הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון אנאבר סולו

EndenNewguy

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
שלום לכולם רציתי לשמוע דעות מהחברה כאן שמבינים הרבה יותר ממני.
החלטתי להתחיל אנאבר סייקל סולו בשביל לא לפגוע בטסט כמו שהוא יפגע גם טסט וגם עם אנאבר באותו סייקל למרות התוצאות הקטלניות בסייקל עצמו
הדילר שלי הציע להתחיל כסייקל ראשון 4 שבועות עם 4 שבועות בלי לטענתו זה ישמור על המצב יציב גם לאחר הסייקל והמאזן של הציר יחזור לעצמו תוך כמה שבועות בלבד.
מנסה כמה שיותר להמנע מירידות דרסטיות של טסט לאחר הסייקל כי אני גם עובד פיזית 13 שעות ביום וגם מתאמן מה שיביא לכשל רציני בשגרת היומיום שלי. מה דעתכם איך ניתן לשמור על המאזן הכי חיובי עם אנאבר סולו סייקל שהוא לא ארוך מדי ולא קצר מדי
תודה מראש לכל מי שעונה אני מעריך את העזרה הזאת מקרב לב❤️❤️

• פותח/ת השרשור
פחות מסתכל על הכסף קודם כל רוצה לדעת מה ההשפעה אחרי זה על הייצור טבעי ומה בגדול יצא לי מזה ירדתי מהעניין בזכותכם והיה מיותר למרות שהבנתי שהןא אחד הדילרים הגדולים בטלגרם והאמין ביותר בסוף גם לו יש קודם כל אינטרס כספי גם אם מדובר בהריסת חיים של בן אדם צעיר

• פותח/ת השרשור
אני מצטט את דבריו:
אח שלי

אני שנים בתחום

ואני יכול בשביל למכור סתם להגיד לך שתצטרך ולמכור לpct

אין צורך לדחוף סתם פיסיטי זה מיותר

שורה תחתונה מהנסיון שלנו אחרי בדיקות דם עם עוד עשרות מתאמנים רואים שהגוף חוזר בעצמו ואין צורך

במיוחד שאתה מתכנן לעשות 4 שסועות
אחי... אל. פשוט אל.

אני לא יודע כמה החלטות גרועות קיבלת בחיים,אבל לקחת רק אנאבר בגלל שהדילר אמר לך זה, אחת הגרועות שתקבל.

בטח שהוא ימליץ לך על אנאבר כי זה המוצר הכי יקר שיש לו.
4 שבועות של אנאבר לא יתנו לך כמעט שום דבר,זה לא שווה את ההוצאות הכספיות וזה קצת ליצנות.

אתה לא יכול להיות חצי רגל בפנים. או שתעשה את זה כמו שצריך או שלא.

אני מתרשם שזה פעם ראשונה שלך,והבטיחו לך הרים וגבעות אבל בפועל אם תוסיף 5 קילו לבנץ' פרס בחודש הזה ,תגיד תודה.

אני מסכים שזה לא יפגע יותר מדי בטסט הטבעי שלך,אבל זה במידה ובאמת מדובר על אנאבר.

רוב ה"אנאבר" שנמכר בארץ זה אבקת סוכר עם קצת דיבול למעלה.

גם על טסט זה חוזר תוך כמה שבועות..

תלך לקרוא קצת כי אין לך מושג מה אתה עושה ואתה חתיכת טרף קל לדילרים
תודה רבה אחי מעריך את הכנות שלך הדילר הזה אומר לי ש4 שבועות לא יזיקו וגם אם כן הציר מתייצב ציקצק ........אבל קראתי שיש אנשים אחרי שבוע וחצי עם טסטוסטרון של בן 78

חברים הדילר הציע לי את האוראלי הזה ל 20 חודשים ברצף , צריך פיסיטי ?

@frozen @nlr666

קבצים מצורפים

• B65479D6-895E-47FA-8109-D58FA2BDBBDF.jpeg
    B65479D6-895E-47FA-8109-D58FA2BDBBDF.jpeg
    KB 95.2 · צפיות: 83
למה בכלל לחשוב להתחיל עם חומרים מזה ייתן לך"להיות סוס"?,סתם יהרוס לך את החיים אנשים שמתחילים עם חומרים אחרכך לא מסוגלים להפסיק ונהיים תלויים בזה. כמו אחד שמתאמן איתי בחדר כושר כבר מזריק מלא שנים ואומר לי שהוא מת להפסיק אבל לא מסוגל נפשית לחזור להתאמן טבעי ולראות את עצמו יורד במאסה ובכוח והוא אובססיבי לגוף שלו בגלל זה זה ממש עשה לו מחלת נפש. אחי תקשיב לי אפשר לבנות אחלה גוף כבנאדם טבעי אל תיכנס לעולם הזה בכלל אחרכך תהיה תלוי בזה ולא תצליח להפסיק אף פעם, זה התמכרות תופעות לוואי וגם "השרירים" שתבנה ביום שתפסיק לקחת חומרים(אם תצליח להפסיק) תאבד הכל ותחזור לגוף הטבעי שהיה לך, המלצה שלי באמת אל תיכנס ותתאמן טבעי אפשר באמת עם השקעה טובה להגיע לאחלה גוף טבעי פשוט תשקיע במקום להיות טיפש שהולך אחרי העדר לדרך הקלה ועל הדרך תהרוס לעצמך את החיים בגלל זה.

נערך לאחרונה:
4 שבועות מאמין שלא יתנו לך כלום חוץ מגלגל כמה ג'ובות טובות לדילר.
למה בכלל לחשוב להתחיל עם חומרים מזה ייתן לך"להיות סוס"?,סתם יהרוס לך את החיים אנשים שמתחילים עם חומרים אחרכך לא מסוגלים להפסיק ונהיים תלויים בזה. כמו אחד שמתאמן איתי בחדר כושר כבר מזריק מלא שנים ואומר לי שהוא מת להפסיק אבל לא מסוגל נפשית לחזור להתאמן טבעי ולראות את עצמו יורד במאסה ובכוח והוא אובססיבי לגוף שלו בגלל זה זה ממש עשה לו מחלת נפש. אחי תקשיב לי אפשר לבנות אחלה גוף כבנאדם טבעי אל תיכנס לעולם הזה בכלל אחרכך תהיה תלוי בזה ולא תצליח להפסיק אף פעם, זה התמכרות תופעות לוואי וגם "השרירים" שתבנה ביום שתפסיק לקחת חומרים(אם תצליח להפסיק) תאבד הכל ותחזור לגוף הטבעי שהיה לך, המלצה שלי באמת אל תיכנס ותתאמן טבעי אפשר באמת עם השקעה טובה להגיע לאחלה גוף טבעי פשוט תשקיע במקום להיות טיפש שהולך אחרי העדר לדרך הקלה ועל הדרך תהרוס לעצמך את החיים בגלל זה.
קצת הגזמת אבל בסדר.

אנשים שמתחילים עם חומרים אחרכך לא מסוגלים להפסיק
זה לא נכון.
ונהיים תלויים בזה.
זה לא נכון.
אחי תקשיב לי אפשר לבנות אחלה גוף כבנאדם טבעי
האמת שגם זה לא נכון, תלוי מה הרף שלך ל"אחלה גוף".
אחרכך תהיה תלוי בזה ולא תצליח להפסיק אף פעם,
זה לא נכון.
זה התמכרות
זה לא נכון.
וגם "השרירים" שתבנה ביום שתפסיק לקחת חומרים(אם תצליח להפסיק) תאבד הכל ותחזור לגוף הטבעי שהיה לך
פחח מה? לך לך לישון ילד.
מצחיק שאתה קורא לזה דרך קלה,כי אני מתאמן 7 פעמים בשבוע , מתעורר בלילה לשתות חלבון ומוותר על בילויים מיותרים בשביל לתת לגוף לנוח כמו שצריך .
אם אתה חי באיזה אשליה שאפשר לתת זריקה קטנה וזהו "התנפחת", אז אתה צריך לזחול חזרה לחור שיצאת ממנו.

אתה מפזר פה ערימה של מידע מוטעה בגלל איזה אידיוט אחד שיש לך בחדר כושר

זה לא נכון.

זה לא נכון.

זה לא נכון.

זה לא נכון.

פחח מה? לך לך לישון ילד.

מצחיק שאתה קורא לזה דרך קלה,כי אני מתאמן 7 פעמים בשבוע , מתעורר בלילה לשתות חלבון ומוותר על בילויים מיותרים בשביל לתת לגוף לנוח כמו שצריך .
אם אתה חי באיזה אשליה שאפשר לתת זריקה קטנה וזהו "התנפחת", אז אתה צריך לזחול חזרה לחור שיצאת ממנו.

ועדיין אפשר לעבוד קל יותר ולקבל יותר תוצאות מכל טבעי

זה לא נכון.

זה לא נכון.

זה לא נכון.

זה לא נכון.

פחח מה? לך לך לישון ילד.

זה שבחרת בדרך הקלה זה בעיה שלך, לקחת צומרים זה הדרך הקלה מתאמן טבעי יכול לעלות קילו שריר בחודש גג ועם חומרים בסייקל בחודשיים אפשר לעלןת 6 קילו שריר פי 6 ממתאמן טבעי, מי שלוקח חומרים אחרכך נהיה תלוי בזה זה עושה אובססיביות לגוף כמו שקורה לחבר שלי והוא לוקח חומרים בצורה נכונה פשוט הוא אובססיבי למראה שלו ובגלל זה לא מסוגל להפסיק, בבקשה אם אתה גבר ולא תלוי בזה תפסיק להזריק נו זה כזה קל?, דיי עם החרטות ולעודד אנשים להשתמש בסטוריאידם בושה אפשר להשיג גוף טבעי פצצה גם בלי זה, ובלי תופעות הלוואי שיש לקחת חומרים זה דרך קלה וממש לא עבודה יותר קשה זה פי 10 יותר קל אבל יש לזה מחיר שלא שווה את זה, ובפועל תגיד מה שתגיד הגוף שבנית זה בזכוץ החומרים וביום שתפסיק(אם תצליח להפסיק) תחזור למה שהיית טבעי לא משנה כמה זמן זה ייקח שנה חצי שנה אבל עזוב תמשיך להזריק העיקר אתה ""סוס""

כמו שקורה לחבר שלי

הסקנת המסקנות שלך משעשעת אותי. אם לחבר שלך קרה ככה וככה והוא עשה ככה וככה אז אתה מסיק שעבור כולם זה יהיה אותו הדבר?
אף אחד לא מעודד פה לקחת חומרים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו אחריי שעשה חשבון נפש עם עצמו, אבל אתה תפסיק לכתוב שטויות כי אתה מביך וקח טיפ נוסף- תשתמש בסימני פיסוק שיהיה קל יותר להבין את השטויות שאתה כותב.

זה שבחרת בדרך הקלה זה בעיה שלך, לקחת צומרים זה הדרך הקלה מתאמן טבעי יכול לעלות קילו שריר בחודש גג ועם חומרים בסייקל בחודשיים אפשר לעלןת 6 קילו שריר פי 6 ממתאמן טבעי, מי שלוקח חומרים אחרכך נהיה תלוי בזה זה עושה אובססיביות לגוף כמו שקורה לחבר שלי והוא לוקח חומרים בצורה נכונה פשוט הוא אובססיבי למראה שלו ובגלל זה לא מסוגל להפסיק, בבקשה אם אתה גבר ולא תלוי בזה תפסיק להזריק נו זה כזה קל?, דיי עם החרטות ולעודד אנשים להשתמש בסטוריאידם בושה אפשר להשיג גוף טבעי פצצה גם בלי זה, ובלי תופעות הלוואי שיש לקחת חומרים זה דרך קלה וממש לא עבודה יותר קשה זה פי 10 יותר קל אבל יש לזה מחיר שלא שווה את זה, ובפועל תגיד מה שתגיד הגוף שבנית זה בזכוץ החומרים וביום שתפסיק(אם תצליח להפסיק) תחזור למה שהיית טבעי לא משנה כמה זמן זה ייקח שנה חצי שנה אבל עזוב תמשיך להזריק העיקר אתה ""סוס""
אתה כותב כאן המון המון שטויות. זה ממש לא דרך קלה יותר שאתה על חומרים. אם מישהו בלי ידע, זורק זין על תזונה ושעות שינה הוא לא ישיג כאלה תוצאות טובות אפילו אם משתמש בחומרים כאלה ואחרים. פעם חשבתי גם ככה אבל היום אני יודע כשאתה על חומרים זה יותר קשה כי אתה חייב להקפיד על כ"כ הרבה דברים שלמי אין זין לזה, זה כאב ראש רציני.
הוא לא מעודד אנשים להזריק או לבלוע (no pun intended) סטרואידים ומי בדיוק אמר שאי אפשר להגיע לתוצאות יפות לא על חומרים ? אתה מכניס מילים לפה שלו.

אתה כותב כאן המון המון שטויות. זה ממש לא דרך קלה יותר שאתה על חומרים. אם מישהו בלי ידע, זורק זין על תזונה ושעות שינה הוא לא ישיג כאלה תוצאות טובות אפילו אם משתמש בחומרים כאלה ואחרים. פעם חשבתי גם ככה אבל היום אני יודע כשאתה על חומרים זה יותר קשה כי אתה חייב להקפיד על כ"כ הרבה דברים שלמי אין זין לזה, זה כאב ראש רציני.
הוא לא מעודד אנשים להזריק או לבלוע (no pun intended) סטרואידים ומי בדיוק אמר שאי אפשר להגיע לתוצאות יפות לא על חומרים ? אתה מכניס מילים לפה שלו.
מה הקשר יותר קשה מה גם מתאמן טבעי צריך לאכול ולישון, אתה יודע מה ההבדל שבחודשיים סייקל עם תזונה נכונה אתה תעלה 6קילו שריר ומתאמן טבעי ייקח לו שנים להגיע לזה אם בכלל. מספיק זה יותר קל וכל מי שרושם שזה יותר קשה זה בשביל להרגיש טוב עם עצמו שהוא לוקח חומרים ומזריק, זה יותר קל והכי טוב לא להיכנס לזה להתאמן טבעי לעלות משקלי עבודה ולהגיע לגוף יפה טבעי בלי כל החרא של התופעות לוואי של הסטרואידים,והאובססיביות שזה גורם לך עצבים,תלותיות בחומרים מאוד קשה לחסור להתאמן טבעי אחרי שאתה מרגיש מה נותן לך החומרים מבחינת כוח וגדילה, מעבר לזה יש מלא תופעות לוואי תרצה או לא מאוד קשה לאנשים לחזור להתאמן טבעי אחרכך כי הם מרגישים את הכוח שהם מקבלים מחומרים ההרגשה שהגוף מתאושש מהר יותר אתה מתחזק בצורה מטורפת, מה שלמתאמן טבעי מאוד קשה,אני ממליץ לך ולכולם שברגע שבנאדם מעלה פוסט על שיקול להשתמש בחומרים לנסות לשכנע אותו קודם כל לא להיכנס לזה ולא לעודד את זה.

נערך לאחרונה:
מה הקשר יותר קשה מה גם מתאמן טבעי צריך לאכול ולישון, אתה יודע מה ההבדל שבחודשיים סייקל עם תזונה נכונה אתה תעלה 6קילו שריר ומתאמן טבעי ייקח לו שנים להגיע לזה אם בכלל. מספיק זה יותר קל וכל מי שרושם שזה יותר קשה זה בשביל להרגיש טוב עם עצמו שהוא לוקח חומרים ומזריק, זה יותר קל והכי טוב לא להיכנס לזה להתאמן טבעי לעלות משקלי עבודה ולהגיע לגוף יפה טבעי בלי כל החרא של התופעות לוואי של הסטרואידים,והאובססיביות שזה גורם לך עצבים,תלותיות בחומרים מאוד קשה לחסור להתאמן טבעי אחרי שאתה מרגיש מה נותן לך החומרים מבחינת כוח וגדילה, מעבר לזה יש מלא תופעות לוואי תרצה או לא מאוד קשה לאנשים לחזור להתאמן טבעי אחרכך כי הם מרגישים את הכוח שהם מקבלים מחומרים ההרגשה שהגוף מתאושש מהר יותר אתה מתחזק בצורה מטורפת, מה שלמתאמן טבעי מאוד קשה,אני ממליץ לך ולכולם שברגע שבנאדם מעלה פוסט על שיקול להשתמש בחומרים לנסות לשכנע אותי קודם כל לא להיכנס לזה ולא לעודד את זה.
מי לעזאזל מעודד שימוש בחומרים ?
כשאתה טבעי אתה יכול לחפף והכל בסדר. כשאתה על חומרים, בישביל להשיג את התוצאות הכי טובות אתה חייב להקפיד יותר מהרגיל על כל הדברים האלה ועל יותר. מי שעושה הכל כמו שצריך על חומרים, מן הסתם יעלה יותר במסת השריר + הכוח שלו ישתפר ממתאמן טבעי. "אובססיביות שזה גורם לך עצבים" מה ? אתה ממשיך לכתוב שטויות חבר. אני מודע לכך שיש תופעות לוואי בשימוש בחומרים אבל גם חלק מהתופעות לוואי(למשל איבוד שיער) אפשר להשתמש במוצרים/שיטות למזער את התופעות לוואי(במקרה עכשיו דיברתי על איבוד שיער).
בפעם האלף שכמה רשמו לך כאן - אף אחד לא מעודד שימוש בחומרים. מי שמחליט להשתמש שיהיה לו בהצלחה והעיקר שהוא יידע מה לעשות(אם זה מישהו בפורום כמובן כדאי להתעייץ פה עם החבר'ה שמבינים יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית