הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גומיות התנגדות מי פרוטאין - מישהו רכש?

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
לא יודע אם קשור לכאן, אבל כתוב תוספים אז פתחתי כאן ( ננסה את מזלי חח ).
מישהו רכש משם גומיות התנגדות?
אני רוצה אולי לרכוש בשביל תרגילים לרוטיטור קאף ולחימום לפני אימון נגיד ככה..
אני אדם שסובל מפציעות רבות ואצלי חימום זה... עזבו חחח, אז זה החימום הכי טוב שיכול להיות בשבילי.
חשבתי לרכוש את הקלים ( או EXTRA SMALL או SMALL ).
האם מישהו שרכש מהם מרוצה מהגומיות? אם כן מה כדאי לרכוש? איזה גומיות?
תודה.
אפפ

• פותח/ת השרשור
Myprotein Multi Use 11 Piece Resistance Band Set - Multi

זה אבל במשקלים שונים ולא בהכרח בכל המשקלים שיש כאן.
רוב הסיכויים שאקח את הקל.
אני רוצה בשביל לעשות ROTATOR CUFF לכתף לפני אימון גם בתור חימום ובתור חלק מאימון. ( או אפילו בימי המנוחה פשוט ).
אולי גם בשביל לעזור במתח או משהו כזה ( רוב הסיכויים שלא, אבל אולי במקבילים כן )

• פותח/ת השרשור
אה,
טוב,
תתקדם..אני כבר אגיע..

אבל ברצינות לרגע (רגע כן,אל תתלהב)
למה לא להירשם למכון?

הייתי בעבר מתאמן במכון.
פשוט כרגע אין לי זמן לזה. אני מעדיף כרגע לעבוד טיפה על סטריט לראות אם אני באמת מעוניין להמשיך להתאמן רציני.
בהמשך ברור שאחזור לזה, אבל כרגע זה נטו לראות אם באמת יש לי כוח לחזור להתאמן ( כרגע בערך חודש וחצי מתאמן בחוץ ).

אל תדאג חחח, בעתיד הקרוב אני אחזור למכון, כרגע פשוט טיפה בעייתי מבחינת זמן ודברים אחרים ( לא כלכלית או משהו כזה ).
גם בגלל פציעות וכו'... כל הגוף שלי עם פציעות ואני מעדיף לעבוד בקצב שלי טיפה לתת לאזור להחלים ( קרע בגיד בכתף ופציעה בכתף השנייה, דלקת בגב וגם בכף הרגל, לא חסר חחחח )

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם אתה שם לב, אבל אצלי בפרופיל תראה 90% אשכולות פציעות בזמן האימון.
הגוף אצלי רגיש מאוד, אפילו עם טכניקה טובה הייתי נפצע בקלות.
גם בריצות, ריצה פעם בשבוע דופקת לי את כף הרגל.
כתף פציעה שכל הזמן הייתה חוזרת למרות טכניקה טובה ( יש לי ביוטיוב איזה 1000 סרטונים ששלחתי לכאן באשכולות שלי, למרות שאמרו לי שהטכניקה טובה, הייתי נפצע כל הזמן ).
כרגע שאני בסטריט אני מצליח סוף סוף פעם ראשונה להתמיד ולא להיפצע, שזה משהו נדיר אצלי... ( באמת הגוף שלי רגיש ממש, אם הייתה רואה אשכולות שלי הייתה מבין ).
נראה כבר בהמשך מה יהיה, אבל כרגע אני רוצה ליהנות מזה וטיפה להתחיל להתמיד בסטריט ובהמשך לעבור למכון.

ובקשר להודעה החדשה דקה אני אסתכל עליה
תחזור ותזמין אותי
אני הרבה באיזור

בריאות חביבי

ממה נפצעת ככה?

אממ מלא מגיל מתיכון גיל 16 17 18, עברתי איזה 3 פציעות כתף, 2 פציעות גב, 4 דלקות כתף.
ואז הייתה לי הפסקה בגלל הצבא.
בצבא נהיה לי שבר בכף היד והשבר התאחה לא טוב, מאז יש לי מגבלה בכף יד שמאל גם שטיפה בעייתית.
מעבודה פיזית לפני שנה פלוס נהיה לי קרע בגיד בכתף.
אבל למרות הכאבים שיש לי כל הזמן, אני תקין כביכול חוץ מהכתף.
אני מתאמן רגיל, יש לי כאבים, עושה צילום US הכל, הכל תקין אצלי.
או שהכאבים בראש שלי או שלא יודע מה להגיד... גם בתקופת התיכון, נפצעתי מלא פעמים, עשיתי אפילו מיפוי עצמות - הכל תקין.

העצמות שלי כנראה חלשות... אין לי משהו אחר חוץ מזה להגיד
אני אומר לך עכשיו משהו, כולם היו מסתלבטים עליי במכון, למרות שהטכניקה הייתה טובה, גם מכאן וגם ממאמנים במכון, היו כבר יודעים שאני נפצע וחוזר חחחח, כבר הכירו אותי בתור הבחור שנפצע וחוזר, כל הזמן נפצע, אסור לי להעמיס על עצמי..
כרגע המשקל גוף עושה לי רק טוב ותאמת הכאבים פחתו לי ממש, אם זה עוזר לי מעדיף להמשיך עם זה.
גם לכף היד וגם לכתף, כבר אין לי כמעט כאבים...

עריכה: אני בדיוק יוצא עכשיו לריצה פלוס אימון, אז אם לא עונה זה בגלל זה 😃

• פותח/ת השרשור
אוקי, מישהו כאן רכש?
להודעה היומית, לא מוכן לוותר על זהההה, חייב לדעת.
אני מזמין ממי פרוטאין עוד שבועיים דברים נוספים ( שיהיה מבצע או משהו ), אני חייב לדעת בזמן הקרוב אם כן.
אשמח לתשובה, תודה.

אוקי, מישהו כאן רכש?
להודעה היומית, לא מוכן לוותר על זהההה, חייב לדעת.
אני מזמין ממי פרוטאין עוד שבועיים דברים נוספים ( שיהיה מבצע או משהו ), אני חייב לדעת בזמן הקרוב אם כן.
אשמח לתשובה, תודה.

ניסית לחפש באינטרנט ביקורות על המוצר?
יש לי גומיות התנגדות שלהם שמשמשות אותי לחימום, לא יודע אם עדיין מוכרים את המוצר הזה אבל הוא מצויין

וגם שמע כולה גומיות התנגדות, מה כבר יכול להיות לא טוב בהם

קבצים מצורפים

• 16154651749255336485832602397277.jpg
    16154651749255336485832602397277.jpg
    KB 96.7 · צפיות: 37
  • פותח/ת השרשור
יש לי גומיות התנגדות שלהם שמשמשות אותי לחימום, לא יודע אם עדיין מוכרים את המוצר הזה אבל הוא מצויין

הכל ניסיתי.. גם ב-FXP גם כאן גם באיטנרנט רשמתי.. אין.
עכשיו פתחתי פוסט ב-REDDIT, נקווה לטוב מה נגיד...

שמע לא יודע מה לא יכול להיות טוב, אבל שמע השאלה אם אפשר להשתמש בהם נגיד גם בתור עזרה לתרגיל כמו מקבילים או שזה נטו לאימונים.
כאילו גומיות התנגדות שמתי לב שיש כאלו שאנשים עומדים עליהם ונגיד במתח זה עוזר להם, פחות בשבילי זה, אבל נגיד אני ארצה בעתיד לעשות עליהם דברים כאלו, זה אפשרי? כי ראיתי שיש גומיות עם ידיות ויש גומיות שזה פשוט גומי.
אני קניתי גומיות דרך אליאקספרס מצוינות שעושות עבודה מדהימה.
אילו גומיות? אפשר קישור?
גם אני, אחלה גומיות, סט של 6 גומיות יצא לי 100 וקצת נראה לי
אילו גומיות גם?
אפשר קישור?
ושאלה לשניכם, לך לולעידו.
האם הגומיות האלו מחזיקות הרבה זמן? פשוט לא באלי משהו פשוט שייקרע אחרי כמה חודשים.

זה שלך אגב? התמונה?
איך הם? טובים?

• פותח/ת השרשור
כן, חבר קנה את זה לפני שנים ולא ראיתי שיש את זה עדיין במייפרוטאין אבל תבדוק.
זה עם ידיות, 3 גומיות ברמות שונות
עכשיו בקשר לידיות, האם זה אפשרי להשתמש בהם בתור תומך?. כמו שאמרתי נגיד לכמו מקבילים או נגיד תרגילים מיוחדים? יענו ששמים את הרגל.
או שזה רק לאימון ומתיחות כמו לROTATOR CUFFS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית