,התאמנו והכל בסדר.מעבר לכך את שתיהם עשיתי בחיטוב רצחני ,מאז הוספתי 20 קילו ושום דבר לא נהרס.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה לכולם
אני יברר גם עם המקעקע ,
וקלינה, התאמנת ישר אחרי הקעקוע או שחיכית איזה שבוע ?

אמורים לא להתאמן בערך שבועיים לאורך ההחלמה, בזמן שאתה עדיין משתמש בבפנטן + או מה שזה לא יהיה. אני לא הייתי משחק עם זה, ראיתי קעקועים שהזדהמו וזה לא נראה נעים בכלל.

אמורים לא להתאמן בערך שבועיים לאורך ההחלמה, בזמן שאתה עדיין משתמש בבפנטן + או מה שזה לא יהיה. אני לא הייתי משחק עם זה, ראיתי קעקועים שהזדהמו וזה לא נראה נעים בכלל.

גם לך נהרס הקעקוע של החד קרן ?

כשאני עשיתי המקעקע אמר לי לא להתאמן שבועיים ... לא יודע מה הסיבה המדוייקת, אני מניח שיותר בגלל ההימתחות של העור באזור יותר מאשר הזעה, כי בסה"כ אתה כל הזמן מזיע ברמה כזו או אחרת...

עשיתי אחד די גדול לפני שבועיים וחצי. לא התאמנתי באותו היום ולמחרת כבר התאמנתי. בעיקרון אסור שהקעקוע יתחכך כל עוד הוא לא סיים את ההחלמה שלו. לכן אם עשית קעקוע בגב מאוד מומלץ לא לבצע את כל התרגילים בהם אתה נדרש לשכב על ספסל. במידה ואתה עושה את הקעקוע במקום שאינו מתחכך (KALINA אם זכור לי נכון יש לך אחד גדול על הכתף), אז אין בעיה רק תשתדל לשמור אותו כל הזמן מכוסה ותמרח משחה אנטיביוטית ישר אחרי האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית