הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה להיות מפקד?

• פותח/ת השרשור
@הברווזון המכוער
תפרט קצת על התפקיד, עם מי עובדים איך הת״ש וכו׳
עדיין בקורס, עושים לנו קורס מקוצר של 10 ימים, מפיהם.
דיברתי עם משגיחי כשרות, אפילו כאן בעיר הבה"דים, ו...
להשגיח כשרות בעיר הבה"דים זה איך אומרים? ת"ש עולם.
הכול כאן אזרחי, אתה לא נוגע במזון, רק מסתכל ומקבל סחורה ממשאיות. יש משרד, השעות הן מ5 בבוקר עד 2 בצהריים עבודה, או לחלופין משמרת ערב, וגם כאן זה שבוע שבוע.
בעיר הבה"דים יוצאים ונכנסים שאטלים, יש מרכז מסחרי, מגרשי כדורסל, כדורגל, גינות ציבוריות עם מתקני כושר, חדר כושר, בריכת שחייה, אלפי אנשים בגילך.

הכול כאן אזרחי, אתה לא נוגע במזון, רק מסתכל ומקבל סחורה ממשאיות. יש משרד, השעות הן מ5 בבוקר עד 2 בצהריים עבודה, או לחלופין משמרת ערב, וגם כאן זה שבוע שבוע.
בעיר הבה"דים יוצאים ונכנסים שאטלים, יש מרכז מסחרי, מגרשי כדורסל, כדורגל, גינות ציבוריות עם מתקני כושר, חדר כושר, בריכת שחייה, אלפי אנשים בגילך.
נשמע ש'נפלת' במקום טוב
אל תהרוס את זה..

נשמע שאתה עושה חיים

• פותח/ת השרשור
ועכשיו ברצינות, איך הולך לך שם?
מי שישן חדר לידי צילם אותי אתמול בלילה כשהלכתי לישון ואני חושב שזה מסכם יפה, לפחות היבט מסוים מהתקופה האחרונה, בתמונה.
והנה לך:
IMG_20210311_103544.jpg

@אביב חזיזה
חוץ מזה, חוויתי.
טוב להיות מחוץ לאזור הנוחות, במידה מסוימת. לשרוט זה לא ישרוט. כולה טירונות 02.

מי שישן חדר לידי צילם אותי אתמול בלילה כשהלכתי לישון ואני חושב שזה מסכם יפה, לפחות היבט מסוים מהתקופה האחרונה, בתמונה.
והנה לך:צפה בקובץ המצורף 64048
@אביב חזיזה
חוץ מזה, חוויתי.
טוב להיות מחוץ לאזור הנוחות, במידה מסוימת. לשרוט זה לא ישרוט. כולה טירונות 02.
תעשה חיל מה שנקרא:s85:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית