הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מתקדם בחיטוב, תקוע למרות הגירעון

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
היי כולם,

שמתי לב שהירידה שלי איטית מדי.
אני שוקל 115, גובה 183 ובן 30, הBMR שלי הוא 2500.

התחלתי מ117 קילו בתחילת פבואר, ירדתי קילו וחצי בשבועיים.
ב18.2 מדדתי את עצמי ושקלתי 115,2 וכיום נשקלתי שוב ויצא 115.1. (אחרי שירותים וצום של 8 שעות+)

יכול להיות שאני נמצא בגרעון חד מדי וזה תוקע אותי (1700-1800 קלוריות ליום) אבל עדיין הייתי מצפה שאני אתקע בשלב מאוחר יותר ולא כעת.
אני חושב או להרים ל2,000 קלוריות ולראות מה קורה, או להרים מעבר ל2,000 ואז לשלב אירובי.

יכול להיות שאני נמצא בגרעון חד מדי וזה תוקע אותי (1700-1800 קלוריות ליום) אבל עדיין הייתי מצפה שאני אתקע בשלב מאוחר יותר ולא כעת.

לא יכול להיום בשום צורה.

יש לך בעיה ככל הנראה בספירת הקלוריות.

היי כולם,

שמתי לב שהירידה שלי איטית מדי.
אני שוקל 115, גובה 183 ובן 30, הBMR שלי הוא 2500.

ב18.2 מדדתי את עצמי ושקלתי 115,2 וכיום נשקלתי שוב ויצא 115.1. (אחרי שירותים וצום של 8 שעות+)

אני חושב או להרים ל2,000 קלוריות ולראות מה קורה, או להרים מעבר ל2,000 ואז לשלב אירובי.
תבוא להתאמן כבר
התגעגעתי

אם אתה תקוע לאורך זמן אתה עושה משהו לא נכון. או שתוסיף אירובי או שתוריד באוכל ותראה מה המגמה.

אם אתה תקוע לאורך זמן אתה עושה משהו לא נכון. או שתוסיף אירובי או שתוריד באוכל ותראה מה המגמה.

אם ההוצאה הקלורית שלו נכונה גירעון של 700-800 חייב לעשות את העבודה (וזה אפילו מוגזם)

אם ההוצאה הקלורית שלו נכונה גירעון של 700-800 חייב לעשות את העבודה (וזה אפילו מוגזם)

חד משמעית, גם בגרעון של 200-300 קלוריות אתה תראה ירידה לאורך זמן. כנראה שהבחור לא חישב נכון / לא סופר נכון קלוריות.

לפני שאתה משנה משהו תישקל שוב מחר, ותישקל כל יום בכללי ותראה מה המגמה. לפעמים יש קפיצות במשקל מיום אחד לאחר בגלל נוזלים בגוף, אולי נפלת דווקא על יום כזה שלא מראה לך תמונה אמיתית

• פותח/ת השרשור
תבוא להתאמן כבר
התגעגעתי

חח עברתי לגבעתיים, כולם פה פרווה תאמין לי, אין מכון אחד רציני
לא יכול להיום בשום צורה.

יש לך בעיה ככל הנראה בספירת הקלוריות.

אני סופר די מדוייק, אם יש סטייה אז מעריך ב100 קלוריות או גג 150.
אני חושב שהמשקל שלי קצת מזייף, עשיתי ניסוי עם להוציא ולהחזיר סוללה והוא ירד ל114.8, ואז עלה ל114.9...
וכמו שציינת בהמשך, הגירעון שלי הוא 500-700 וזה אפילו קצת מוגזם לחודש ראשון, אני צריך להיבדק עם משקלים יותר אמינים או פשוט להשקיע על אחד יותר יקר.

נ.ב: גם שללתי אפשרות של פגיעה בבלוטות התריס, עשיתי בדיקה לפני חצי שנה והכל היה תקין.
לפני שאתה משנה משהו תישקל שוב מחר, ותישקל כל יום בכללי ותראה מה המגמה. לפעמים יש קפיצות במשקל מיום אחד לאחר בגלל נוזלים בגוף, אולי נפלת דווקא על יום כזה שלא מראה לך תמונה אמיתית

אני אעשה את זה בשקילה של הסופש הבא, אקח שלושה ימים לבדיקה..גם כן הייתי בצום של 8-10 שעות בגלל זה אני פחות שולל צבירת נוזלים. (אולי בגלל שאכלתי מוצרי חלב? למרות שלא חושב שזאת אופציה סבירה)
חד משמעית, גם בגרעון של 200-300 קלוריות אתה תראה ירידה לאורך זמן. כנראה שהבחור לא חישב נכון / לא סופר נכון קלוריות.

סופר נכון ואם יש סטייה אז גג 100-150 (+), ככה שעדיין יש לי לפחות גרעון של 400-500 קלוריות, אני חושב אולי שהמשקל בבית לא תקין. (משקל לגוף לא לאוכל)

אני אעשה את זה בשקילה של הסופש הבא, אקח שלושה ימים לבדיקה..גם כן הייתי בצום של 8-10 שעות בגלל זה אני פחות שולל צבירת נוזלים. (אולי בגלל שאכלתי מוצרי חלב? למרות שלא חושב שזאת אופציה סבירה)
אני אתן לך דוגמה עליי, התחלתי השבוע דווקא לספור כדי להעריך את הניטרלי שלי ונשקלתי כמעט כל יום. יום ראשון 104, יום שלישי 102.6, יום רביעי 103.2, יום חמישי 102.6, היום 103.3. כל אחת מהשקילות זה על הבוקר, גם כן יוצא אחרי צום של 7-8 שעות. מספיק שאכלת בארוחה האחרונה בערב יותר פחמימות/מלח ואתה עלול להיות קצת יותר נוזלי ולשקול יותר בבוקר

• פותח/ת השרשור
אני אתן לך דוגמה עליי, התחלתי השבוע דווקא לספור כדי להעריך את הניטרלי שלי ונשקלתי כמעט כל יום. יום ראשון 104, יום שלישי 102.6, יום רביעי 103.2, יום חמישי 102.6, היום 103.3. כל אחת מהשקילות זה על הבוקר, גם כן יוצא אחרי צום של 7-8 שעות. מספיק שאכלת בארוחה האחרונה בערב יותר פחמימות/מלח ואתה עלול להיות קצת יותר נוזלי ולשקול יותר בבוקר

כן..אלו הבדלים לא קטנים בין היימים. אעשה בדיקה באמת ואראה איך זה יהיה.
גם אם הוא לא מדוייק, זה מספיק כדי לראות מגמה. הרי בסופו של יום אתה משתמש באותו משקל אז הסטייה שלו לא רלוונטית.

צודק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית