הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון אנאבר סולו

EndenNewguy

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
שלום לכולם רציתי לשמוע דעות מהחברה כאן שמבינים הרבה יותר ממני.
החלטתי להתחיל אנאבר סייקל סולו בשביל לא לפגוע בטסט כמו שהוא יפגע גם טסט וגם עם אנאבר באותו סייקל למרות התוצאות הקטלניות בסייקל עצמו
הדילר שלי הציע להתחיל כסייקל ראשון 4 שבועות עם 4 שבועות בלי לטענתו זה ישמור על המצב יציב גם לאחר הסייקל והמאזן של הציר יחזור לעצמו תוך כמה שבועות בלבד.
מנסה כמה שיותר להמנע מירידות דרסטיות של טסט לאחר הסייקל כי אני גם עובד פיזית 13 שעות ביום וגם מתאמן מה שיביא לכשל רציני בשגרת היומיום שלי. מה דעתכם איך ניתן לשמור על המאזן הכי חיובי עם אנאבר סולו סייקל שהוא לא ארוך מדי ולא קצר מדי
תודה מראש לכל מי שעונה אני מעריך את העזרה הזאת מקרב לב❤️❤️

@frozen
אני עדיין בחיתולים בנוגע לחומרים אבל לפי דעתי ואני לא בטוח על הנושא, אני חושב שגם אנאבר יפגע לך בייצור הטסטוסטרון הטבעי. גם אל תשכח שאחרי הסייקל אתה תצטרך pct להחזיר את ייצור הטסט הטבעי.

נערך לאחרונה:
אחי... אל. פשוט אל.

אני לא יודע כמה החלטות גרועות קיבלת בחיים,אבל לקחת רק אנאבר בגלל שהדילר אמר לך זה, אחת הגרועות שתקבל.

בטח שהוא ימליץ לך על אנאבר כי זה המוצר הכי יקר שיש לו.
4 שבועות של אנאבר לא יתנו לך כמעט שום דבר,זה לא שווה את ההוצאות הכספיות וזה קצת ליצנות.

אתה לא יכול להיות חצי רגל בפנים. או שתעשה את זה כמו שצריך או שלא.

אני מתרשם שזה פעם ראשונה שלך,והבטיחו לך הרים וגבעות אבל בפועל אם תוסיף 5 קילו לבנץ' פרס בחודש הזה ,תגיד תודה.

אני מסכים שזה לא יפגע יותר מדי בטסט הטבעי שלך,אבל זה במידה ובאמת מדובר על אנאבר.

רוב ה"אנאבר" שנמכר בארץ זה אבקת סוכר עם קצת דיבול למעלה.
והמאזן של הציר יחזור לעצמו תוך כמה שבועות בלבד.
גם על טסט זה חוזר תוך כמה שבועות..

תלך לקרוא קצת כי אין לך מושג מה אתה עושה ואתה חתיכת טרף קל לדילרים

צריך יום אחד להתקשר אליך לכל ה17 במקביל, להעיר את הבניין

יש בזה משהו מחרמן האמת
אז אנאבר פוגע פחות בייצור הטסט?
בגדול שואל אם מה שכתבתי נכון? 😁
בינתיים קראתי על הכללים, דיבול, טסט אנתת/פרויופט(משהו בשם הזה, שכחתי את השם הנכון:sarcastic:) טרן ומה שיש בפורטל
לא קראתי עדיין משהו עם אנאבר למרות שלפני שעניתי דפדפתי בקטנה באתר כלשהו

אז אנאבר פוגע פחות בייצור הטסט?
בגדול שואל אם מה שכתבתי נכון? 😁
בינתיים קראתי על הכללים, דיבול, טסט אנתת/פרויופט(משהו בשם הזה, שכחתי את השם הנכון:sarcastic:) טרן ומה שיש בפורטל
לא קראתי עדיין משהו עם אנאבר למרות שלפני שעניתי דפדפתי בקטנה באתר כלשהו
מחשיד קצת בובי

שלא תיפול בטעות על מחט..

תראה את הנוער של היום.. במקום לקרוא את הקומדיה האלוהית של דנטה, או החטא ועונשו,קוראים על אנאבר
וכל זה בטיק טוק תוך כדי הזמנת סושי לצהריים ומבלי להשאיר טיפ לשליח

בושה

• פותח/ת השרשור
הדילר מציע לי אנאבר שלpure platinum ואומר שאם אקח אנאבר סולו למשך 4 שבועות ואז אפסיק למשך 4 ואז אמשיך ככה למשך 10 חודש התוצאות ידברו בעד עצמם ואין צורך באין pct כי הציר יחזור לעצמו תוך כמה שבועות בגלל שזה סייקל לא מזיבי אני מוכרח להגיד שאני מוקיר לכולכם תודה כמעט והאמנתי לדילר הזה והחברה פה הצילו אותי אפשר להגיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית