הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון אנאבר סולו

EndenNewguy

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
שלום לכולם רציתי לשמוע דעות מהחברה כאן שמבינים הרבה יותר ממני.
החלטתי להתחיל אנאבר סייקל סולו בשביל לא לפגוע בטסט כמו שהוא יפגע גם טסט וגם עם אנאבר באותו סייקל למרות התוצאות הקטלניות בסייקל עצמו
הדילר שלי הציע להתחיל כסייקל ראשון 4 שבועות עם 4 שבועות בלי לטענתו זה ישמור על המצב יציב גם לאחר הסייקל והמאזן של הציר יחזור לעצמו תוך כמה שבועות בלבד.
מנסה כמה שיותר להמנע מירידות דרסטיות של טסט לאחר הסייקל כי אני גם עובד פיזית 13 שעות ביום וגם מתאמן מה שיביא לכשל רציני בשגרת היומיום שלי. מה דעתכם איך ניתן לשמור על המאזן הכי חיובי עם אנאבר סולו סייקל שהוא לא ארוך מדי ולא קצר מדי
תודה מראש לכל מי שעונה אני מעריך את העזרה הזאת מקרב לב❤️❤️

מי לעזאזל מעודד שימוש בחומרים ?
כשאתה טבעי אתה יכול לחפף והכל בסדר. כשאתה על חומרים, בישביל להשיג את התוצאות הכי טובות אתה חייב להקפיד יותר מהרגיל על כל הדברים האלה ועל יותר. מי שעושה הכל כמו שצריך על חומרים, מן הסתם יעלה יותר במסת השריר + הכוח שלו ישתפר ממתאמן טבעי. "אובססיביות שזה גורם לך עצבים" מה ? אתה ממשיך לכתוב שטויות חבר. אני מודע לכך שיש תופעות לוואי בשימוש בחומרים אבל גם חלק מהתופעות לוואי(למשל איבוד שיער) אפשר להשתמש במוצרים/שיטות למזער את התופעות לוואי(במקרה עכשיו דיברתי על איבוד שיער).
בפעם האלף שכמה רשמו לך כאן - אף אחד לא מעודד שימוש בחומרים. מי שמחליט להשתמש שיהיה לו בהצלחה והעיקר שהוא יידע מה לעשות(אם זה מישהו בפורום כמובן כדאי להתעייץ פה עם החבר'ה שמבינים יותר)
ממתי אפשר לחפף די לחפש סיבות להזריק

אם כבר לחפף אפשר על סטרואידים כי עדיין תקבל תוצאות יותר טובות מים היית טבעי שנותן 100% מעצמו
האמת שגם זה לא נכון, תלוי מה הרף שלך ל"אחלה גוף".
אשמח לשמוע מה אתה חושב הסף לטבעיים

ממתי אפשר לחפף די לחפש סיבות להזריק

אם כבר לחפף אפשר על סטרואידים כי עדיין תקבל תוצאות יותר טובות מים היית טבעי שנותן 100% מעצמו

אשמח לשמוע מה אתה חושב הסף לטבעיים
אני ממש לא מחפש סיבות להתחיל להתעסק בסטרואידים. אם אני ארצה אני אתחיל, אם לא אז לא.
לחפף מבחינת תזונה, לא לאכל מספיק חלבון, מספיק קל' בכללי ולא מספיק שעות שינה. יהיה תוצאות אבל האם יהיה יותר תוצאות אם ישקיעו בדברים האלה? לא.
שהוא כותב שטויות ומזיין את השכל כדי להצדיק את זה שהאו מזריק?
שטויות? איפה שטויות במה שכתבתי? השטויות היחידות זה שכל הפורום אתה רק משתמש בשפה מאוד יפה.
ואני לא מזריק 😃

אנאבר וטורינבול אפשר גם סולו.
זה תלוי במטרות ובציפיות.
ולא שהייתי ממליץ על כך במקרה של פותח האשכול.
וזה שטסט חומר בסיס לא הופך אותו לסוג של סוכריות קופצות....ממש לא..רחוק מזה.

לא יכול לשלוח בפרטי,יש אפשרות לעבור לפייס?
לא מצליח בפרטי, בכל אופן מה דעת כל החברה החזקים פה בפורום,כמה באמת ניתן לעלות מסייקל ראשון בהנחה שאתה קרוב לגבול הגנטי?ועד כמה זמן ניתן לשמר את המסה שנצברה?האם סייקל אחד בשנה יספיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית