הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנוגע לסייקל

איתי פז

משתמש מתחיל
78
12
נק' מוניטין:
20
78
12
היי לכולם
לרגל החזרה אני מתכנן סייקל
השימוש האחרון שלי לפני הקורונה היה בסארמס
Mk677 rad140 lgd4033
הפתיעו לטובה וכמובן הרגשה מצוינת והשפעה טובה

אני רוצה להיכנס לסייקל טסט 500, השאלה שלי האם אתם ממליצים להיכנס לטסט לבד או לשלב עוד חומר תוך כדי
• גיל 23.6 , גובה 175, משקל 82 קג
תודה רבה ולילה טוב

היי לכולם
לרגל החזרה אני מתכנן סייקל
השימוש האחרון שלי לפני הקורונה היה בסארמס
Mk677 rad140 lgd4033
הפתיעו לטובה וכמובן הרגשה מצוינת והשפעה טובה

אני רוצה להיכנס לסייקל טסט 500, השאלה שלי האם אתם ממליצים להיכנס לטסט לבד או לשלב עוד חומר תוך כדי
• גיל 23.6 , גובה 175, משקל 82 קג
תודה רבה ולילה טוב
הגישה השמרנית אומרת 500mg/wk טסט..
השאלות שאתה צריך לשאול..את עצמך בעיקר הם..למה אתה מתכוון להשתמש? האם אתה יכול להשיג את המטרה ללא שימוש? האם אתה במקום שבו הגעת לפיק שכדי לעבור אותו אתה חייב עזרים? מה מטרת הסייקל? מסה?(כמה מסת שריר אתה מעוניין להוסיף) חיטוב ?
שאלות כלליות בלי תוכן אתה יכול לשאול 10 מרי עולם וכל אחד יתן לך תשובה אחרת

ההמלצה פשוטה לא להיכנס לחומרים ולהתאמן טבעי, אפשר להשיג אחלה גוף כטבעי אחרכך כל התופעות לוואי והתלות שלך בחומרים לא שווה את זה וכן זה תלות כי לחזור להתאמן טבעי אחרי שאתה מרגיש מה שהחומרים נותנים מבחינת כוח התאוששות זה מאוד קשה.

ההמלצה פשוטה לא להיכנס לחומרים ולהתאמן טבעי, אפשר להשיג אחלה גוף כטבעי אחרכך כל התופעות לוואי והתלות שלך בחומרים לא שווה את זה וכן זה תלות כי לחזור להתאמן טבעי אחרי שאתה מרגיש מה שהחומרים נותנים מבחינת כוח התאוששות זה מאוד קשה.
עכשיו אתה הולך להיות הליצן התורן של הפורום הזה ?

עכשיו אתה הולך להיות הליצן התורן של הפורום הזה ?
אם מבחינתך ליצן זה שאני מנסה לעודד אנשים לא להיכנס לעולם החומרים ובכך לעשות מעשה טוב אז כנראה שאתה פה הליצן.
שאני רואה בפועל מה קורה לאנשים שנכנסים לזה-והחוסר יכולת שלהם לצאת מזה אחרכך והתלות בזה לא שווה את זה.

אם מבחינתך ליצן זה שאני מנסה לעודד אנשים לא להיכנס לעולם החומרים ובכך לעשות מעשה טוב אז כנראה שאתה פה הליצן.
שאני רואה בפועל מה קורה לאנשים שנכנסים לזה-והחוסר יכולת שלהם לצאת מזה אחרכך והתלות בזה לא שווה את זה.
אתה ממש לא עושה מעשה טוב, אתה חיי בסרט. האנשים שמחליטים להיכנס לזה, לרוב, הם אנשים בוגרים שהגיעו להחלטה, כנראה, בעצמם.

אז אני מבין שעכשיו מחבר אחד בחדכ שאתה מכיר זה נהפך ל'אנשים'.

אין לך שמט של מושג בחומרים ואתה מטיף כאילו ראית הכל, אז כן.. אתה ליצן.

500mg/EW לא? כאילו every week 😁
20210302_204048.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית