הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח כושר ועל הדרך כוח

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
אשמח לאנשים שיודעים / עברו קורונה .

עברתי קורונה ולא הייתי פעיל כמה חודשים , הקורונה השפיע לי על הלב והכושר גופני ברמה הזויה , נאמר לי לא להתאמן עכשיו אחרי תקופה נאמר לי שאני יכול לחזור לפעילות .
אני רוצה לעשות אימון כוח + להוסיף אירובי בתקווה שאצליח לסיים אימון .

מה עדיף קודם כוח ואז ריצה או להפך , מישהו שעבר קורונה יש לו המלצה על תוכנית אימונים איך לעלות שלב שלב ?
כוח אני יעשה FBW או AB תלוי איך יסתדר לי עם הזמן . לא אוהב יותר מידי סטים ותרגילים , בגדול אני אוהב אימונים קצרים .
מאמין שזה יהיה משהו כמו
פולי עליון 3 סטים
חתירה 2 סטים .
בנץ 3 סטים
בנץ בשיפוע כנגד דמבלים 2 סטים
כתפיים לחיצה 3 סטים
כפיפת ידיים 2 סטים
פשיטת מרפקים 2 סטים

בטן ורגליים אני אוותר : )

שוקל 64 , אני 1.67 פעם רציתי רק מסה , בתקופת הקורונה אני עדיין לא שוקל הרבה אבל יצאה לי הבטן , אז קשה לי להגיד חיטוב , אז אני יותר אלך על כיוון ניטרלי אולי מאזן קלורי חיובי קטן מאוד .

תעשה טובה ותקשיב למה שאלחנן המליץ לך.
כמובן שאם אתה רוצה גם לפתח את הגוף אתה יכול להוסיף עוד מספר תרגילים מבודדים, אבל בוא נדבר תאכלס
אתה אומר שרק עכשיו נותנים לך לחזור לפעילות, אז הייתי מתעסק פחות בנפח ורק לומד איך הגוף מגיב,
כרגע הדבר הכי חכם בשבילך זה להיות תחת פיקוח של מישהו, ולהתעסק במינימום מאמץ ולהמשיך בהדרגה.

משהו שחשוב לי להוסיף, אל תתעסק ב"כאן ועכשיו" זה תהליך, ושתעשה את זה בזהירות ובאיטיות (בגלל העבר שלך)
אתה תודה לעצמך שלא היית נוקשה מידי והלכת רחוק וגרמת נזק חס ושלום.
סבלנות זה שם המשחק.

• פותח/ת השרשור
תעשה טובה ותקשיב למה שאלחנן המליץ לך.
כמובן שאם אתה רוצה גם לפתח את הגוף אתה יכול להוסיף עוד מספר תרגילים מבודדים, אבל בוא נדבר תאכלס
אתה אומר שרק עכשיו נותנים לך לחזור לפעילות, אז הייתי מתעסק פחות בנפח ורק לומד איך הגוף מגיב,
כרגע הדבר הכי חכם בשבילך זה להיות תחת פיקוח של מישהו, ולהתעסק במינימום מאמץ ולהמשיך בהדרגה.

משהו שחשוב לי להוסיף, אל תתעסק ב"כאן ועכשיו" זה תהליך, ושתעשה את זה בזהירות ובאיטיות (בגלל העבר שלך)
אתה תודה לעצמך שלא היית נוקשה מידי והלכת רחוק וגרמת נזק חס ושלום.
סבלנות זה שם המשחק.
תודה רבה בהחלט צדקת סבלנות זה שם המשחק .
לא הצלחתי לעשות הליכה יותר מ8 דק שהמקסימום היה 2 דק במהירות של 6.2 על ההליכון .
רציתי לשאול האם אתם חושבים שאפשר לקדם את הכושר הגופני על ידי סופר סט וכדו' שזה מעלה את הדופק באימוני משקולות ? ומה דעתכם על אימון משתנה בתדירות גבוהה אם אני רואה שרציתי לעשות תרגיל לחזה שתפוס אז אני עובר לתרגיל אחר ולא ממשיך עם אותו תרגיל בדיוק כל אימון ההשלכות של זה יהיו לטובה או לרעה ?

ואוריה אשמח לשמוע כמה זמן אתה מתאמן ותוכנית אימונים בתמונה שלך בצד עושה רושם שאתה יודע מה אתה עושה אחי : )

רציתי לשאול האם אתם חושבים שאפשר לקדם את הכושר הגופני על ידי סופר סט וכדו' שזה מעלה את הדופק באימוני משקולות ? ומה דעתכם על אימון משתנה בתדירות גבוהה אם אני רואה שרציתי לעשות תרגיל לחזה שתפוס אז אני עובר לתרגיל אחר ולא ממשיך עם אותו תרגיל בדיוק כל אימון ההשלכות של זה יהיו לטובה או לרעה ?

ואוריה אשמח לשמוע כמה זמן אתה מתאמן ותוכנית אימונים בתמונה שלך בצד עושה רושם שאתה יודע מה אתה עושה אחי : )
לדעתי וריאציות של תוכניות שמנסות לסחוט אותך עד הקצה כמו סופר סט מיותרים לחלוטין עבורך. אתה צריך לחזור במתינות ובלי לתת 100%, ככה נראה שיקום. אתה לא מתאמן מתחיל, אתה מתאמן משתקם.

אם 10 דקות הליכה קשה לך, אל תוריד את זמן ההליכה, רק תלך יותר לאט.

תלך גם 4 קמ"ש. לזה חביבי קוראים סבלנות.

אל תפקיר אימוני כוח, פשוט תעבוד עם מוט ריק לדעתי.

😄

שוב אלחנן הספיק לרשום כבר לפניי 😄

כרגע אני עושה את התוכנית של קנדיטו, עם תוספת של מבודדים, מצד אחד אני רוצה לשפר את הכח ומצד שני אני לא רוצה להזניח את החיצוניות שבי.

אחרי זה אחזור לפיצולים כרגיל, כרגע עוד לא יודע איזה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית